PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Maryion, Doniro, Nicolica, Ralu80, Consi, Anasia, si celorlate fete merci pt.primirea in livada.

Muuh multumesc pt.ca suntem in listuta. Cu graba n-am dat informatiile complete, asa ca le adaug acum: numele complet e Sebastian Alexander, lungimea la nastere 50 cm.

Consi am vazut ca mai e un bebelus nascut in 17 Aug., Robert.

Anasia, am avut impresia ca mi-am activat PM-ul... Se pare ca nu am facut ceva in ordine. Imi spuneti si mie va rog cum sa-mi activez PM-ul? Merci!

Amami si Sebi (17 Aug.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami-mami spune:

quote:
Originally posted by Amami

Va rog sa-mi trimiteti si mie parola de la contul comun.
Am tot citit ca multe dintre voi ati trimis tot felul de informatii interesante si sunt convinsa ca mi-ar prinde bine si mie. :=)

Merci

anasia imi trimiti si mie parola?

doniro si eu stiu la fel, ca albusul e interzis pana la 1 an. Daca te hotarasti totusi sa-ncerci retetele doar cu galbenus, sa ne spui si noua, chiar sunt curioasa. Nu stiu daca nu ies talpa fara albusul spuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Amami nu sunt eu cea care a facut modificarile. Suntem mai multe care au parola de la userul comun si mai umbla pe acolo, fiecare dintre noi cum are timp. Multumirile le transmit mai departe

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Miruna merci frumos. pana la urma am mers tot la pediatra mea. Am fost azi la ea la spital, i-a facut toate analizele Alexandrei si au iesit perfecte. Asta ma bucura. Ptr tuse mi-a dat un sirop si picaturi de nas. Mi-a zis ca nu mai este rosie in gat. Si sa continui trei zile cu tratamentul cu sirop si picaturi. Sa vedem acum. Miruna stii ceva de giardia? Se ia de la caini? Se pare ca Alex are si acum nu stiu unde sa caut. Veterinarul mi-a zis, ca cainii trebuie vaccinati impotriva giardiei, pediatra e de parere ca nu se ia de la animale, idem si sefa sectiei de epidemiologie de la Colentina. Maine astept rezultatul final. Nu are nici un fel de simptome, ia bine in greutate, e vesela. In afara de un pic de tuse si stranut nu are alte simptome.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput

Despre parerea tipei de la Colentina am citit pe net. Si nu e sectie de epidemiologie, m-am exprimat gresit. In fine nu mai are importanta. Oricum sunt cam zombi la ora asta. Nici nu mai stiu cum e sa dormi o noapte legata. Colac peste pupaza, Alex se scoala la 6 dimineata si bate cu mana in pat strigand mama si tata. Super nu?

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Seara buna!
Nu am mai apucat sa scriu pentru ca sunt destul de suparata. Antonia mea are probleme cu pielea iarasi...am fost pe la doctori, la homeopat, suntem la a 2-a saptamna de tratament homeopat si nimic nu da roade. In plus are tot mai mute roseti si bubite pe corp, are si pe abdomen, la incheieturi la manute, pe fata nu mai zic. O mananca si se scarpina saracuta de ea. Maine vreau sa merg cu ea la dermatologie, ca nu se mai poate. Incep sa ma indoiesc de diagnosticul pus de cei 2 pediatrii pe care i-am consultat. Sincer nu cred ca e dermatita atopica, prea e rosie si tot apar diverse chestii mici, bubulite si alte minuni.
Sa ne tineti pumnii maine, sa fie bine si sa ne dea un tratatment care sa functioneze
Sanatate tuturor piersicutelor bolnavioare

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

bafta genie!

un pupic dulce la antonia.
sa ne spui si noua ce-ati facut

Superfericita mamica a lui Mihnea - 8 luni si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sabina ma bucur ca sunteti ok. Din pacate giardia se ia si din apa de la robinet. Am auzit si eu ca e bine sa vaccinezi cainii impotriva giardiei dar repet daca se ia si din apa ce rost mai are? Ce te face sa suspectezi giardia?
Genie bafta multa si rabdare. Eu stiu cum este sa ai nspe mii de rezultate de la tot atatia doctori.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by Genie

Seara buna!
Nu am mai apucat sa scriu pentru ca sunt destul de suparata. Antonia mea are probleme cu pielea iarasi...am fost pe la doctori, la homeopat, suntem la a 2-a saptamna de tratament homeopat si nimic nu da roade. In plus are tot mai mute roseti si bubite pe corp, are si pe abdomen, la incheieturi la manute, pe fata nu mai zic. O mananca si se scarpina saracuta de ea. Maine vreau sa merg cu ea la dermatologie, ca nu se mai poate. Incep sa ma indoiesc de diagnosticul pus de cei 2 pediatrii pe care i-am consultat. Sincer nu cred ca e dermatita atopica, prea e rosie si tot apar diverse chestii mici, bubulite si alte minuni.
Sa ne tineti pumnii maine, sa fie bine si sa ne dea un tratatment care sa functioneze
Sanatate tuturor piersicutelor bolnavioare

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Si Rianei i-a reaparut pe fata, dar nu arata cum spui tu...in zonele respective este pielea mai tare si parca se cojeste, si nu o mananca...poate totusi nu e dermatita la Antonia.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Miruna i-am facut coprocoltura. La prima i-a iesit giardia. Azi i-am dat numai pentru antigen giardia. Maine ii iau rezultatul. Banuiesc ca va fi pozitiv. Stiu si eu de faza cu apa. Ideea e ca la noi la robinet apa vine groaznic de jegoasa chiar si dupa un sfert de ora. I-am chemat pe astia de la apa nova sa recolteze probe, au luat, trebuiau sa ne dea azi rezultatul. Surpriza nu ne-au dat nici un raspuns si ne-am trezit iar cu ei la usa sa mai ia inca o proba. Nici nu vreau sa ma gandesc ce or fi gasit, daca azi au mai venit dupa inca una. Cainele nu e vaccinat impotriva giardiei, habar nu am avut de asta. Veterinarul m-a pus sa deparazitez cainele si sa il vaccinez impotriva giardiei, pediatra mi-a zis ca e o prostie, ca giardia se ia din apa si nicidecum de la animale. Ca poate fi luata si dupa o simpla atingere de pe urma unei persoane infestate. Dumnezeu stie. Un lucru e cert intr-un glob de sticla nu o pot tine.

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput