Mamici de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Lia merci inca o data si stai cumintica in pat. De asta mi-a frica si mie sa nu ajung sa fac injectii pana la nastere.Scuze daca am monopolizat subiectulMyral17+

Mergi la inceput

Anya20 acum am vazut ca mi-ai raspuns si tu m-am mai linistit. Multumesc mult.Myral17+

Mergi la inceput

Am spus eu ca monopolizez subiectul acum mi-a venit alta idee e posibil sa devina dureroase contractiile treptat pe masura ce trece timpul? Ca din cauza asta m-am gandit sa iau tratament din timp sa nu stau asa.Lia la tine nu s-a deschis colul(doamne fereste) ca mie si de asta mi-e frica.Myral17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by myral

Am spus eu ca monopolizez subiectul acum mi-a venit alta idee e posibil sa devina dureroase contractiile treptat pe masura ce trece timpul? Ca din cauza asta m-am gandit sa iau tratament din timp sa nu stau asa.Lia la tine nu s-a deschis colul(doamne fereste) ca mie si de asta mi-e frica.

Myral17+

Nu stiu cum ar putea evolua contractiile astea. La mine a fost excat invers decat la tine: am inceput cu cele dureroase si abia de vreo cateva zile am simtit si contractii nedureroase. Norocul meu a fost ca am inceput tratamentul, plus repaus la pat, la timp si n-am avut, slava Domnului, probleme cu colul. De asta ma tem si eu si de aceea stau asa cuminte. Sunt in concediu medical de pe 28 februarie si, cum imi place mie sa spun, clocesc un ou fermecat!

Lia S23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am luat certificatele prenuptiale!!!! Si costumul lui iuby! Si am probat si rochia, care e pe jumatate gata!
Acum chiar ca ma fac "duamna"!

23+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Felicitari, Brazuca! O sa fii o frumoasa, amandoi o sa fiti! Cum e rochia?

Lia S23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Rochia e deocamdata pe jumate gata asa ca nu pot sa imi fac o parere, dar eu sper sa fie bine. Partea din spate e OK, si bustul. Sa vad maine ce e mai important: fatza si burtik .

23+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Anyaaaaa, bine ai revenit! Chiar vroiam sa fac o strigare sa vad ce e cu tine...Ma bucur ca ai revenit cu vesti bune si optimista ca intotdeauna!

AndraSapt23 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Apropos de strigari, Karligutza, ce e mama cu tine de nu apari nici pe mess?

Mergi la inceput

dragelor, luna a 6-a incepe o data cu saptamana 23 sau cand sunt 23 implinite???

Mergi la inceput