Mamici de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Din cate stiu eu se depisteaza SD si la eco, pt ca exista anumite masuratori care in caz de SD ies altfel. Asta stiam eu...acum sper sa nu ma fi inselat.

23+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai e cineva pe aici?

Luna 21 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

luna eu acum am i8ntrat sa vad raspusurile. inainte se pare ca am scris fara sa dau refresh. imi cer scuze.
anya multumesc.
merg sa imi hranesc sotul caci saracul acum a intrat in casa. nu stiu daca mai reusesc sa intru.
va pup.

20+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Nico-nma felicitari pentru fetita, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!

Cu claculul cred ca ai 21 sapt.

Luna 21 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mai ce de admiratoare are fi-miu, creste inima in mine cand citesc.
Otim, Ioana , Mada, Alina, Mioara, Luna, Alina (Anya), Lavinia, multumim pentru laude si apreciere, un pupic de la junior pt toate fetele.
Dam la schimb praf de ochi albastri contra potiune pt copil fara colici, o sa vedeti peste cateva luni ce vreau sa spun.

Luna, miscodocii...cred ca te nasti cu ei, nu se cumpara; adica nu ai stare sa nu faci sau sa nu spui ceva. He-he, si de obicei se spune ca-i ai la popou, dar acolo era vorba ca nu ma pot abtine sa nu scriu.

Lachi, felicitari pt lasatul de fumat si sarcina usoara in continuare.

Luna, eu pt hemoroizi luam niste medicam din plante, Daflon, fara reteta de la farmacie, iar in crize trat local cu unguent specific.
Cand am vizitat Londra am vazut Chiccago, muzicalul si mi-a placut enorm, vazusem si filmul dar e altceva cand vezi totul live.

Alina(anya), ce bine ca avem vesti frumoase de la tine, .

Myral, ma bag si eu in discutie; o sarcina ca a ta cred ca trebuie urmarita indeaproape de doctor si tratamentul va fi modificat in functie de evolutie; cum ti-a zis si Lia, repausul la pat e f important. Bafta si sanatate.

Nma, felicitari pt micuta balerina.

Miillvy, se pot vedea anumite caracteristici ale unui copil cu SD la eco, dar nu intotdeauna. Cea mai sigura analiza pt asta e amniocenteza. Insa dr nu o recomanda decat in functie de varsta mamei, antecedente in familie, rezultatul analizelor de sange corelat cu translucenta nucala.
Daca nu ti s-a spus nimic pana acum, stai linistita, inseamna ca totul e ok.

Brazuca, spor la pregatiri in continuare. Asteptam poze.

Pup fetele, somn usor,

Anto 26 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Anto cred ca am si eu miscodoci da la fund. Praf de lipsa de colici am eu de la Cosmin, poate vad cum fac sa-mi ajunga si data asta. Dar fiind domnisorica ma indoiesc, presimt ca o sa imi manance ficatii, deja mi-i manaca (mai exact ii suteaza cu o perseverenta demna de admirat), asa ca ma astept la multe nopti pe forum cu cupilu langa mine. Mersi cu sfaturile pt hemoroizi, am sa merg la farmacie sa intreb ce si cum ca la Cosmin n-am avut asa ceva, au iesit la nastere.

Pe mine m-a dus sotul de aniversarea noastra la un musical "Blood Brothers" mi se par asa emotionante sa-i vezi pe aia cum canta in fata ta. Vroiam sa mergem la Dirty Dancing (a fost filmul meu preferat) musical dar era cam scump si mai asteptam un pic. Voi cand mai veniti la Londra?

Brazuca abia astept sa vad pozele.

Luna 21 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Brazuca felicitari!!!! Hai ca nu mai ai mult pana devii "duamna" Si cand termina croitoreasa rochita, sa faci o poza, ca vrem sa vedem si noi

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

luna, anto multumesc. sincer ma bucur tare ca e fetita. important e sa fie sanatos, dar eu la ambele sarcini am sperat sa am gemeni ca sa fiu sigura ca am pereche. aveam sanse mari sa fac gemeni caci am cazuri in ambele familii (a mea si a sotului) si am citit mult despre asta, dar nu a fost sa fie. acum nu pot sa spun decat Doamne ajuta pana la sfarsit.
praf pt colici nu am, dar de data asta sper sa scap caci mi-a ajuns la alex. a avut saracu pana aproape la 6 luni.
mi-am trecut 21 de saptamani, cred ca m-am incurcat la numaratoare.
nu am ales un nume pt bb caci a a fost o zi cam neagra pt. noi. vestile rele au mers in lant. acum ne trebuie rabdare sa le rezolvam.

fetele care va renovati casele sper sa nu patiti ca noi. azi ne-a venit mobila facuta pe comanda. cea din living nu ne place. nu au respectat dimensiunile. noi nu am fost acasa cand s-a montat. nu de mult am terminat cu zugravit, parchet, etc, iar ieri ni s-au luat apometrele la verificat. partea rea e ca instalatorul nu a facut treaba buna si azi ne-am trezit cu apa in casa si parchetul umflat. nu e tot, dar suficient cat sa te enervezi.

mai am inca de lucru, dar imi e tare somn, iar maine la 6 ma trezesc. mai am doua zile de mers la serv si apoi concediu.

eu nu mai pot sa intru pe net pana maine seara asa ca sa nu va speriati ca nu mai dau nici un semn de viata.
va pup.
noapte buna

21+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Miillyy se poate depista sd si doar prin sonograme. Lipsa osului nazal in primul trimestru al sarcini, la degetul mic se vad doar doua oase in loc de trei (de aceea se cand te uiti la copii cu sd ai impresia ca au degetul mic stramb), malformatii cardiace (uni copii cu sd au aceasta problema). Dar nu trebuie sa uitam ca dr se uita la copil in burta la noi, uneori fluidul amniotic da informatii false, deci 100% nu e nimic. Eu nu cred ca ai de ce sa iti faci griji pt ca statistic sansele sunt mici sa faci copil cu sd la varsta ta. Anya va putea sa iti spuna mai multe ca mine, despre acest subiect.
Anya multumesc mult de intrebare. Fetita e bine, totul pare sa decurga normal, totul pare sa fie bine cu ea. Doamne multam! Sa speram ca nu vom avea surprize. Asa de mult asi fi vrut sa vad si eu pozele cu voi, dar din pacate eu nu pot deschide pozele in albumul comun. Rotita aia se tot invarte si dar pozele nu se deschid. Ce mai fac fetele? Cred ca Anya e asa de fericita de venirea Arinei pe lume.
Lachi felicitari pentru ca te-ai last de fumat.
Ma duc sa ma uit daca de data asta se vor deschide si la mine pozele din albumul foto comun.
Noapte buna!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

24+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

deci merge?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput