Mamici de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
Luna1 spune:
Jadi atunci lasa ca merg eu, daca esti obosita ma sacrific eu!![]()
Ah ce as mai merge, aici am prins drag de musicaluri, cine ajunge prin Londra neaparat sa mearga sunt superbe. (Nu ma refer la filme ci la piese musical). Ia sa-i aduc eu aminte lu' sosu' ca nu m-a mai scos de mult.
Luna
21 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
X-ray spune:
alina(anya) ma bucur ca ne-ai dat vesti asa de bune!te inteleg perfect,e o emotie atat de unica cand il vezi pe bb din burtica la eco....maine ma duc si eu la szeged abia astept,mi-e dor de mor sa o vad,au trecut 5 saptamani de la ultima "intalnire" cel mai mult pana acum!
alina
23+ cu bb Elisa
asa crestem noi
myral spune:
Ma scuzati ca ma bag si eu, sunt o graviduta de sept oct si vroiam sa o rog pe LIADORIAN sa-mi spuna si mie daca ei in spital i-au facut pt contractii si diazepam. Si eu am contractii nedureroase si am facut prostia sa-i spun doctorei ca no spa nu prea are efect pt mine scopantil nu se mai gaseste si ea mi-a dai diazepam pastile... dar doctora de familie si farmacista m-au speriat ca nu se da diazepam in sarcina (desi o prietena de-a mea imi spusese ca ei in spital i-au facut la greu) asa ca nu prea stiu ce sa fac nici asa sa nu iau nimic parca nu prea merge.Multumesc anticipat pt raspuns si va doresc la toate sarcini usoare si bebei sanatosi!Myral
17+
Anya20 spune:
myral, pana iti raspunde lia, am sa-ti spun ca se poate da diazepam in sarcina, daca ai contractii serioase si no-spa nu isi face efectul. de obicei se pune in amestecul litic, dar se poate lua si oral.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
lorinaoo1 spune:
Anto 

ce frumusete de baiat ai. L-as peti pt Lorinuta mea, dar mi-e ca se supara Simo, ca deja l-am petit pe Matei al ei
Da' si mami Anto e o dulcica 
Anya 

Lacione daca butik e singurul inconvenient din sarcina atunci te felicit 

Ma bucur ca mai treci si pe la noi, chiar voiam s ate dam disparuta ![]()
Karligutza tu vrei acum sa testezi daca ne ingrijoram sau ne mai aducem aminte de tine? Hmmm, iesi la raport, nu ne tine in suspans. Uite un
si o
ca sa te conving ![]()
Samadhi unde esti, mami de fetite frumoase? 

Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 25+
liadorian spune:
quote:
Originally posted by myral
Ma scuzati ca ma bag si eu, sunt o graviduta de sept oct si vroiam sa o rog pe LIADORIAN sa-mi spuna si mie daca ei in spital i-au facut pt contractii si diazepam. Si eu am contractii nedureroase si am facut prostia sa-i spun doctorei ca no spa nu prea are efect pt mine scopantil nu se mai gaseste si ea mi-a dai diazepam pastile... dar doctora de familie si farmacista m-au speriat ca nu se da diazepam in sarcina (desi o prietena de-a mea imi spusese ca ei in spital i-au facut la greu) asa ca nu prea stiu ce sa fac nici asa sa nu iau nimic parca nu prea merge.
Multumesc anticipat pt raspuns si va doresc la toate sarcini usoare si bebei sanatosi!
Myral17+
Myral, diazepamul se prescrie mereu in tratamentul standard pentru contractii dureroase. Se face injectabil un amestec litic (No-spa, Piafen, Scobutil, diazepam). Repet, eu am avut contractii dureroase destul de puternice, nu cred ca cele nedureroase sunt o problema. Eu nu mi-am facut diazepam pentru ca dormeam super bine, inclusiv ziua, am fost o pacienta model (in sensul ca nu coboram din pat decat pentru masa si baie) si atunci medicul a fost de acord sa-l scoata din schema de tratament. Daca mai ai nelamuriri, sunt aici! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Lia
S23
liadorian spune:
Anya, ma bucur ca nu i-am spus vreo gogmanie fetei! Eu sunt tare retinuta cand vine vorba de impartasit experiente de genul asta - "ia si tu ce tratament iau eu, ca mie mi-a fost bine" - fiindca n-am nici un fel de competenta medicala. Cum spuneam, sunt doar un pacient model.![]()
Myral, medicul ti-a recomandat sa nu faci efort, sa nu stai mult in picioare daca ai contractii persistente?
Lia
S23 
liadorian spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Karligutza tu vrei acum sa testezi daca ne ingrijoram sau ne mai aducem aminte de tine? Hmmm, iesi la raport, nu ne tine in suspans. Uite unsi o
ca sa te conving
Lavinia-nasica de mofleaburtica
Lorina Maria 25+
Chiar asa, Karligutza! Pune umarul sa umplem paginuta asta, sa aiba si Simo ce citi in Dubai!
Lia
S23
myral spune:
Deci acum am prins curaj. In primul rand multumesc de raspuns si........atunci cand esti acasa presupun ca nu faci injectii (sau chiar daca faci) la tine inceteaza complet contractiile? Ca la mine nu inceteaza cu nimic am destule pe zi norocul meu ca nu sunt dureroase dar mi-e frica daca de acum am contractii cum ajung eu pana la 36 37 saptamani? (citisem ca ar fi normale contractiile astea cam din luna a 7 a).Myral
17+
liadorian spune:
Myral, fac injectabil si acasa de pe la 18 saptamani. Vine o doamna de 2 ori pe zi sa ma intepe. Contractiile cedeaza (nu de tot, mai am cate una, doua pe zi) numai daca stau perfect linistita in pat. Azi, spre exemplu, am stat vreo ora pe scaun la calculator, m-am mai ridicat din pat si m-am plimbat prin casa si dupa-amiaza m-am "distrat" cu vreo 4-5 contractii destul de urate. Dar asta e numai cazul meu, nu trebuie generalizat...
Lia
S23