Mamici de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 25
otim spune:
Joujou - bravo , bine ai venit in randurile noastre , cele ale 

am inceput saptamana 22
Laurentiu
Ioana75 spune:
narcisa, felicitari pentru
!
joujou, felicitari pentru
!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Joujou spune:
Multumeeeesc mamici! Ce primire calduroasa! 

Joujou
19 saptamani cu 
uite cat sunt de mare!
lorinaoo1 spune:
Joujou super filmuletul
si chiar am vazut ca e baietel (nu-i asa ca sunt buna
, glumesc) Felicitariiiiiii!!!! 

Ioana, Lia gata, imi pun cenusa in cap 
si promit ca nu mai fac 
Otim, nasol, dar daca persista, suna dr, ok? Ca uite ce ne face Ioana 
Azi-dimineata m-a gadilit bebelina
Stateam pe o parte si ea misca de zor, cu lovituri puternice (asta-noapte m-am trezit din somn cu suturile ei
), doar ca eu nu mai puteam de ras
E o se nzatie faina.
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 26+
Joujou spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Joujou super filmuletulsi chiar am vazut ca e baietel (nu-i asa ca sunt buna
, glumesc) Felicitariiiiiii!!!!
Lavinia, chiar esti tare! mai ales ca tu esti o viitoare mamica de fetitza (deci i-ai vazut "bobitza de cafea"), ai reusit sa-i reperezi "pastaitza" lu' fiu-meu

Joujou
19 saptamani cu 
uite cat sunt de mare!
oaana spune:
offfffffffffff da greu mai merge forumul...
JOUJOU

FELICITARI
ANYA mutumesc pt.inform.legate de infectia urinara..baietelul meu nu are,doar era mofturos cand il puneam pe olita,si eu credeam ca plange cand face pipi,dar multumesc Domnului ca nu e nimic...
NICOLETA,pe unde esti?
pe toate
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 23+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
danis spune:
Fetelor, va urez de azi o sarbatoare plina de lumina, cu multa sanatate pentru voi si toti cei dragi, mai ales pentru puisorii din burtici!
Celor care sunt de alta credinta si nu sarbatoresc, le trimit un gand bun si urarea de sanate multa!
aylin_tarcan spune:
buna dimineata burtici! dupa o pauza mica, revin si eu cu vesti. si apoi voi citi din urma!
va multumesc tuturor pentru sustinere si ajutor, chiar daca poate ca am fost "pain in the ass". am trecut printr-o saptamana de cosmar. am fost la cati doctori am apucat, insa toti ridicau din umeri. astazi dimineata am ajuns la herghe. care a fost amabil si dragut, si atent si mi-a explicat tot. a intalnit numeroase cazuri, este vorba de ceva tranzitiv din cauza tesutului inimii care nu e inca complet format. intr-adevar, daca dupa saptamana 24 se intampla, poate fi vorba de bloc atrioventricular. dar pana atunci, nu e cazul, e normal, tranzitiv.
referitor la eco in sine, e cea mai completa eco pe care am facut-o vreodata. nu am auzit in viata mea cate am auzit acum. la cate s-a uitat si cate a masurat.
in concluzie fetelor, aparatul de exceptie, medicul de exceptie.
si in plus a fost si dragut si facea glume ca ne inghite pitica (inghitea LA si casca o gurita mare mare).
va multumesc inca o data pentru suport si ajutor, sper sa fie bine pana la sfarsit!
va pupic pe toate
dulce dulce pentru tot si va ador.
acum o sa incep sa citesc din urma sa vad ce mai faceti voi!
Aylin,
20+