Mamici de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 28
brazuca25 spune:
M-am intors si eu mai calma dupa vreo cateva zile de agitatie! Am reusit sa ne programam la primarie, rochia e gata in seara asta si e super dragutza! 

Bebelina mea loveste de ma ia cu ameteli. Are zile cand nu sta locului deloc. E adevarat ca am si umblat mult zilele astea, dar si ea este din ce in ce ma fortoasa. Eu inca nu reusesc sa ma impac cu ideea ca e fata, pt ca mie tot corpul imi spune ca e baiat...Cred ca o sa ma mai duc la o eco peste vreo 2 sapt sa vad ce imi mai spun si acolo. Daca iar zice fata, atunci e clar. Nu ma intelegeti gresit...ma bucur daca este fetita, dar eu simt ca e baiat, si asa am simtit inca de la inceput.
23+
Maria
poze cu noi
greierash spune:
[
Ce amuzante sunteti, fetelor, iar discutati despre
.... E clar ca stati mai bine cu moralul, oricum mie mi se pare ca azi e o zi vesela, cel putin aici, pe forum, si sunt numai vesti bune pana acum. Doamne ajuta sa fie tot asa muuuult timp de-acum incolo. Ce ma bucur....

greierash
25+ 
- "Traieste clipa" -
brazuca25 spune:
Daca tot vorbim de
eu ma pot "lauda" ca am scapat de orice lipsa de chef, si acum prestam aproape in fiecare seara. Bebe se misca la fel si cu...si fara....asa ca de ce sa ne abtinem? restrictii nu aveam oricum, doar cheful imi lipsea.
23+
Maria
poze cu noi
arhdy spune:
Buna fetelor.
Felicitari burticutelor care au aflat culoarea carucioarelor.
Am fost si eu acum 2 zile la control. Este totul Ok cu fetita noastra. Ma bucur ca ma inteleg asa bine cu doctorita si asistenta. Plec mereu de acolo razand si cu un moral foarte ridicat. Eram putin speriata in legatura cu dubla circulara a cordonului ombilical in jurul gatului, dar mi-a spus ca nu este nici o problema. Pe langa faptul ca se poate sa nu il mai aiba deja, nu va fi nici o problema sa nasc. Asa incat nu este nevoie sa-mi fac griji si nici sa tot fac ecografii, ca oricum nu am cum sa intervin, ci doar reusesc sa ma stresez. Cu aceasta ocazie am vorbit si de nastere. Mai exact ca nu o sa fie nici o problema sa nasc natural asa cum vreau. Ca o sa fiu monitorizata si in caz de o problema, se intervine si se face cezariana. Dar asta in cel mai rau caz. Am vorbit si de epidurala, ca eu as vrea fara epidurala. Asa incat voi gasi in spital daca este nevoie.
Va pup si mai scriu.
Diana 23+ si
Alexandra Maria
Luna1 spune:
Aylin stiu prin ce treci, imi dau seama cum e sa vezi totul negru ca eu asa am fost la Cosmin. Am plans atunci cat n-am plans eu toata viata. Hormonii astia isi fac de cap rau cu noi cand suntem gravide. Cand scapi de depresie stii cum e? Ca atunici cand ti se ia brusc valul de pe ochi si vezi totul clar, mai clar ca niciodata. Nasol este ca aceasta depresie dureaza de obicei si dupa ce nasti cateva saptamani si te crezi o mama rea, eu plangeam de fiecare data cand plangea fiu-miu ca zaiceam ca uite, clar nu sunt o mama buna ca nu stiu ce sa-i fac. Las ca mai e putin si trece. Pupici.
Fetele din afara, voi ce faceti de Paste?
Luna
21 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
AndraZ spune:
Luna, pupam si noi la voi doua!
ce mai face mica ta Xena, ca a mea zici ca vrea sa imi mute burta din loc de vreo 2 zile :)
Aylin, cu Dumnezeu inainte si cu siguranta ca totul va fi bine! Trebuie sa fie! Nu se poate altfel!
Lary, si eu am avut iminenta de avort, acum HTA ...dar simt ca nu mai pot continua asa....sunt oarecum dependenta de
.....macar 1 data pe luna....nu trimestrial....
Alina, nu ne puteam lasa mai prejos
Pastele trebuie facut in liniste si pace, nu-i asa? 
Brazuca, ce ma bucur ca ti-a revenit cheful.....imi dai si mie reteta? Poate asa il conving pe sotz sa facem ceva....cu toate de cand a aflat ca va avea fetitza parca e si mai "infricosat" de ideea de
![]()
Ma bucur ca rochita iese asa cum ti-ai dorit si sper ca pe 14 sa fie o vreme ca in povesti ca meritati sa aveti o zi pe cinste!
greierash, la noi lipsa isi spune cuvantul......se pare ca la tine nu e cazul ![]()
Andra
23/24 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
Joujou spune:
quote:
Originally posted by Samurai-lady
JOUJOU-io-s deja gata inscrisa:am unul maricel deja si unul in burtik.
La bb3 sper sa ma mut pe lista ROZ:)
Samurai-lady23 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
Ups!!! Huston, we have a problem!
e de vina!
la toata lumea!!!!!Joujou
19 saptamani cu 
uite cat sunt de mare!
Ioana75 spune:
Luna, Miruna e bine, o striga pe bona dimineata, deci e clar ca-i place sa stea cu ea
.
Andra
.
brazuca, ar fi culmea sa fie baietel pina la urma
. Succes cu rochia si pregatirile!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Joujou spune:
Luna, multumesc pentru urari si pentru gandurile tale bune! La fel iti doresc si tie, o sarcina lipsita de griji, pe care sa o savurezi la maxim! 
Mamicilor care v-ati confruntat la un moment dat cu situatia in care bb e prea jos situat, cu caputzul pe col, imi puteti spune ceva in legatura cu aceasta? Ce stiti, e vreun pericol? 
Joujou
19 saptamani cu 
uite cat sunt de mare!
greierash spune:
Andra, nu e cazul... pentru ca eu nu am chef de...
!! Si cand am nu e sotu acasa... Pe de alta parte nici el nu prea pare sa aiba ... deci ...iubire platonica, deocamdata. Si culmea! Nici restrictii nu avem(medicale)!!! Asta-i viata!!! Poate recuperam ...odata si-odata....speer..
greierash
25+ 
- "Traieste clipa" -

Cum a venit pe lume Samurash bebe