Mamici de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 19
jadi spune:
Eu pentru luni fac urmatorul calcul, DPN este 7 iulie deci pe 7 aprilie fac 6 luni si trec in luna a 7-a, deci la 27 de saptamani fix. daca scad 4 saptamani, luna a 6-a incepe pe la 23 de saptamani implinite si gata ma intorc la treaba.
De ce nu a mers forumul?
Deni &
Vlad & Tudor
Antoanela23 spune:
Hai la scris fetelor ca s-a dat drumu' la forum!!!
Pupici,
Anto
26 si
Victor (8 octombrie 2005)
violetan spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Si eu vreau sa stiu cand incepe luna a sasea! Nici eu nu stiu sa raspund cand sunt intrebata in ce luna sunt...
LiaS23
Si eu as vrea sa stiu cand incepe luna a 6-a. La mine ultima zi a CM a fost 3.11. Dar la fiecare eco dr mi-a modificat DPN-ul. Daca la inceput era 10 august, acum a ajuns la 6 august. Deci nu ti s-ar parea normal ca luna a 6-a sa inceapa pe 6 ale fiecarei luni? Adica practic la mine as intra in luan a 6-a sambata, deci la 23 de saptamani. Nu? La tine cum e? Zi-mi ultimul CM si ne-o duce mintea pana la urma...
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 21+
Luna1 spune:
Pfiu, in sfarsit, ca ma panicasem deja.![]()
Luna
21 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
jadi spune:
Violeta, DPN-ul se modifica la fiecare ecograf sau pe aproape. Dar doctorii tot dupa DPN initial se uita... luna a 6-a incepe in jur de 10 aprilie!
Revin mai tarziu sa va zic ce piesa de teatru am vazut!
Deni &
Vlad & Tudor
Antoanela23 spune:
ma doare capul de pleznesc, revin ma tarziu, pup fetele
Anto
26 si
Victor (8 octombrie 2005)
nma spune:
sunt si eu pe aici. am sateptam sa am mult de recuperat, dar se pare ca din motive tehnice voi ati somat. eu doar saptamana viitoare intru in 6 luni. ce repede trece timpul! nu mai avem mult. pentru mine trimestrul doi e celo mai placut. imi place tare cand il simt pe bb. inca nu loveste tare. stiu ca o sa recupereze in trimestrul III, dar eu acum sunt happy.
azi mi-au spus mai multe persoane la serv caci burtica mea a luat proportii asa peste noapte. am fost in fusta si poate li s-a parut. m-am masurat si am 90cm. sa ma vada ei dupa sarbatori cand o sa stau si o sa mananc.
21+
21.07.2003
nma spune:
anto stiu ca nu e indicat, dar la mine durerea de cap trece cu cola. din pacate eu asa o tratez.
21+
21.07.2003
Samurai-lady spune:
N-a mers forumul toata ziua :(((
Ma invarteam in fata calculatorului non-stop.
Hai la scris feteleeeee
Samurai-lady
22 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
nma spune:
eu o sa arunc cate un ochi din cand in cand caci inca lucrez. sper ca azi termin.
21+
21.07.2003