Mamici de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anto pupici si sper sa-ti treaca.

Fetelor ce frustrant a fost sa muncesc ca n-a mers forumul.

Deci eu pe 15 apr fac 6 luni? Wow! Eu inca ma mai cred in 3-4 luni.

Luna 21 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna fetelor . Azi am vazut toate ce inseamna dependenta de forum.
Si mie mi-ati lipsit enorm azi . Asa ca va pe toate de multe multe eee ori .

am inceput saptamana 22Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor eu nu mai pot sunt rupta de somn. Ma simt ca o baba in tramvai cand ii cada capul de somn. Asa fac si eu. Mai am maine si sunt libera.

Ati fugeat toate? Unde sunteti?

Luna 21 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

luna poate ca muncim cu drag si spor..... continuarea cred ca o sti.
eu una asa fac. de maine sper sa fiu si eu libera.

21+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

In sfarsit forum! Toata ziua am butonat pe aici degeaba, asa ca va spun acum si "Buna dimineata" si "Buna ziua"! Azi am fost la eco si am aflat numai vesti bune! Bebe e sanatos si vioi, are de toate, degetele, ochisori, buze. E chiar mai dezvoltat decat ne asteptam cu o saptamana si cateva zile. Deci contractiile mele nu l-au suparat deloc, dimpotriva. Mai trebuie sa fac si dozarea de anticorpi antiD si daca ies si aia bine, facem sarbatorile linistiti!

Va pup si fug in pat, ca azi am cam stat in picioare! Promit sa intru maine dimineata devreme sa dau desteptarea!

Lia S23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mda, cred ca la toate ne-a lipsit "doza" astazi.

Luna ti-am trimis PM.

Lia, felicitari pt eco si bb mare. Intre picioarele lui nu s-au uitat sa-ti spuna ce e? Am si eu o grija .

Nma, eu nu mai beau cola de frica gazelor, nu din alte motive. Mi-a mai trecut cu un paracepatmol.

Jadi, ce piesa ai vazut?

Anto 26 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

lia felicitari
anto ai dreptate cu gazele

21+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by nma

lia felicitari
anto ai dreptate cu gazele

21+ 21.07.2003

sufar rau de tot cu gazele, ma umflu ca un butoi si uneori ragai cate o ora, chiar mai mult, e super-naspa. eram moarta dupa bauturile acidulate si nesanatoase dar m-am lasat. chiar si asa s-a intamplat sa am crize indiferent de ce mananc, si dupa ceai cu paine prajita.

Anto 26 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mi-am rezolvat treburile pe ziua de azi si mi-am pregatit cateva si pentru maine, asa ca pentru ultima zi inainte de mini vacanta de paste. Una peste alta, mai bine ca nu a mers DC-ul ca azi am rezolvat multe...

Anto am vazut "Neintelegerea" de Albert Camus, o tragedie crunta, despre o mama si o fiica proprietare de han care omorau oameni singuri pentru a strange bani sa se mute dintr-un oras friguros si urat. Doar ca nu au recunoscut si fiul plecat cu 20 de ani din oras si intors sa le redea o viata mai buna. Am si plans la un moment dat, distributia a fost buna, Mariana Mihut, Irina Movila, Mihai Calin si Lamia Beligan. Oricum nu am mai fost la teatru de ani si am fost surprinsa sa gasesc 200 de persoane intr-o seara de marti la TNB.
M-am emulat, ce sa mai!

Lia felicitari pentri eco!

Vineri ma duc si eu la analize sa le am gata pana joia urmatoare cand merg la control. Eu inca nu stiu cum sunt contractiile in schimb il simt pe bb toata ziua, oare cand doarme? Ca si noaptea ma zapaceste cu ritmul lui.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

O noapte linistita si de la noi. Chiar daca scriu mai rar, va citesc mai mereu. Cam pe la pranz, cand doarme Stefan am ora de lectura pe forum.
Saptamana viitoare vom spune insa absent (motivat) Plecam din localitate si nu avem net acolo.

Oana 23+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput