Mamici de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

luna, anto, ioana, alina.a, cristina, anya

joujou, felicitari pentru baietel! sa iti traiasca galusca voinica!

nma, tu ai aceeasi UM ca mine. adica sambata implinesti 21 saptamani.

Aylin, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

quote:
Originally posted by Samurai-lady

JOUJOU-bine ai venit in clubul baietzeilor

Multumesc, bine te-am gasit! Tu cand te-nscrii pe lista ?

Joujou19 saptamani cu
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

JOUJOU-io-s deja gata inscrisa:am unul maricel deja si unul in burtik.
La bb3 sper sa ma mut pe lista ROZ:)

Samurai-lady 23 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Narcisa felicitari pentru fetita.

Joujou trebuia sa le mai fierbi putin sa vin si eu sa dau cu parerea. Felicitari pentru baietel, sa fie sanatos, frumos si destept si mai ales mancacios si lipsit de colici.

Anto mersi pentru reteta, iti spun dupa aia ce a iesit.

Aylin felicitari mamico, cum sa fii "pain in the ass"? Nu esti si ma bucur enorm ca ai aflat numai vesti bune.

Anya iar ne-ai parasit?

Ioana ce face Miruna?

Simo cand te intorci? Mai ai ca ne lipsesti mult. Sau baga un broadband la soacra-ta si ai rezolvat problema.

Andra

Alina ma bucur ca ai primit numai vesti bune. Fie-mea (ce bine suna) a dormit la ultimul eco dar la primul nu reusea aia sa o tina la masuratori. Se intindea non-stop. Acuma a cam impins-o tipa de la eco sa se miste si a trezit-o, a inceput sa dea din maini.

Lia si mie mi-e frica poate se schimba fata in baiat si sa vezi atunci distractie. Numai ca aici ii dau p'aia in judecata si ma imbogatesc.

Va pup pe toate, ma duc la munci.

Luna 21 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Aylin, sa ai mare incredere in Herghelegiu ca si eu tot la el merg, mi-a facut si amniocenteza si pana acum tot ce mi-a spus mi s-a confirmat. Ce-mi place la el este ca nu e nici "prapastios" dar nici superficial sa nu ia toate datele in calcul. Poti sa te bazezi pe diagnosticul lui asa ca... curaj!

ily 20 saptamani

Mergi la inceput

jadi, andraZ, greierash, samurai lady, joujou - in sfarsit respir si eu ca oamenii si imi dau seama ca vin sarbatorile!

AndraZ felicitari si tie pentru liniste si ca ti-ai clarificat totul

luna, ai dreptate, in legatura cu sarcina depresiva. prea ma chinui de mult ca sa nu fiu paranoica!

dar azi sunt vesela ca am vazut-o pe bebelina mea cum nu am vazut-o niciodata!

Aylin, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Jadi, totul este perfect, parca plutesc! Love is in the air! Cred ca asa cum a zis si Joujou efectul Saptamanaii Mari incepe sa se simta la toata lumea! Stiam eu ca DD nu ne va lasa prada deznadejdii si ne va ajuta bb-ii minunati sa fie bine!
Lary, uite ca la asta ma gandeam si eu....numai ca eu inca mai trag sperantza sa nu ajung la 36 de saptamani fara . deja am "simptomele" de abstinenta: vise deocheate...l-am somat pe sotz sa isi faca "datoria"...sa vedem daca tine ....daca nu,

Simo, ....miss u! cum e vremea in Dubai? shopping ceva?

Andra
23/24 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

ANDRAZ-si eu am niste vise d-astea si ma trezesc noaptea cu burta ca betonulllll.Sper ca nu-i fac rau lui bebe.Al meu sotior nici nu se apropie de mine in scopuri :am avut un avort,la Ken iar eram pe pas sa avortez,deci aku nici nu il pot fortza.
Raman cu cate un vis mai deocheat asa:)))

Samurai-lady 23 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

de la vise deochiate si eu ma trezesc cu burta ca un pietroi. iar de la marele O nici nu pot sa va spun cum se face. cred ca pot sparge capul cuiva cu ea. si trece si greu

Aylin, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

simo si tie!
aylin si andra ce ma bucur ca aud vesi bune si de la voi!chiar ma gandeam ca ne ajuta DD sa avem si noi sarbatori fericite!
joujou si narcisa felicitari pt culoare carucioruluyi!
lorina intoarce fundutzul in sus ca vin de la mine 2 palme!pai ai grija,vrei acum sa fie cu necaz?
multumesc de suport,eu si elisa va.
miillyy eu si otim asteptam in continuare niste repere sau adrese ale magazinelor din szeged, de unde ai luat lucrurile lui bb.sa nu ne uiti.
estecri din pacate parintii colegului meu ,cei care au farmacie,nu au reusit sa faca rost de imunoglobuline.nici un depozit cu care colaboreaza ei nu le aduc.acum ramane sa se intereseze el in spitalul matern cum procedeaza pacientele care au hepatita cronica b sa le procure,care sunt pasii si filierele.chiar imi pare rau ca nu am reusit.sper sa-ti dau vesti macar ca le poti lua din ungaria si care e procedura.

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput