Mamici de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Violeta parantezele sa fie patrate.

Cristina ma bucur ca ti-au placut pozicile.

Luna 21 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

LUNA-Ken e plin de energie si scoate untul din mine.
Abia astept sa inceapa gradi de lunea viitoare.
Apoi ne petrecem muuult timp in parc,sa-si mai consume domnishorul energia:))).Cred ca si Cosmin al tau te alearga,nu ???

Samurai-lady 22 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Lary Cosmin mi-a scos untul ieri azi m-am scos ca sunt la serviciu. Dar sapt viitoare sunt eu libera (am concediu) si sotul la serviciu. Cred ca ma mut in camera de jos caci ma alearga pe scari cel mai mult. Adica vrea afara cu un prieten (sau mai multi) apoi incepe sa sune la sonerie di 2 in 2 min ca vrea ceva. Iar eu sunt Fit ca urc/cobor de zeci de ori. Insa e super ca stam pe o strada cul-de-sac (inchisa) si practic numai masinile de pe strada noastra intra si conduc incet ca stiu ca avem copii la joaca.

Fetelor s-a mai discutat dar n-am tinut minte. Ce fac cu hemoroizii? Mi-au iesit de ieri, culmea e ca nu sunt constipata dar probabil voi fi ca ma dor enorm si nici n-am curaj sa mai merg la toaleta.

Luna 21 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna fetelor!
MI-a facut astazi cineva un calcul ca sa afle sexul lui bebe si a nimerit. Hai sa va spun si voua formula sa vedeti daca se potriveste. Luna in care l-ati conceput pe bebe + varsta voastra la momentul acela. Daca rezulta un numar par, va fi fetita , iar daca rezulta un numar inpar va fi baiat. Eu am mai verificat si pe alte cazuri si s-a potrivit.

Andreea saptamana 26 Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Luna... se pare ca e problema generala, asta . Nici mie nu mi-ar strica sa aflu cate ceva despre asta.
Lachi si eu am nevoie de la inceput de bona! Si in plus trebuie sa ma intorc la servici cat de repede macar cateva ore! Am sa incep dupa Paste sa stabilesc intalniri la firme de recrutare sa-mi dau seama cum se "misca". Din pacate nu am idee inca, cam cu cat timp inainte trebuie sa fac un contract cu ei - ca sa fie in timp util pentru mine!
Daca are idee cineva...

ily 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

ANDREEAC-mie imi iese numar par,dar nenea ecografistul mi-a zis ca i se pare ca e baietzel.Mai tre sa intreb prin mai,la un eco morfo.
Poate se inseala nenea doktorulllll

Samurai-lady 22 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Andreea ti-am vazut pozele si esti o frumoasa.

De data asta mi se potriveste sexul care a iesit dar cica si fiu-miu trebuia sa fie fata si sigur nu e

Luna 21 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Am calculat si imi iese ca ar putea fi fetita! De cateva zile toata lumea ma innebuneste ca ar fi fetita, de am inceput sa am si eu indoieli... Eu am fost convinsa toata sarcina ca-i baiat, asa mi-au spus mie piticii de pe creier, si inca n-am intrebat la eco ce e bebe. Tare as vrea sa rezist pana nasc si sa am atunci o surpriza! Daca nu mai pot, intreb la un eco, de-acum cred ca nu mai sunt dubii pentru un ochi experimentat!

Lia S23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Lachi bine ca ai trecut si pe la noi, te vad pe dincolosha mai activa .

Luna, Mada asa asa negatit ca nu cred ca apuca sa gateasca ceva din friptura in sange! Dar mie imi place!

Joujou cu prima ocazie iti si cant poezia aia cu puishorii, eu am un repertoriu international cu fimiu, seara cand merg sa il culc tin radioul deschis pe itsy bitsy si acolo dau tot felul de cantecele de leagan dupa povestea de la ora 9.

AndreaaC mie imi iese par si sigur e baiat .

Azi mergem la teatru, m-a anuntat sotul acum 5 minute ca in 50 de minute trebuie sa ajungem la TNB, a schimbat biletele de acum 2 sambete pe ziua de azi. Am un chef nebun, sunt chiauna de somn si mi-e atat de foameeeeeee!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

lavinia, anto (stiti voi de ce).

jadi, l-am admirat pe vladut. ditamai flacaul. o sa vezi ca si tudor va fi cel putin la fel de frumos si de reusit.

alina, facem front comun proalaptat si le corupem si pe fete . apoi le trimti prietenelor un link, sa vada ca sustinerea si incurajarea celor din jur sunt foarte importante.

anto, ai o frumusete de baiat. sa va traiasca!

lia, bun venit acasa!

aylin, fii increzatoare.eu am stat sarcina trecuta cu un mare stres dupa TT pozitiv si pana n-am vazut-o pe anya, am stat cu un mic ghimpe in suflet. dar m-am tot incurajat, ca alta solutie n-am avut (amnio nu am vrut sa fac, pt ca aveam placenta inserata anterior si era periculos). si ar fi pacat sa stai stresata pana nasti sa ii dai numai adrenalina fetitei, iar apoi sa-ti para rau ca nu te-ai bucurat de sarcina. sunt lucruri pe care noi nu le putem controla si oricat te-ai supara nu poti rezolva nimic. bafta la eco!

noi azi am fost la eco si am revazut-o pe arina. inca nu s-a intors cu caputul in jos, dar mai are timp. defapt acum conteaza mai putin asta pentru cezariana. e in grafic cu toti parametrii, are cca 1000g si 27 saptamani. m-am topit toata cand am vazut ca isi sugea degetelui, apoi se freca la ochisori...mare minune cu ultrasunetele astea.

l-am intrebat pe dr. ce parere are despre IR-uri si mi-a confirmat ce spunea si meda intr-un citat in capitolul trecut. in mod normal nu se masoara de rutina, ci doar la pacientele care au sarcini mai mici decat varsta dupa UM, la care s-a urmarit in dinamica ccc cresterea fatului si s-a observat ca la un moment dat a aparut un deficit de crestere. chiar daca sunt crescute la paciente la care fatul se dezvolta normal si nu au o patologie asociata, nu au semnificatie. si ca exemplu mi le-a masurat si mie si pe artera ombilicala sunt 0.60.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput