*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

monicoasa..deci tu data ultimei mestruatzii(UM)..o ai fix ca mine..pe 14 august 2006...si DPN pe 21 mai...deci avem 33 saptamani in momentul de fata.Bebelina mea la 29 sapt avea 1200gr..si doctoresa a zis ca e normala greutatea.Azi,la 33 saptamani...avea in jur de 2 kg..si tot asa..a zis ca totul e in limitele normale.
De azi mi`a dat maltofer si calciu efervescent cate`o tableta pe zi..asta pana la nastere...care se prefigureaza a fi NATURALA FARA EPIDURALA

editez:trimite`mi un pm cu adresa ta de messenger...am vorbi mult mai usor asa

Mone+33 Maria Antonia

Mone Bebe si burtik
Burtik Mone 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns. In mod normal nu imi faceam probleme cu greutatea bebeleonului, dar acum de cand mi-a intrat in cap pasarica cu varicela, orice ma ingrijoreaza. Oricum sper sa fie bine pana la urma.
ManuC, multumesc pentru oferta cu ecografia la dr. Iosup pentru miercuri, cred ca o sa ma duc. Dar trebuie sa ajung si la endocrinolog in Bucuresti saptamana aceasta, asa ca o sa sun maine dimineata sa vad daca pot sa merg si acolo tot miercuri si iti spun sigur pana la pranz daca vreau programarea sau nu. Sper sa pot sa ajung. Pe de alta parte, am mai facut vineri o ecografie aici la doctorita care imi urmareste sarcina si sper sa nu fie prea repede o a doua ecografie miercuri. Oricum o sa sun si o sa te anunt sigur pana maine la pranz.
Fetelor, desi nu am citit eu chiar tot din urma, nu am mai vazut de mult nici un mesaj de la Chiqitita, stiti cumva ce s-a intamplat cu ea?
Va pup si va urez noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

salutare burticute!
am avut cateva zile incarcate si nu am reusit sa intru pe forum.Vad ca voi ati fost tare harnicute si ati terminat deja un capitol!Se cunoaste ca ati intrat in prenatal!Le salut cu drag si pe fetele noi urandu-le sarcina usoara!Despre noi va pot spune ca suntem bine,am cam obosit de la pregatirile pt.Paste dar in rest...Si de azi m-am mobilizat sa invat sa trag la masina de cusut .Cred ca mi se trage de la hormonii de sarcina pt.ca nu m-as fi vazut acum catva timp facand asa ceva.Ma rog,sunt in faza de inceput ,sunt curioasa cat o sa tina entuziasmul.
Vali5,daca vrei,te pot ajuta eu cu cumparaturile pt.bebe.Sunt in concediu asa ca dupa ce-l duc pe Alex la gradi,sunt libera si te pot insoti.
Pepsi,ti-a trecut raceala?cum te mai simti?
Motannel,eu stiam de 85% ca ar fi procentul.Nu te simti vinovata fata de copii,mai important e bebelusul tau acum.Apropo de dentist,ai voie sa mergi.Acum stomatologii nu mai folosesc substante de alea toxice.
andradap,te rog spune-mi si mie ce sunt IR-urile.Medicul meu nu mi le-a masurat niciodata.Si sa nu uit:imi fac provizii de rosii!(glumesc)
numai eu,uite ce am gasit despre varicela:"daca viitoarea mamica se imbolnaveste in primele 20 sapt.de sarcina,riscul de a transmite virusul fatului creste dar se ridica la 2%.In majoritatea cazurilor,varicela nu se transmite copilului,dar daca se intampla asa ceva,sechelele de natura neurologica,oculare si osoase apar destul de rar.Depistarea transmiterii bolii se bazeaza pe examenul ecografic si pe amniocenteza".Nu te necaji!incearca sa gandesti pozitiv!Si mie medicul mi-a zis ca bb meu are capul mare si de atunci imi imaginez tot felul de scenarii.Stresul nu face bine copilului asa ca ...
Ibelciug, ma bucur ca Matei si-a mai revenit.
Paflo,concediu placut!sper sa reusesc sa trimit si eu pozele alea .Pustulele au continut purulent!
alynta27,
Am si eu o intrebare pt.mamicile care sunt la a doua sarcina:cum o sa ne descurcam cu gelozia iscata de venirea bebelusului ?O sa facem fata?
Alina 31+ cu Teodor si lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Noapte buna burticute.Sa aveti parte de un somn linistit si vise placute

ankaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da, eu am saltea din iarba si sunt foarte multumita. Nu miroase deloc urit, a mirosit la inceput a flori de camp, a fan, a ceai, dar pana a venit bebe (adik in cele cateva saptamani de cand am luat-o si pana am nascut) s-a dus si mirosul. Am intors-o periodic, cand mi-am adus aminte adik, nicidecum cu precizie de ceasornic in fiecare saptamana. Trust me: cand o sa vina copilul veti avea multe alte griji zilnice, la doua zile, saptamanale, lunare etc ca sa va mai amintiti si de intorsul saltelei
In concluzie copilul meu a dormit foarte bine pe salteaua asta pana la un an jumate.

Noi am fost in seara asta la control. Pitica are 2055 gr si e cu o zi mai mare decat varsta dupa UM, nu a vrut sa ne arate mutritza dormea cu mana pe fata. Tot cu capul in jos, cordonul nu e in jurul gatului dar e prin zona, sper sa nu execute o invarteala si sa si-l infasoare de gat.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by ankaa
...
AMELY,cred ca ti-a rasp Lulu in legat cu balansoarul.Mi se pare ca am vazut pe pag trecute sau la sf celuilalt capitol.

ankaa

Anca, merci mult ca m-ai facut atenta

Lulu, mii de scuze, acum am citit raspunsul tau:

"Am incercat sa-ti trimit datele dar nu ai PM activat...cel putin asa imi arata mie:(
balansoar - 230ron
masutza - 90 ron
nu stiu daca am voie sa postez date de contact"

cred ca a fost ceva cu PM-urile noastre, caci nici tu nu il aveai activat si acum il ai. Cand poti, trimite-mi mai multe detalii, eventual si o poza daca ai cumva. Eu am gasit cu aproape 6 milioane cu tot cu taburet si cu husa moale protectoare, intr-adevar este frumos si elegant, din lemn masiv, dar oferta de care spui suna f bine si muuult mai acceptabila ca pret. Cum se da comanda? Daca arata si ok chiar ma intereseaza. Multumesc mult

Alyna24, multumesc pt. raspuns! 14 RON/buc chiar nu este mult. Sa le porti sanatoasa si sa ai laptic din belsug pt. bebe

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

33+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Noapte buna burticute.Sa aveti parte de un somn linistit si vise placute.

Liliana +35 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

poohy, merci mult de urari, avem mare nevoie!of, haioasa povestea ta cu verigheta, aici nici nu se pune asa o problema, aici daca esti casatorit esti considerat fraier!da, am ris cind mi-am imaginat faza, vai pai eu nu mai port verigheta de la prima sarcina, ca nu am mai slabit niciodata la loc de tot ca s-o pot purta, si deci nu am......si au trecut 3 ani, cind era sa ne luam altele ziceam sa dam banii pe altele!

lilky, merci draguta, incerc sa am grija, si sa gindesc pozitiv, ca nu mai pot atita boala! nu stiu ce sa-ti zic cu chiloteii, ca aici e diferit!

dianalaura, felicitari ptr nepotel! sa va traiasca! vad ca e tare la moda anul asta numele David!

cristinamaria, aici se face ca si test obligatoriu de sarcina testul de streptococ B ca sa stie ce masuri sa ia(totusi incompetentul ce l-am avut la prima sarcina nu mi-a facut) asa ca vroiam sa-ti zic ca prietena mea, ce a nascut pe 7 decembrie 2006 i-a iesit pozitiv testul de streptococ B si eu, din cite citisem credeam ca daca ai asta pozitiv iti fac cezariana, nici vorba, i-au dat antibiotice citeva zile inainte de termen, si apoi dupa nastere pe bebe au pus-o pe antibiotice, si au fost bine amindoua, asa ca nu-ti fa griji!

ibelciug, merci mult de urari, esti o draguta! numa cu naturiste ma tratez, ceai de ceapa, mi-am facut si sodou(lapte cu miere si ou), citrice, fructe.....cum se mai simte baietelul tau?

numai eu, vad ca tare la moda este numele de David, mie mi-a placut din prima pur si simplu, si apoi am vazut cit de popular e printre noi! nici la noi tati nu vroia , dar pina la urma ii place, ca merge bine in cele 3 limbi! cu varicela nu stiu ce sa-ti spun ca eu am facut-o cind eram mica! oricum stresul nu-ti face bine, intraba la medic, poate mergi la unul bun, cu aparatura buna si vei vedea! cu kg ce sa-ti zic, asa am pus si eu la primul si la sfirsit aveam 21 kg in plus, medicul tau zice bine nu te ajuta deloc dulciurile, chiar daca faci hipoglicemie, cel mai repde se ridica nivelul cu zahar si nu mincind dulciuri!sanatate multa!

elteka, esti o draguta , merci de incurajari! am nevoie.sa stii ca maninc lamii, nu chiar in fiecare zi, ca am avut ulcer in tinerete, dar maninc la citeva zile!

valil5, merci mult de urari, intru in prenatal in 25 iunie, voi avea 37s! asta daca rezist, daca nu in cel mai bun caz in 18 iunie!voi avea 36s!atit de putin mai ai, si eu in ultimele saptamini inainte sa-l nasc pe Dominic numa in fund puteam dormi, noroc cu fotoliul care se lasa pe spate, ca nu mai puteam dormi, era tare mare Dominic!

monicoasa, trag cu gripe si tot felu de virusi de 3 luni, tusea mi-a trecut cind mi-am facut ceai de ceapa, si ultima data a trecut cu un sodou(lapte cald in care am pus multa miere si un galbenus de ou, am fiert totul si am baut cite 2-3 pe zi)

bogalina, din pacate sint inca puscata rau, imi curg ochii de parca pling tot timpul, ma dor sinusurile, piticul meu mai tuseste....multam fain de intrebare, sincer nu mai pot, nici nu mai stiu ce sa fac, am sa reduc stresul m-am apucat de exercitii de relaxare din nou!cu gelozia ce sa-ti zic, si eu ma astept, mai ales ca fiu-miu e tare lipicios, dar sint convinsa ca daca rezervam timp si ptr primul nascut si nu se va simti exclus va fi bine, asta voi incerca sa fac, sa-l implic in tot, sa nu se simta exclus.

e noapte la mine acuma, iar voi va pregatiti de trezire acusi, asa ca o zi buna, si la mine noapte buna!

Flavia 30+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

quote:
Originally posted by Motannel
Elteka, nasol ca nu prea gasesti fructele preferate in Japonica! Insa chiar daca le gasesti nu avem voie sa le mancam atata vreme cat alaptam bebeii! Fructele mele preferate sunt ciresele si piersicile! Piersici am tot mancat din decembrie incoace(scuze ... eu le pomeneam!) dar exact in perioada cireselor voi fi condamnata la ... pauza de fructe ca sa nu-i dauneze fetitei mele! Sincer ... deja cam sufar ... insa ... bebe merita sacrificiul, nu?

Motannel, 32+, Teodora

Hai serios, Motannel!
Mie nici nu-mi trecuse asta prin cap...Stiu ca nu e indicat in continuare sa bei cafea, ca-l tii p-ala micu' treaz...ca nu poti sa bei alcool...si ca sunt alergii la capsuni...Dar cirese???? Si fructe in general??? Un an de zile??? Habar n-aveam...Asteptam vara in disperare..Si apoi, din ce sa iau vitamine? Din carne? Ma apuc de documentat, dar mie nu-mi vine sa cred... Iti scriu cand imediat gasesc ceva

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Neata!
Eu nu mai dorm de la ora 3 , fetelor!M-am uitat la TV la toate prostiile si acum ma uit pe Reality la Birth Stories!M-am trezit din cauza mancarimilor de pe corp si nu stiu ce sa mai fac!

Alyna 34+cu

Mergi la inceput