PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
Muuh spune:
Genie eu stiu ca tratamentele homeopate isi fac efectul intr-un timp putin mai lung. Nu poate sa iti recomande doctorul tau homeopat ceva care sa o ajute sa nu se mai scarpine? Ma gandesc ca astfel castigi ragaz ca sa vezi daca tratamentul propriu zis chiar functioneaza si scapa si pitica de chin.
avmaria sunt sigura ca ai mult mai multa rabdare decat mine. Mishi este si ea la fel de obosita ca si mine probabil si avea nevoie de un mic moment de respiro pe care l-ar fi obtinut daca se vedea pe listutza. Una dintre fetele dragute si harnice cred ca a si rezolvat problema.
Dar da ai dreptate cine vrea sa faca modificari poate intra cu user-ul Piersicutze si cu parola deja binecunoscuta a mail-ului comun.Cine nu vrea sa intre trebuie sa aiba rabdare si...iar rabdare.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Genie spune:
Muuh si eu sunt adepta tratamentelor homeopate, mai ales ca sotul meu are si el de cand se stie probleme cu pielea (cred ca are Antonia cu cine sa semene din punctul asta de vedere) si de fiecare data la el au dat rezultate. Homepatul a fost de acord cu ketoful si a zis ca mai vorbim peste 2 saptamani. Am uitat sa scriu asta, sunt cam vraiste. El nu e de acord cu cremele care contin corticoizi. De fapt, m-am uitat si in prospect si scrie foarte clar la Locoid ca nu vindeca cauza, ci doar efectul. Deci probabi ca daca ii va trece acum, va aparea o data ce voi inceta sa-i mai dau cu el. De aia nici nu i-am dat cu Locoid.
Sabina, m-am ingrozit de ce povestesti depre apa de la robinet. Sanatate Alexandrei si sa ne spui si noua ce rezultat dau aia de la ApaNova.
Genie si
Antonia
www.dropshots.com/antonia25
lucians spune:
quote:
Originally posted by Ramoonquote:salutare!
Originally posted by lucians
Fetelor,am vazut la ciresele colaje cu bebei(aveau si cu mamici).Nu vreti sa facem si noi? Nu mai tin minte,care dintre pitici de la noi,avea facut asa ceva.Ar fi frumos ca-ntr-un fundal sa apara toate piersicutzele noastre la un loc,bineinteles portrete.Alegem poza preferata,o trimitem pe mailul comun si de-acolo "paste" colaj.Dar cine se pricepe? Nu cred ca-i asa greu...
pupici la bebici si la mamici
ne auzim mai pe seara!
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
noi avem un colaj cu poze (nush daca de noi vorbeai) daca vreti eu ma ofer sa-l fac, imi trebuie cate o poza cu fiecare bebe...si poza sa fie mai de aproape...
uite aici cum arata: http://www.dropshots.com/photos/219594/20070312/142100.jpg
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Bravo! Chiar la tine vazusem si mi-a placut mult.De-atunci vroiam sa te-ntreb cum l-ai realizat,dar mi-am dat seama ca exista un program special.Si daca tu te oferi...noi iti multumim tare mult.

Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
lucians spune:
Ramona,cum ti-ar fi mai usor:sa le iei de pe mailul comun sau ti le trimitem pe mailul tau?
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
mishi spune:
muuh, sar'na de interventie! ce bine m-ai citit! daca si eu sufar de vedetism, e clar ca nu ma mai cunoaste lumea. se vede bine ca am "lipsit" de pe forum cam mult, de aici si necunostinta mea despre cine , ce si cum actualizeaza lista. eh, asta e...
doniro, 

, cata dreptate aveai. n-am putut sa intru pe dc mai devreme sa-ti spun, ca n-a mers, dar de diaree n-am scapat. mai rau, scaunele au mucoase sangerii. am fost de urgenta la dr si mi-a zis clar: enterocolita. saracu' mihnea, e la regim. primele 5 zile doar piure de morcov, mar copt, banana, orez fiert. medicatie: negram, smecta, debridat si nurofen in caz de febra. dupa 5 zile pot sa-i dau lapte fara lactoza si dupa alte 5 zile incep introducerea alimentelor. trebuie sa-i fac coprocultura dupa tratament.
mi se rupe sufletul...
Superfericita mamica a lui
Mihnea - 8 luni si...
andreea25 spune:
multumim tuturor ptr urari! si uram si noi ,desi cu intarziere,la multe lunutze piersicutzelor sarbatorite azi!
Genie sanatate multa Antoniei si tie multa putere si rabdare 
mada_mxm sanatate si insanatosire cat mai grabnica!
noi azi am stat mai mult pe afara...ashea ca suntem frante,si mama si copilu'
.
va pupic si va doresc o noapte cat mai linistita!
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.
Ramoon spune:
quote:pai cred k mai usor mi-ar fi pe mailul meu, sa nu mai stau sa caut acolo...
Originally posted by lucians
Ramona,cum ti-ar fi mai usor:sa le iei de pe mailul comun sau ti le trimitem pe mailul tau?
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
intalniri de bebici
programul se numeste Picasa2, il gasiti pe google, dar pt persicute il fac io! (daca vreti) numai k nush cum il pun pe site, dar ma rog, asta mai vb dupa ce il termin...
si da, o sa incerc sa-l fac inainte de Paste, sper sa am timp si sa-mi trimiteti pozele repejor..
mailul meu este rami_oancea@yahoo.com
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
map spune:
Buna seara la mamicute, piersicute si piersicei,
In primul rand sanatate tuturor micutilor bolnaviori. Lamulti ani pentru tot care au facut luni de cand noi nu am mai aparut.
Apar si eu dupa o foarte lunga absenta dar sincer de cand merge Robert in 4 labe nu mai am timp de mai nimic. Trebuie sa ma tin dupa el toata ziua pentru ca se baga pe unde nu gandesti. Are deja cucuie si vanatai. Inainte ii era mai greu cu mersul pe parchet dar acum s-a specializat, misca manutele mai amplu iar cu picioarele se trage asa mai incet si le tine mai stranse, este tare comic
Mai si cade ca-i repezit. In 4 labe a inceput sa mearga d ela exact 7 lunis si tot atunci s-a invatat sa se ridice si singur in fundulet. De multe ori noaptea doar ce-l vezi intr-un colt de patut in fundulet. Incearca sa se ridice pe flori, mi-e frica sa nu cada ceva pe el, asa ca toata ziua stau in preajma lui. Cand face nani apuc sa mai curat cate ceva, sa mai calc.
O ia la sanatoasa prin casa dar daca strig la el se cam opreste de cateva zile
Acum o saptamna mi-a cazut iar din pat asa ca atunci cand plec 2-3 secunde prefer sa-l las pe jos, pentru ca macar stiu ca nu mai cade asa de sus.
La capitolul nani stam OK sa zic, Dupa o perioada cand il leganam pe picioare, vina mea ca.mi era lene sa stau sa adoarma, am hotarat ca trebuie sa am rabdare. Asa ca si ziua si seara punem melodia de nani, stau langa si adoarme. Asta dupa mai multe sau mai putine foieli, depinde.
Avmaria saru'mana ca intrebi de noi. Suntem fff bine si sanatosi, multumim lui Dumnezeu, dar obositi si mereu dupa prichindel. Asa este a Robert a crescut mult. Nici eu nu-mi dadeam seama asa tare dar apoi m-am uitat pe pozele de acum ceva timp si am realizat ce mititel era si cat este acum. La 7 luni si 9 zile cand am mers la dr avea 9 kg si 76 de cm. Este destul de prietenos, rade la toata lumea dar daca sta lumea ceva mai departe de el. daca se propie nu plange dar se uita asa cand la mine cand la cine vine langa el. rade mai mult barbatilor. Poate si pentru faptul ca seara cand vine acasa tati lui este in casa o veselie generala, rade, se uita dupa el, chioteste. La capitolul miscare este avansat dar la vorba este mai in urma. Spune pe limba lui vrute si nevrute dar asa ceva clar mama, tata, dada nici pomeneala. A invatat sa faca cucu-bu. Pun eu un obiect la ochi si cand il dau il pune si el. "Bravo" incerc sa-l invat dar fara succes deocamdata
ma straduiesc, poate iese pana la urma. O sa mai pun cateva poze maine cand am un pic de timp.
Vineri dimineata vom pleca la Stuttgart de Paste, vom sta cateva zile si de aceea am venit sa va urez si eu de pe acum Un Paste fericit, multa lumina, caldura sufleteasca si multa,multa sanatate. Sa aveti parte de zile senine.
Paste fericit! Va pupam mult!
PS: Legat de faptul ca nu a fost trecut un copilas cu dinti, stat un fundulet si alte cele si eu sunt de acord ca nu trebuie sa se supere nimeni. Fiecare din noi stie ca timpul este scurt. Sincera sa fiu eu de asta nici nu am venit sa raportez ca totul a fie trecut un listuta. Sunt evenimente pe care le putem consemna acasa fiecare fara a obliga pe cineva la o munca in plus. Are dreptate avmaria, muuh are o rabdare de fier, nici eu una nu as fi putut face asta.
Monica si
Robertel cel istetel
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
lucians spune:
Fiindca am fost pe faza,poza este "pe drum" spre tine.
Iti multumim mult!
Abia astept sa-l vad finalizat.Sper ca si fetele sa fie prompte cu pozele.Sa fie cat mai recente si cat mai de-aproape...de preferat portrete ![]()
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
intalniri de bebici
ralu80 spune:
Ramona ti-am trimis si eu poze, 3 nu una...nu te supara, dar nu stiam ce sa aleg.
Avmaria bine ca ai explicat cum se fac modificarile, ca mi-era jena sa le tot rog pe fete sa faca modificarile la noi.
Genie locoidul nu este solutia potrivita...eu i-am dat cu el Rianei, aproape i-a disparut si acum a reaparut, dar nu mai pun locoid pe fata ei.
Hai sa va povestesc ce a facut bandita mea astazi. Se juca cu niste scaune si eu eram in spatele ei...am inceput sa-i repet "ma-ma, ma-ma"(cuvant pe care deja l-a pronuntat) si ea spune "ta-ta,ta-ta"(pentru prima oara), se intoarce la mine si zambeste, dupa care isi reia activitatea...incep iar "ma-ma, ma-ma", ea "ta-ta, ta-ta" se intoarce iar si zambeste...este o smechera si jumatate, ne face pe mine si pe tac-su.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)