Mamici de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 21
liadorian spune:
Buna dimineata!
Haideti repede la
, laptic sau ceai sa recuperam ziua de ieri! Nu de alta, dar eu sunt inca euforica dupa intalnirea de ieri cu bebe. L-am prins intr-o pasa somnolenta, cand se misca pe acolo foarte finut si gratios, se freca la ochi cu pumnisorii etc. - stiti voi, lucruri de care te indragostesti iremediabil. Sincer, Anto, inca n-am intrebat ce-i fiindca mi-e oarecum teama sa stiu. Nu radeti de mine: cred ca daca acum mi-ar spune ca-i fetita si la urmatorul eco "s-ar razgandi", as fi super dezamagita. Asa, mai bine sa nu trec prin dusuri de-astea. O morfo-fetala inca n-am reusit sa fac. Ce spuneti, e tarziu?
Va astept!
Lia
S23 
Samurai-lady spune:
Hai la un ceai cu multa lamaie si miere :)
Vad ca mi-a trecut tusea,mai am doar muci la greu pe care ii tratez cu citrice.
LIA-pupam pe bebelika din burtika
Samurai-lady
22 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
liadorian spune:
Chiar vin la un ceai mare si fierbinte! Am pescuit in spital un inceput de raceala si n-as vrea sa-l scap de sub control!
Lia
S23 
Samurai-lady spune:
LIA-io am pescuit raceala de la Kenta de la gradinitza.
Maiiiiii,au plozii astia niste microbi puternici,ii dau pe adulti peste cap.Sa nu-ti spun ca in primul an de gradi era tot timpul cu mucii la nas.Acum vad ca face o raceala la jumatate de an sau chiar la un an.
Hai ca mai facu o portie de ceai sa stam la taclale;am si o praji de cioco,cu putine calorii,cine vreaaaaa ?
Samurai-lady
22 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
Lucruri bebe
greierash spune:
Buna dimineata!! 
Vin si eu la o cafea slaba, ca ceaiu nu mai imi place(deh se schimba gusturile in perioada asta...).
Ce rau e fara DC.... i-am simtit lipsa ieri rau de tot....
greierash
25+ 
- "Traieste clipa" -
liadorian spune:
Daca-i praji cu putine calorii, nu spun nu!
Samuray-lady, ce faceti de Pasti? Ti-ai "convertit" sotul la oua rosii sau mergeti pe preparate traditionale japoneze?
Lia
S23 
liadorian spune:
Buna dimineata, greierash!
Si noi incercam sa bem numai cafea fara cofeina, dar uneori mai trisez si pun un picut de cofeina in ceasca - altfel sunt un zombi toata ziua... Si crede-ma, nu-s deloc simpatica in starea aia! Vine sotul personal sa-mi aduca o cafea fierbinte daca ma vede incruntata!
Lia
S23 
Samurai-lady spune:
LIA-mergem pe astea japoneze,doar ca facem si o fripturica de vita mare mare,asa sa fie mai meniu de sarbatoare.Si am oua roshii dinalea din lemn,frumos pictate.
Samurai-lady
22 weeks
si bb Ken 4 ani
Web-poze Kenutz
Lucruri bebe
otim spune:
Buna dimineata si de la noi si
.
liadorian - vad ca te-ai tinut de cuvant , nu gluma . Starea de euforie iti doresc sa o mai ai inca cel putin 17-18 saptamani si numai vesti bune . Pentru morfo nu cred ca este prea tarziu ca acest lucru nu este altceva decat un eco mai amanuntit (asta in cazul in care doresti sa-l faci)
am inceput saptamana 22
Laurentiu
greierash spune:
Lia eu am zile cand si cu cafea si fara tot asa "simpatica" sunt....Noroc ca sotul meu ma intelege(de fapt toate am vazut ca avem niste soti de nota 10) si ma intreaba "Ai nervi?" asa cu subinteles... E un dragut...
Samurai-lady bune ouale de lemn
...spargi tot cu ele....
greierash
25+ 
- "Traieste clipa" -