Mamici de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Joujou sau e baietel?

AndraSapt23 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Joujou - si totusi nu stim inca ce e in ???? nici o problema noi mai asteptam .... , dar se vede azi pe forum "euforia" ....

am inceput saptamana 22Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

offfff... m-am uitat de 2 ori la filmulet...
Eu nu vad nimic...., trebuie sa ne spuuuui.....Pe pozele mele de la eco dr a scris cu sageata... penis....

greierash 25+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Joujou, fie-ti mila! Nu pot sa mai stau asa mult la calc... Si tare vreau sa te felicit!!

Lia S23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salutare burtici dragi,
Eu vin iar si ma pling ca n-am timp de citit; dupa 2 saptamani superbe in Ro la Constanta ne-am intors si am cam intrat in stres, eu cu curatenia, macar asa cit de cit. Sper sa-mi revin si eu sa va citesc din urma sapt. viitoare. In rest sintem OK, bb este fetita anticorpii mei sint in continuare absenti(multumesc lui DD) dupa doua titrari pozitive dar mici ca valoare si cam atit.
si vreau si eu un carucior roz........... si editez ca am uitat, ne-am hotarit si pt. nume Bianca Maria!

Lia, multumesc si tie numai bine iti doresc!

Daca nu mai reusesc sa intru va urez de pe acum un Paste fericit alaturi de cei dragi voua!

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Bine-ai revenit, Narcisa! Pupicei pentru bebelina din burtica si sa ne fereasca DD anticorpi!

Lia S23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

narcisa - FELICITARI PENTRU si lasa stresul la o parte , si ce daca nu ai sa reusesti toata curatenia ??? Doar vin sarbatorile si nu vin cu batul (vorba mamei mele ) . Sarbatori fericite si tie si familiei tale .

am inceput saptamana 22Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neataaa! Felicitari tuturor mamicilor care au aflat vesti bune la eco in ultimile zile!

Lachi, felicitari ca te-ai lasat de fumat!
Simo, ce ai mai cumparat?
Lavinia, daca mai faci curat ... ia uite cu cine te trezesti la usa. Cred ca o sa urmez acelasi algoritm ca al tau in stabilirea numelui lui bb: sint mare fan radio Deea.
Luna, Anto, Mioara.
Joujou, stiu ca se vede sexul in filmulet, doar ca nu-mi dau seama care e. Zi-ne tu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Otim, nu ma apuc de mutat mobile sau alte prostii, dar curatenia saptamanala trebuie s-o fac si oricum piticii mei fac la loc mai repede decit mi-as dori, mai ales unde au acces in bucatarie si camera lor si bai. In fine am sters si geamurile si spalat perdelele ceea ce nu fac saptamanal! Fug la cumparaturi mici, ce am uitat ieri pe ultima suta de metri pt. cozonac, ca le-am promis ca le fac si la banca.
Oricum hainele murdare din concediu le-am lasat sa astepte dupa pasti, fac cit pot.

pupici
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Gata, nu va mai fierb , sa-mi fie cu iertare !

E BAIETEL!!!! uite

Joujou19 saptamani si crestem!
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput