Mamici de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 26
liadorian spune:
Aylin, DD are grija de noi toate si mai ales de bebeii nostri! Sper sa faci Pastele linistita si impacata, ca ai avut destule pe cap in ultima vreme. Oricum, eu si bebele de la putator ne gandim mereu la tine, poate gandul nostru bun conteaza pe undeva.
Lia
S23 
Joujou spune:
Oana, Greierash, Otim, Ioana multumesc inca o data pentru felicitari! Acum sa revin cu picioarele pe pamant, la echo nu am primit numai vesti bune, din pacate. Sarcina este foarte jos, Dr. chiar s-a chinuit sa-l prinda pe bebe cu sonda, e cu capul in jos inspre inghinal si apasa pe col. Acum a zis ca este totusi mic, cantareste putin peste 240 gr, dar ca trebuie sa stau linistita in pat cat mai mult, sa nu ridic si sa nu car greutati, pana se mai misca el, poate se muta de langa col. Asta a umbrit putin bucuria ca este baietzel si m-a pus pe ganduri....drept pt. care, dupa Paste imi bag un medical sa stam amandoi cumintei la patutz, mai ales ca in ultima saptamana se misca intr-una si ma boxeaza....are si cordonul aproape de gatutz si spate si e posibil sa il tenteze sa se joace cu el....
Joujou
19 saptamani cu 
uite cat sunt de mare!
jadi spune:
Repede si eu inainte sa ma apuc de munca!
Felicitari Joujou pentru bb-el si Narcisei pentru bb-ea!
Aylin ma bucur ca toate sunt bune si sincer l-ai prins pe Herghe in ziua de dispozitie maxima! Acum poti sa te odihnesti si sa nu te mai gandesti la rele
.
Deni &
Vlad & Tudor
AndraZ spune:
Ziua buna la toata lumea de pe forum!
Inainte de a toate tin sa va spun ca 2 zile cat nu mi-a mers DC-ul a fost nasol fara voi! V-am simtit lipsa si cred ca si bebelina mea la fel! Am citit tot ce ati scris si va multumesc din suflet pentru sustinere. Ioana, Jadi, Lavinia si tuturor celor care m-ati sustinut multi
si cate un brat de
la fiecare! Nu stiu ce m-as fi facut fara voi!
In ceea ce ma priveste, dupa ultimul control la dr, cel de luni, sunt alt om. discutia cu d-na dr m-a clarificat asupra multor probleme si chiar sunt optimista 100% ca totul va fi bine si ca bebelina mea se va naste sanatoasa si fara de probleme! Asa ca suntem vesele si optimiste amandoua! Bebelina mea deja isi face simtita personalitatea puternica si se agita de dimineata pana seara, face tumbe si aerobic aproape non-stop de mi se misca burta in fel si chip, dar cu fiecare miscare de-a ei sunt si mai fericita si mai aproape de cel de-al 99 -lea cer!
Brazuca, cum merge cu rochita?
Alina, ma bucur sa aud vestile bune! Felicitari si tineti-o tot asa!
Aylin, ma bucur ca totul este in parametri. Acum te poti linisti cu adevarat si vei putea petrece sarbatorile in tihna! 

Andra
23/24 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
Samurai-lady spune:
JOUJOU-bine ai venit in clubul baietzeilor 
AYLIN-ce fain ca te-ai linistit si e totul OK.
Eu azi m-am epilat
ca maine merg la control si nu vreau sa se sperie doctorul de mine :)
Samurai-lady
22 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
Joujou spune:
Aylin, incet-incet rasare soarele pe straduta voastra! E Saptamana Mare si Dumnezeu poate face minuni, nu inceta sa crezi asta! Este inceputul unei lungi si mari ubiri, ai sa vezi! Te pupam, Doamne-ajuta! Numai vesti bune azi 
Lia, multumesc din sufletel! Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat! Si tie iti doresc un bebel grasutz si vioi, cam 3,5 Kg de lumina si dragoste pura!
Joujou
19 saptamani cu 
uite cat sunt de mare!
jadi spune:
Hehe, Simo.
Andra daca totul e bine, e bine !
.
Chiar ma apuc de munca!
Deni &
Vlad & Tudor
Samurai-lady spune:
Maine intram in sapt.23,dar am skimbat de azi.
Si ma uit la semnatura si ma minunez cand au trecut deja atatea saptamani fara
.Dar pentru bebelika MERITAAAAA !!!
Samurai-lady
23 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe