PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna dimineata, piersicute!

Rares Andrei, Petra, Daria, Rares Cristian

Ana-Daria, Radu, Bianca

ramoon, muuh, consi ; m-a speriat pt a inceput sa plange in timp ce se juca si treptat a crescut in intensitate;
amami si sebi, bine ati venit la piersicute!activeaza-ti pm-ul, sa-ti trimit parola;
ioana81, felicitari pt mers, e mare de-acum flacaul!
maryion, of, multa sanatate!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Buna dimineata,

imi poate recomanda si mie cineva un pediatru capabil? Alexa tuseste in continuare, si as mai vrea sa o mai vada un medic.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by maryion

Bine ati venit Amami si Sebi.
Ce sa va mai povestim.
Am avut o saptamana grea: cu voma, nemancat, si ... cred ca a pierdut in greutate. Nici nu vreau sa ma gandesc. A mancat numai Milupa HN25 (multumesc lui DD ca exista aceasta formula).
A inceput sa pape hrana solida abia duminica. Eram asa de parca abia am inceput diversificarea.
De la blestematul acela de iaurt. Nu ii voi mai da niciodata. imi este frica.

Ce fructe pot sa ii dau acu' ... asa dupa "boala". Si-a revenit si cu scaunul. I-am dat banana si mar copt, un borcanel de la Nestle si nu stiu ce as putea sa ii mai dau, el manca de toate.

Doniro parca ai avut si tu cu Daria probleme, nu te-am mai urmarit (imi cer scuze), ce mai faceti?

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Da, am trecut si noi prin etapa asta. Slava Domnului a trecut. Zici ca de la iaurt ati avut probleme? Ca si eu cred ca tot de la asta, desi nu pot fi sigura. Dupa ce i-a trecut am inceput sa ii dau incet incet ce ii dadeam inainte: marul nu i l-am mai copt, i-l rad si ii dau cu banana si branzica de vaci, in piureul de legume am pus la inceput doar morcov, albitura si dovlecel (plus carnita), apoi am adaugat cartof, broccoli, ceapa (cum ii faceam inainte de a se imbolnavi), iar dupa masa ii dau orez fiert cu branzica de vaci si banana. Ii place f mult. I-am dat intr-o zi si iaurt cu cereale si vad ca nu a patit nimic. Ii dau o zi orez cu branza si banana si o zi iaurt cu cereale. I-am luat acum iaurt de la Milli. Inainte ii dadeam Covalact.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Fetelor, uitati aici 3 retete pe care mi le-a dat pediatra Dariei (sunt indicate dupa 9 luni):

1. BUDINCA DE OREZ PASAT CU BRANZA DE VACI
Se fierbe o ceasca de cafea cu orez, impreuna cu 250ml apa, 250ml lapte si 3gr sare, adaugand continuu apa care se evapora. Se paseaza, se amesteca cu 100gr branza de vaci, se adauga un galbenus de ou, frecat cu 30gr zahar si albusul batut spuma. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se lasa la cuptor cca 40min.

2. BUDINCA DE DOVLECEI
Se fierb 1-2 dovlecei curatati de coaja si taiati cubulete 10-15 min in apa cu sare. Se strecoara, se paseaza si se amesteca cu un galbenus de ou, 50gr branza de vaci, 1/2 lingurita de faina, 20gr unt si albusul batut spuma. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina. Se lasa la cuptor cca 20-30 min.

3. BUDINCA DE MERE (asta mi se pare delicioasa)
Se amesteca 250gr mere rase cu 2 lingurite de zahar. Separat se freaca 50gr zahar cu 30gr unt, se adauga 2 galbenusuri de ou si 30gr faina. Se adauga merele rase cu zaharul si 2 albusuri batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu unt si faina. Se lasa la cuptor cca 40 min. Se poate servi cu sirop natural de fructe.

Eu recunosc ca nu am incercat niciuna, intrucat azi facem 9 luni abia, dar ma gandesc sa ii fac. Ce ziceti, suna bine?

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!sa cresteti mari si sanatosi!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by doniro

Fetelor, uitati aici 3 retete pe care mi le-a dat pediatra Dariei (sunt indicate dupa 9 luni):

1. BUDINCA DE OREZ PASAT CU BRANZA DE VACI
Se fierbe o ceasca de cafea cu orez, impreuna cu 250ml apa, 250ml lapte si 3gr sare, adaugand continuu apa care se evapora. Se paseaza, se amesteca cu 100gr branza de vaci, se adauga un galbenus de ou, frecat cu 30gr zahar si albusul batut spuma. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se lasa la cuptor cca 40min.

2. BUDINCA DE DOVLECEI
Se fierb 1-2 dovlecei curatati de coaja si taiati cubulete 10-15 min in apa cu sare. Se strecoara, se paseaza si se amesteca cu un galbenus de ou, 50gr branza de vaci, 1/2 lingurita de faina, 20gr unt si albusul batut spuma. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina. Se lasa la cuptor cca 20-30 min.

3. BUDINCA DE MERE (asta mi se pare delicioasa)
Se amesteca 250gr mere rase cu 2 lingurite de zahar. Separat se freaca 50gr zahar cu 30gr unt, se adauga 2 galbenusuri de ou si 30gr faina. Se adauga merele rase cu zaharul si 2 albusuri batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu unt si faina. Se lasa la cuptor cca 40 min. Se poate servi cu sirop natural de fructe.

Eu recunosc ca nu am incercat niciuna, intrucat azi facem 9 luni abia, dar ma gandesc sa ii fac. Ce ziceti, suna bine?

POZE FEL DE FEL

super retete! suna bine! eu una chiar iti multumesc k mi-e pediatra mi-a zis sa-i dau budinci dar habar nu aveam de care.
Dariei

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

pupici la mamici si bebici
la multe lunutze sarbatoritilor!
consi
mariyon imi pare rau ca nu sunteti bine...dar are si diaree? nush ce fructe sa ti zic sa i mai dai ,eu ii dau Arianei mere,pere,banana si suc de portocala,in combinatii sau nu,cu branzica sau cu biscuiti sau cu cereale.borcanele nu f des.incearca sa i dai piure de fructe cu biscuiti dar doar un fruct ptr inceput,fara combinatii.multa sanatate
ioana.si eu tot biscuiti daia am luat din carrefour si ii dau sa si rontzaie dar sunt cu ochii pe ea.eu sunt patita ca i am dat o bucata de banana si ea a rupt prea mult din ea si i a ramas in gat...nu stiu cand i am bagat degetul in gat si i am scos bucata,dar tremuram toata..eram si singura...
eu cred ca de acum nu vor mai lua in greutate ff mult maiales cei cu ace in fund ca fiimea...da toata ziua din maini si din picioare pana transpira.eu obosesc numai cat o urmaresc...tasu ii zice duracell...e fantastika cata energie are..
sanatate multa piersicutzelor bolnavioare si multa putere mamicilor.andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.

Mergi la inceput

Eu v-am zis ca ar trebui sa le facem si piersicutelor un forum doar pe ele. Daria a si inceput sa manifeste interes. Ia uitati AICI

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sabina dr. Stanciu de la Budimex am inteles ca este un doctor foarte bun. Nu iti recomand pediatra mea pentru ca desi am incredere in ea nu stiu cum este la ceva mai serios. Sper sa intre una dintre fete sa iti dea numarul dr.Stanciu.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna, mame de piersicutze!

in primul rand, mi s-a pus pata ca pe mihnea nu l-ati trecut pe lista cu dintisorul, greutatea, c-a zis mama, tata.. s.a.m.d..desi v-am spus mai de mult toate astea

acum mai sunt suparata ca are febra de azi-dimineata, ma rog, avea, acum i-a trecut dar mai are si diaree, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum.
mai mult ca sigur ca e de la dintisorul nr.2 care sta sa apara si cred ca are niste dureri groaznice. n-a dormit toata noaptea si abia acum a reusit sa se odihneasca.

i-am dat nurofen, apoi, dupa 5 ore i-am pus un supoz cu paracetamol, ca cica se absoarbe mai bine, dar a facut caca repede si cred ca s-a cam dus. mai bine raman la nurofen. a avut 38.2, apoi a inceput sa scada si a ramas cam pe la 37.5 mai mult timp. acum astept sa se trezeasca sa vad cum stam.

am niste nervi pe drita asta pediatra. am schimbat-o pe prima ca era cam aeriana si agasit-o pe asta noua...buna, ce-i drept, ca medic, dar nu da nr de telefon s-o sun in caz de urgenta...ce deranj!!!!

voi ce-ati facut????

Superfericita mamica a lui Mihnea - 8 luni si...

Mergi la inceput