Mamici de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
X-ray spune:
am trimis ceva dragutz pe emailul comun,defapt eu tot trimit
.nu mai stiu cine are gemeni baieti dar daca ies ca cei din email rog o rezervare pt fata mea....platesc gras
.....
alina
23+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Luna1 spune:
Ptiu, am terminat de citit!
Samuray-lady ce mai face Kenutzu? Pupici din partea mea.
Anto ce-s aia MISCODOCI? Cresc la degete? Sa-mi iau si eu nu de alta!
I-ai scris tare frumos lui Aylin mai ales ca eu cred ca pe langa problemele pe care le are, are si sarcina depresiva (Aylin nu te supara pe mine nu e scris cu rautate) eu asa am fost la Cosmin unde desi nu aveam probleme mereu citeam ceva in plus si incepeam sa plang ca are spina bifida copilul ca nu am luat acid folic deajuns, ca o sa fie handicapat ca am facut radiografie (dupa 2 sapt de plans mi-am adus aminte ca radiografia o facusem cu o luna inainte de a ramane gravida) etc. Stiu cum e si e de inteles mai ales cand doctorii iti spun doar franturi si apoi te lasa de izbeliste si tu nu te poti gandi la altceva.
Am vazut pozele cu Victor este un superb, vreau si eu din samanta aia de ochi albastri desi al meu cica vrea sa semene cu mine cupilu ca sunt superba!
Sa stiti ca nu l-am mai dus la oftalmolog de ceva timp, o sa-i fac o programare.
Mioara si Ioana 
Lachi felictari pentru lipsa de fumat, e mare lucru sa stii! Ai voie sa calatoresti cu avionul pana la 34 sapt cu acordul doctorului insa cel mai bine verifici cu compania de zbor.
Stefania cand ai examen?
Luna
20 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Luna1 spune:
Am uitat ca si eu schimb contorul astazi deci am 21 sapt.
Ah si uitasem, Mada deci si tie iti pace sa crezi ca ai vantat steakul inainte sa-l "gatesti"? (Am pus gatesti in ghilimele caci ala nu e gatit maica, iti zic yo!
)
Luna
21 sapt+
Kariris spune:
mama Luna, ce m-as duce! o sa-mi intreb medicul;
cat despre fumat eu nu mai fumam decat cateva tigari pe zi dar ma mustra constiinta in asa hal si ma enervam ca nu pot renunta la ele. Erau zile cand fumam prima tigara la ora 5-6 seara, deci e clar ca nu mai era dependenta, ci nesimtire: adica imi placea sa fumez si basta! si am spus gata! macar de la mijlocul sarcinii fetele mele sa nu mai primeasca nicotina si gudroane! nu stiu dar parca nu am creier! Eu nu ma simt deloc gravida in afara faptului ca am o burta cat casa deja! Nu am avut stari de rau sau greturi, totul a fost ca inainte fapt pentru care si proastele obiceiuri au ramas fara oprelisti.
Mi-e dor de Anglia! E tara de care m-am indragostit! am stat si eu un anishor la Peteborough, dar bineinteles ca am mishunat peste tot si am vizitat tot ce s-a putut.
lachi
20+
Karina
Iris
Luna1 spune:
Lachi ce nume frumoase ai ales pt fetele tale. 
Te asteptam in Anglia atunci sa ne prezinti domnisoarele!
Luna
21 sapt+
violetan spune:
Fetelor, chiar daca va fi putin off topic: cum faceti sa va semnati cu numarul de saptamani si carucioarele? Ca am tot incercat si nu am reusit! :((
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
Luna1 spune:
Violeta intri in profilul personal, te duci la semantura si scrii acolo cate saptamani ai. de fiecare data cand postezi iti va aparea si nr de sapt. Insa trebuie sa-l schimbi tu saptamanal caci nu se schimba singur.
Edit: nu ti-am spus de carucioare: pt carucior roz scri fetita intre paranteze patrate asa [ fetita ] insa fara spatii, iar pt carucior albastru scrii baietel intre paranteze patrate.
Luna
21 sapt+
cristina26 spune:
Joujou tare draguta e poezia.
Lachi doctorita mea mi-a spus si mie la fel cum stia si alina.a sa nu calaoresc cu avionul in primele luni si in ultimile luni de sarcina. Noi trebuia sa mergem la 2 nunti in iunie, una in Austira si una in NY. Dar nu vom merge nicaeri.
Alina.a, este foarte frumos Aradul. Noi avem niste neamuri acolo iar vara cand eram la bunici imi amintesc ca mergeam la Arad sa ii vizitam. Imi amintesc ca numaram statiile de tren din Batar pana in Arad tot timpul...
ce amintiri placute....
Aylin e normal sa iti fie frica, eu ma gandesc ca daca vei trece de 26 de saptamani cu bine poate o sa te mai linistesti. Nu mai avem mult, iar de la 34 de saptamani suntem mai in siguranta... Alina.a sau Anya20 nu stiti cumva de ceva somnifere care te fac sa dormi 3 luni
, eu cred ca aia ar fi cea mai buna solutie
. Vreau si eu
Samurai-lady ma bucur mult ca ai sarcina usoara. Abea astept sa il vad pe micut in poze.
Voi toate sunteti cu curatenia de Pasti. "Eu" am termint-o. In legatura cu mancarea nici nu stiu ce am sa fac. Vreau sa fac si eu drob de miel, dar nu stiu cum se face. Ce pacat ca nu pot sa il cumpar gata facut.
Eu nu pot sa vad pozele de la albumul comun, oare de ce nu se deschid la mine? Mai are cineva problema asta?
Luna1 ti-am vazut pozele tale. Sunt super faine, mi-a placut caruciorul tau.
Va pup pe toate si cred ca am sa ma duc si eu sa imi gasesc un loc de munca de unde pot sa va scriu
si sa ma si plateasca
pt asta (glumesc).
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
24+
poze cu fetita si cu mine