Mamici de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
brazuca25 spune:
Buna intrebare cu luna a 6a...si eu vreau sa aflu ca tot cu cinci luni jumate raspund la lume cand ma intreaba.
23+
Maria
poze cu noi
nma spune:
intru si eu sa ma laud ca azi am fost la eco. bb-ul meu e tot fetita, asa ca azi vom avea consiliu in familie sa stabilim numele. cred ca va di greu caci alex vrea ramona irina, sotul diana, iar eu nu stiu, dar asi vrea un nume de sfant. am vrea doar un nume. deci va fi foarte greu. balerina mea e sanatoasa si frumoasa. mi-a facut cu manuta. de eco am fost dezamagita caci trebuia sa fie morfo, dar sincer medicul meu ginecolog o face mai amanuntit. cred ca dupa sarbatori voi mai cere parerea unui medic ca sa stau eu linistita. placenta se deplaseaza incet, dar sigur.
barzuca sa ne pui o poza cu rochia cand e gata caci pe mine m-ai facut curioasa.
nu am reusit sa citesc din urma si din pacate nici acum nu pot caci trebuie sa termin un proiect pana maine si mai am inca muuult de lucru.
20+
21.07.2003
Samurai-lady spune:
BRAZUCA-felicitari
,fericire si Casa de Piatra !
Sa pui si poze
sa va vedem si noi
Samurai-lady
22 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
nma spune:
fetele eu7 am gresit numaratoarea? daca UM a fost in 11.11 si DNP 18.08, atunci am 21 de saptamani? acum imi dau seama ca s-ar putea sa fi gresit. la eco mi-a spus ca am 20/21. cine ma ajuta?
20+
21.07.2003
liadorian spune:
Si eu vreau sa stiu cand incepe luna a sasea! Nici eu nu stiu sa raspund cand sunt intrebata in ce luna sunt...![]()
Lia
S23 
cristina26 spune:
liadorian, eu cred ca incepe de la 24 de saptamani.
Stiu ca la 28 de saptamani incepi sa fii in trimestrul 3.
Asa am auzit si eu ca se zice aici, poate la voi se calculeaza altfel.
Anya, mie mi-a iesti TT negativ iar Paul avea sd, de fapt si QT la Paul a fost negativ.
Nopte buna fetelor, la voi este tarziu acum.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
24+
poze cu fetita si cu mine
Anya20 spune:
andutzy, multumesc 
nico, felicitari pentru fetita!! ma bucur ca e sanatoasa.
of, cristina, stiu povestea ta. cand mai aud cate ceva asemanator, la tine ma gandesc. ce face bebelusa?
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Miillyy spune:
Buna fetelor! Vreau sa va intreb si eu ceva. Am citit astazi ceva care m-a speriat un pic. Cica in USA se face screening pentru toate femeile gravide la l0-11 saptamani pentru depistarea sindromului Down - presupun ca se masoara translucenta nucala ??!!(se pare ca au descoperit ca sunt mai mari costurile cu ingrijirea persoanelor cu SD decat cele cu depistarea lui) Mie doctorul nu mi-a recomandat asta...am facut eu TT de la mine putere .... si mi-a iesit bine.
Ok ... si intrebarea: se depisteaza SD la eco?? Ca eu am facut lunar + morfo-fetala si pana acum copilul pare in regula.Voi stiti ceva de asta?