PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by Amami

Hai sa va deschid ziua cu niste urale de LA MULTI ANI pt.sarbatoritii zilei de azi!

LA MULTI ANI

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de azi!

[center]10 luni
Marc Adrian, baietelul lui Mikiion

9 Luni
Maya Alexandra, fetita lui Pumpkin
David Andrei, baietelul lui Cosmmyr
Maria Ioana, fetita lui July25

8 Luni
Ariana-Irina, fetita lui Andreea25
Timeea Elena, fetita lui Ramoon
Vladut, baietelul lui ionelalit [/center]

LA MULTI ANI

Amami si Sebi (17 Aug.2006)

Multumim mult!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Buna seara! Abia acu' reusesc sa intru. Au fost probleme cu site-ul DC? Ca eu nu reuseam sa intru.
Oricum sa felicit si eu sarbatoritii de astazi cu scuzele de rigoare.
Nici nu am reusit sa citesc ce ati scris.
Merg sa !
Poate mai revin pana la noapte!

10 lunisoare

Marc Adrian, baietelul lui Mikiion

9 lunisoare

Maya Alexandra, fetita lui Pumpkin

David Andrei, baietelul lui Cosmmyr

Maria Ioana, fetita lui July25

8 lunisoare

Ariana-Irina, fetita lui Andreea25

Timeea Elena, fetita lui Ramoon

Vladut, baietelul lui ionelalit

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by lucians

Fetelor,am vazut la ciresele colaje cu bebei(aveau si cu mamici).Nu vreti sa facem si noi? Nu mai tin minte,care dintre pitici de la noi,avea facut asa ceva.Ar fi frumos ca-ntr-un fundal sa apara toate piersicutzele noastre la un loc,bineinteles portrete.Alegem poza preferata,o trimitem pe mailul comun si de-acolo "paste" colaj.Dar cine se pricepe? Nu cred ca-i asa greu...

Eu am vazut pe la "bucurii" ca aveau site. Si am incercat si eu sa fac, dar nu prea ma pricep.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Marc Adrian

Maya Alexandra, David Andrei, Maria Ioana

Arianna Irina, Timeea Elena, Vladut

vai, ce nasol ca n-am putut intra azi pe DC;
ramoon, lucians, e o idee frumoasa, pana cand sa trimitem fotografiile, si cum sa se numeasca? ramoon, ti le trimitem pe contul comun? pana vineri e bine, sa fie de Pasti sau il facem dupa?
ioana81, l-am vazut pe Vladimir, ce frumusel e in revista!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sabina foarte nasoala faza cu Apa Nova dar sa stii ca peste tot apa de la robinet e mizera. Din pacate foarte multa lume are giardia in special la copii. Sper ca Alexandra sa scape repede de ea. In ceea ce priveste catelul este clar ca nu el e principala cauza.
Ramoon mie ortopeda la care am fost cu Alexei mi-a spus sa nu ii pun pantofi de nici un fel sa il las cat mai mult timp descult sau cel mult cu sosete. Nu stiu cum este cu premergatorul dar teoretic ar trebui sa se aplice aceiasi regula.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna seara! Au fost azi probleme cu site-ul, intr-adevar. Am tot "dat tarcoale" toata ziua si ma ofticam ca nu merge... Asa ca va multumesc acum celor care ne-au urat ieri de bine pt cele 9 luni implinite (maryion, Consi, anasia, Ramoon, andreea25). Scuze daca am omis pe cineva. Sunt si eu zombi, Daria imi da trezirea cam la 2 ore toata noaptea ; nu stiu ce e cu ea. Dinti nerabdatori sa iasa nu se vad; am zis sa incerc sa ii dau apa la noapte, poate ii e sete.
La ideea cu colajul strigam si noi "prezent", dar nu ma pricep sa il fac.
Genie, ce ai facut cu piersicuta la dr. azi?
Noi nu avem noutati, in afara de trezirile nocturne, suntem cuminti, papam bine, mergem de-a busilea, ne place si in picioare si cam atat.
Va pupam! O noapte linistita!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry ca nu am mai intrat dar mie mi-a fpst f f rau de la girpa frisoane si tot tacamul abia m-am tarait prin casa si singura cu fata toata ziua ca Flo e la munca pana la 7 seara deci...
Azi ma simt un pic mai bine m-au mai lasat frisoanele, ma chinui sa nu imbolnavesc copilul.
Mai nou de cand cu gripa asta fata mea nu vrea sa mai pape mai nimica, laptele il bea pe jumatate rar tot mancare a papat cateva zile asa happy si apoi iar nu mai vrea. Simt ca mor dar sincer la cat mi-a fost de rau m-am straduit cat am putut.

Cam atata ca nici nu mai stiu ce sa scriu si inca ma chinuie febra merg sa mai bag un ceai si niste medicamente.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

quote:
Originally posted by mishi

buna, mame de piersicutze!

in primul rand, mi s-a pus pata ca pe mihnea nu l-ati trecut pe lista cu dintisorul, greutatea, c-a zis mama, tata.. s.a.m.d..desi v-am spus mai de mult toate astea

Vedeta, vedeta ( a propos, felicitari!), da' totusi ! Scuza-mi intruziunea un pic brutala, dar in absenta dragei Tweety imi permit sa fac eu o mica punere la punct. Probabil daca nu as fi citit postul lui Muuh de pe paginea precedenta in care spunea ca e vraiste de oboseala etc as fi dat si io ignore, cum au facut fetele, cu mult bun simt si impaciuitoare. Data fiind situatia, imi permit sa-ti atrag atentia ca toate mamicile sant ocupate, si ca nu e de datoria nimanui sa tina lista la zi. Cine o face, o face din multa bunavointa si rabdare, si nu merita decat laude si merci-uri, nu reprosuri (a propos Muuh ziceai ca n-ai rabdare, io n-am nici a zecea parte cat ai tu ca sa tii lista la zi). Hai sa nu mai avem atitudinea asta ca ni se cuvine totul, si sa incercam sa punem umarul fiecare. A modifica lista e foarte simplu : in loc sa va conectati cu userul vostru, va conectati cu userul Piersicutze (care de altfel in acest scop a fost creat) si dati edit pe mesaj (butonul sus in dreapta). Apare fereastra in mod identic ca la scrierea unui mesaj obisnuit si de acolo incolo adaugati ce doriti. Daca aveti dificultati, in mod sigur vor fi destul fete sa va raspunda si sa va ajute. Haideti sa facem o incercare, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Salutare fetelor! Am tot incercat si eu sa intru dar intr-adevar nu a mers site-ul.In primul rand vreau sa multumesc tuturor celor care sunteti alaturi de noi! E mare lucru sa stii ca te incurajeaza cineva. In al doilea rand, la noi mari schimbari nu sunt. Am fost la Colentina, la dermatologie, am stat vreo 2 ore pe acolo, noroc ca am mers cu carutul si m-am putut plimba pana ne-a venit randul ca altfel turbam in fata usii. Ideea e ca are totusi dermatita atopica. Ne-a dat un tratament foarte complex cu o crema pentru o bubita pe care o are la gat si nu-i mai trece si pentru restul rosetilor si iritatiilor ne-a dat Locoid. Am tot citit ca e destul de controversat Locoidul asta, nu stiu daca sa-i dau totusi cu el.Apoi trebuie sa ia Ketof sirop ca sa nu se mai scarpine. Si ne-a mai dat crema Atoderm pentru dupa baie si gelul de dus Atoderm pt spalat.A, si crema emolienta pentru hidratare zilnica. Sper din tot sufletul sa-i treaca ca nu mai suport sa o vad asa, mai ales cand are mancarimi. I-am dat Ketoful sper sa o ajute cumva.
Sunt obosita si stresata de chestia asta pana peste cap. Intr-adevar, fiecare doctor cu tratamentul sau. Pe de alta parte homeopatul zice sa nu-i mai dau cu nimic 2 saptamani si sa vad cum reactioneaza. Dar cum pot sa las sa se chinuiasca asa bietul copil?

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

A propos, Tweety, ce mai faceti? Cum se simte mama ta? Si-a mai revenit? Mie imi lipsesc posturile tale.

Si Crissa, MAp, Arcenciel, ...?
Map, in ultimul tau post m-am uitat la poze si n-am apucat sa-ti zic, Doamne ce mare s-a facut Robert, nu-mi venea sa cred. Avea deja o mutra de baitetel nu de bebe. La Vlad nu prea imi dau seama, imi spun altii, dar uitandu-ma la bebelasii vostri realizez cum se transforma copiii nostrii de la o zi la alta

Muuh, da la Paris, sau ma rog aproape, la Levallois, care e lipit de PAris, inca mai e metroul parizian care e iese numai cu foarte putine statii din Parisul intra-muros

Mergi la inceput