Mamici de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata, otim!

greierash 25+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

am aflat ca miine avem liber.....
Oricum trebuia sa vin doar pentru 4 ore....

greierash 25+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza!
nma felicitari pt confirmare!cand vin la valcea iesim cu gagucile la plimbare,abia astept!
deci am fost la nenea dr,fata mea este fantastica!cand era cu sonda pe burtica dr ea cu picioarele in stomacul meu.nu a stat deloc!e bine,in grafic,are de toate,creste armonios.colul e inchis si ferm,asta da veste buna!placenta a scapat de caracteristica ei principala,nu mai e previa.a urcat destul de bine.a zi ca durerile le-am avut probabil si dic cauza nigratiei placentei care in sfarsit a "plecat" de pe langa col,si a faptului ca am eu uterul cum il am,adica de cacao.in rest am primit felicitari pt testul de glucoza care e fff bun si ca am luat 6 kg si nu mai mult,mi-a zis sa nu exagerez.
am bagat si ceva cumparaturi si am vazut accesorii de bb la greu dar nu am luat inca nimic.doar un sarafan de blugi subtire si elastic pt mine,care e bestial.
acum ma duc sa mai cumpar pt pasti ce-mi mai trebuie sa nu raman pe ultima suta de metri,asa ca va pup cu drag,si sa aveti o zi frumoasa.

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Numai vesti bune , bravo alina.a tot asa in continuare .

greierash - si eu vreau libeeeer . Pe noi ne-a anuntat ca avem urmatoarele zile libere : sambata , duminica si luni (asta e la patron) vorba unui coleg de birou "cand esti sluga nu esti stapan " .Dar veste mare si pentru mine de dimineata . MERGEM LA MAMI de sarbatori ( adica la parintii mei ) sa vezi ce bucuroasa o sa fie mami cand aude azi (noi vorbim zilnic la telefon ) . DECI RASFAT SI PENTRU NOI

la toate

am inceput saptamana 22Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata fetelor! Mi-a lipsit si mie teribil DC-ul ieri mai ales ca am avut o zi mai usoara la serviciu si as fi avut timp sa citesc la greu.

Nu mai stiu exact cine scrisese tratamentul acela pt. hemoroizi cu miere zaharisita. Il mai scrii o data PLEASE.

Nici eu nu mai vin maine la serviciu ca ma duc la doctor. Mi-au zis de la noi de la personal ca am dreptul la 16 ore de invoire lunar (platite 100% + bonuri)pentru mers la medic si am incercat sa profit de ele.

Andreea saptamana 27 Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Salutare, fetelor! Da' chiar ca mi-a lipsit forumul ieri.
Si mai ales ca chiar aveam nevoie de niste raspunsuri de la voi. Povestea ar incepe cam asa: am fost harnicutza si am dat cu aspiratorul (deh, se plictiseste omul acasa ). Dupa care au inceput contractiile alea nedureroase - nu m-am ingrijorat. Faza e ca s-au intetit si intr-o ora am avut vreo 15. In urmatoarea ora si pana la culcare aveam cam la 2 minute cate o contractie si incepeau sa fie deranjante, adica insotite de dureri de spate si de burtica + intepaturi in partea de jos pe centru. Eh, m-am speriat un pic, ca ma mai trezeam si noaptea si tot aveam burtica tare si sotul spunea ca ma duce la spital Telefon dr nu i-am dat, ca am zis ca o sun daca acele contractii devin dureroase asa cum le stiam eu. Asa ca azi ma autoconsemnez la pat si sper sa nu se mai intample.

Alina.a super vestile. S-o tii tot asa

Otim, Ioana, Lunita, Simo, Nikole, Lary, Anto, Lia

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

lorinaoo1 - azi pedepsita atunci , in pat cu tine si fii cuminte si asa vin sarbatorile . Chiar fetelor imi puteti spune si mie care zile sunt sarbatoare si care nu ??? Ca sa nu "calc" stramb .... ca mai am la capitolul curatenie ... Asa se manifesta contractiile ??? Cu dureri de spate si de burtic mai jos si cu burtica tare ???? Ca de asta am avut si eu parte aseara si m-am bagat in pat . Asa e cand suntem la inceput de drum si nu stim ce inseamna ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Buna dimineataaaaaaa!!!!

Prezenta la o cafelutza cu laptic!
Fetelor, frumoaselor, ieri a fost o zi asa specialaaaaaa ....pe care, din motive tehnice, nu am putut sa o impart cu vooooooi....dar nu-i nimic, recuperez aaaaazi....Banuiti ce s-a intamplat? Hai, un pic de atmosfera....putin suspans....tan-ta-naaammmm.....
Ghiceste cineva?

Joujou19 saptamani si crestem!
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Joujou - ai fost la medic si stii ce va fii "oul fermecat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Otim contractiile de care vorbesc, adica Braxton Hicks, se manifesta prin burtica tare si atat, aproape ca nici nu le simti. Sun normale in sarcina, dar nu e obligatoriu sa le ai. Daca sunt prea dese si deranjante (cu dureri de spate sau de burtica) cica nu sunt tocmai ok, sau cel putin asa am citit eu pe net. Daca ai simtit si tu ceva similar si au fost frecvente, e bine sa stai cumintica la pat. Na, ca ne trimitem una pe alta la patuc.
Eu ma duc acusica, ca vad ca nu m-au lasat. Nu stiu ce sa fac, sa sun dr sau sa stau cat mai linistita si mi-or trece.

Joujou, banuiesc ca surpriza consta intr-un carucior colorat, dar sigur ai scris deja despre asta, cat timp ma chinui eu sa butonez

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 26+

Mergi la inceput