PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Genie imi pare rau pentru Antonia. Poate e de la intoleranta la lactoza. Asa a patit prietena mea. La fel bubitze si a trebuit sa ii dea un lapte special. O alta cauza ar putea fi si giardia. Din ce am citit am vazut ca si de la ea pot iesi bube. E groaznic cand ajungi pe mana mai multor medici. Fiecare cu parerea lui.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Salutare!Sunt convinsa ca sunt singura cuc p-aici,dar io-mi fac temele....
Consi,iti multumesc mult.Acum am aflat unde gresisem.Userul il scrisesem cu tot cu "mamici" si-mi dadea eroare;parola era buna.
Ioana,nu numai la dieta vrei sa ne uimesti,ci si aici cu Vla al tau care vrea sa mearga deja dupa fete.Felicitari!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Amami,bun venit cu Sebi la noi in .Asteptam pozici cu voi!

Doniro,multumim pt retete.Am sa-ncerc sa fac si io,dar n-as vrea la cuptor,caci totusi emana gaze.Oare cum le-as putea face? In Zepter s-or face,pe ochiul de la aragaz? Cine are cuptor electric... il felicit.

Genie,sanatate Antoniei!

Anasia,v-am simtit lipsa-n parc,adica mie,caci pitica a tras pe dreapta timp de 2 ore juma'.

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Fetelor,am vazut la ciresele colaje cu bebei(aveau si cu mamici).Nu vreti sa facem si noi? Nu mai tin minte,care dintre pitici de la noi,avea facut asa ceva.Ar fi frumos ca-ntr-un fundal sa apara toate piersicutzele noastre la un loc,bineinteles portrete.Alegem poza preferata,o trimitem pe mailul comun si de-acolo "paste" colaj.Dar cine se pricepe? Nu cred ca-i asa greu...

pupici la bebici si la mamici

ne auzim mai pe seara!

7-8 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Hai sa va deschid ziua cu niste urale de LA MULTI ANI pt.sarbatoritii zilei de azi!

LA MULTI ANI

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de azi!

[center]10 luni
Marc Adrian, baietelul lui Mikiion

9 Luni
Maya Alexandra, fetita lui Pumpkin
David Andrei, baietelul lui Cosmmyr
Maria Ioana, fetita lui July25

8 Luni
Ariana-Irina, fetita lui Andreea25
Timeea Elena, fetita lui Ramoon
Vladut, baietelul lui ionelalit [/center]

LA MULTI ANI

Amami si Sebi (17 Aug.2006)

Mergi la inceput

[Bine ati venit Amami si Sebi. Locuiti in NY?
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Locuim langa Manhattan. Chiar in NYC ar fi mult prea mare nebunie si agitatie!

Ioana80 felicitari pt.Vladimir pt.statul in picioare! Mare voinicel ai!

Si lui Sebi ii place mult in picioare dar pt.moment paseste sustinut! A inceput sa spuna ba-ba-ba, te-te-te si ta-ta-ta-ta. Acum cateva saptamani a avut o tentativa de ma-ma spusa asa la suparare... Dar apoi s-a razgandit si a continuat cu bebeceasca lui...

Inca ne mai chinuie dintisorii... Nici urma de coltzishori la orizont... Doar gingii umflate!
Fetele din USA/Canada ce le dati pt.dintisori in afara de Baby Oragel, iar Baby Tylanol cand au febra? Baby Oragelul nu prea isi face mare efect (cel putin nu lui Sebi)!

Amami si Sebi (17 Aug.2006)

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Amami
Imi spuneti si mie, va rog, cum pot sa-mi activez PM-ul?

Merci Oana_B pt.indicatii! L-am activat!

Cand aveti careva timp, trimiteti-mi si mie va rog parola de la contul comun. Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Ralu80 eu de pe net l-am luat tot.Dar mai bine hai la CONFESIUNI sa vorbim acolo mai mult,ca aici suntem cam offtopic si sa nu deranjam.(acum,dupa ce am dat "vizualizeaza",am vazut ca am scris cam mare,dar nu stiu sa dau la loc,asa ca...)
Te astept acolo si mai vorbim,da?Ca am noutati in legatura cu serialul...hot news..

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Fetelor stiti cumva daca pun copilul in premergator trebuie incaltat cu ghetute cu talpa rigida sau il las cu talpile goale?

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by lucians

Fetelor,am vazut la ciresele colaje cu bebei(aveau si cu mamici).Nu vreti sa facem si noi? Nu mai tin minte,care dintre pitici de la noi,avea facut asa ceva.Ar fi frumos ca-ntr-un fundal sa apara toate piersicutzele noastre la un loc,bineinteles portrete.Alegem poza preferata,o trimitem pe mailul comun si de-acolo "paste" colaj.Dar cine se pricepe? Nu cred ca-i asa greu...

pupici la bebici si la mamici

ne auzim mai pe seara!

7-8 luni

intalniri de bebici

salutare!
noi avem un colaj cu poze (nush daca de noi vorbeai) daca vreti eu ma ofer sa-l fac, imi trebuie cate o poza cu fiecare bebe...si poza sa fie mai de aproape...
uite aici cum arata: http://www.dropshots.com/photos/219594/20070312/142100.jpg

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput