PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by mishi

buna, mame de piersicutze!

in primul rand, mi s-a pus pata ca pe mihnea nu l-ati trecut pe lista cu dintisorul, greutatea, c-a zis mama, tata.. s.a.m.d..desi v-am spus mai de mult toate astea

acum mai sunt suparata ca are febra de azi-dimineata, ma rog, avea, acum i-a trecut dar mai are si diaree, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum.
mai mult ca sigur ca e de la dintisorul nr.2 care sta sa apara si cred ca are niste dureri groaznice. n-a dormit toata noaptea si abia acum a reusit sa se odihneasca.

i-am dat nurofen, apoi, dupa 5 ore i-am pus un supoz cu paracetamol, ca cica se absoarbe mai bine, dar a facut caca repede si cred ca s-a cam dus. mai bine raman la nurofen. a avut 38.2, apoi a inceput sa scada si a ramas cam pe la 37.5 mai mult timp. acum astept sa se trezeasca sa vad cum stam.

am niste nervi pe drita asta pediatra. am schimbat-o pe prima ca era cam aeriana si agasit-o pe asta noua...buna, ce-i drept, ca medic, dar nu da nr de telefon s-a sun in caz de urgenta...ce deranj!!!!

voi ce-ati facut????

Superfericita mamica a lui Mihnea - 8 luni si...

Mihaela, nu vreau sa te sperii, dar eu acum o saptamana am trecut prin faza asta cu febra si diaree (desigur Daria mea, nu eu...) si e destul de serioasa treaba. Am stat 3 zile pe Nurofen, Panadol si alte minuni pt ca asa mi-a zis un medic; de febra am scapat dar de diaree nu. Era f palida si slabita Daria, a fost nasol. Ideea e sa nu ii dai sa pape ce ii dadeai inainte de diaree. Eu i-am dat numai piure de morcovi, mucilagiu de orez (orez fiert si pasat cu un pic din apa in care fierbe) si ceai de menta. Atat! Nu lapte, nu fructe, nimic altceva. A fost groaznic pt ca la un moment dat (dupa o zi) s-a saturat de morcov si orez si plangea de foame. Cand a aparut primul scaun mai tare si portocaliu (semn ca a inceput stomacul sa functioneze cum trebuie) i-am dat Humana HN (contra diareei) si incet incet am reintrodus vechile alimente (mar copt, banana, dovlecel, albitura etc). Iar ref dentitia ca explicatie, eu nu prea cred ca e asta. Sper ca Mihnea sa nu reactioneze la boala ca Daria, ca a fost destul de aiurea sa o vad asa...
Sanatate!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

doniro imi cer scuze ca indraznesc sa ma bag peste sfaturile pediatrei tale dar albusul de ou este unul dintre cele mai periculoase alimente pentru bebelusi. O alergie la albusul de ou inseamna ca nu v-a mai putea face o serie intreaga de vaccinuri. Nu pun la indoiala competenta ei dar cred ca este un lucru important. Mie pediatra mi-a recomandat sa am cea mai mare grija cu albusul de ou.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Muuh

doniro imi cer scuze ca indraznesc sa ma bag peste sfaturile pediatrei tale dar albusul de ou este unul dintre cele mai periculoase alimente pentru bebelusi. O alergie la albusul de ou inseamna ca nu v-a mai putea face o serie intreaga de vaccinuri. Nu pun la indoiala competenta ei dar cred ca este un lucru important. Mie pediatra mi-a recomandat sa am cea mai mare grija cu albusul de ou.

Nu trebuie sa iti ceri scuze. Doar asta facem noi aici, schimb de experienta, de pareri, de sfaturi etc. Iti spun sincer ca nu o cunosc pe dr. Dariei decat de cand s-a nascut ea, si nu mi-a recomandat-o nimeni, deci nu pot spune mare lucru "in apararea" ei... Doar ca pana acum nu am avut probleme. Chiar o sa ma interesez inainte de a-i da albus. Mersi pt "semnalul de alarma".

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Mergi la inceput

Daria mea continua sa ma uimeasca in fiecare zi. De cateva zile incoace, dupa ce ii dau papa la ora 13 ies cu ea afara. Ma intorc la 16, ii dau branzica cu iaurt sau cu orez sau ce ii dau eu acolo, iar dupa cca o ora, incepe sa planga de mama focului. Tot am zis ca e rasfat sau oboseala sau "ghetutele" de ghips. Azi am zis sa incerc sa ii dau un pic de lapte, desi eram sigura ca doar dupa 2 ore de la masa nu ii e foame. I-am facut 100ml, l-a lins. Cand am pus-o in patut, iar a inceput sa planga. I-am mai facut 100, l-a lins si pe ala. Iar a inceput sa planga, i-am mai facut 70, l-a baut tot si cred ca ar mai fi vrut, dar nu vreau sa exagerez. O avea ceva copilu'??? 270ml nu a baut niciodata, si mai ales la doar 2 ore dupa ce a papat bine.....

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

doniro, hai tocmai l-am schimbat pe mihnea de cahhh. i-am dat si eu un mare biberon de suc de morcovi si vad ca la scaunul asta s-a reglat. m-am mai linistit. sper sa nu ne tina prea mult dar tot e bine de stiut cu orezul si laptele special. merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, si eu stiam ca albusul este interzis pana la 1 an, dar se poate incerca reteta fara, nu merge?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mie retele mi se par gustoase si fara ou. Cred ca albusul da o anumita consistenta nu si gust.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasia

doniro, si eu stiam ca albusul este interzis pana la 1 an, dar se poate incerca reteta fara, nu merge?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Nu am incercat sa ii fac, dar cu siguranta nu voi folosi albusul .
Vorba lui Muuh, cred ca e vb de consistenta si nu are ce sa iasa rau fara albus.

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mishi

doniro, hai tocmai l-am schimbat pe mihnea de cahhh. i-am dat si eu un mare biberon de suc de morcovi si vad ca la scaunul asta s-a reglat. m-am mai linistit. sper sa nu ne tina prea mult dar tot e bine de stiut cu orezul si laptele special. merci!

Bravo! La noi a durat mult pt ca nu mi-a zis nici un medic ca Nurofen si Panadol, ce ii dadeam eu pt febra, sunt absolut interzise la diaree din cauza zaharului pe care il contin. Si eu ii tot dadeam si ii faceam rau ca idioata! Daca as fi respectat dieta contra diareei din prima zi scapam usor si repede. Asta e.

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

[/quote]
Bine ai venit! Ai grija, forumul DC creeaza dependenta
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

Roxana
Merci de primire! Stiu ca DC creeaza dependenta... Problema e ca stau mai rau cu timpul dar o sa-mi dau silinta sa postez si eu mai des.

Amami si Sebi (17 Aug.2006)

Mergi la inceput