*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Gabiu eu iau de 2 luni fier(maltofer) 1 tableta/zi, asa mi-a recomandar dr gineco si la analize fier mi-a iesit in cant normale. Dr tau ti-a zis sa iei 2/zi? mai bine ia 1 ca e suficient
BYU si eu am probleme cu electrizatul, chiar zilele trecute ma intrebam ce am(am fost in supermarket si am schimbat caruciorul, ca ziceam ca e incarcat electrostatic), deci nu e numai la mine, m-am mai linistit
O saptamana usoara si bb-ei sanatosi

34 sapt cu

Monicoasa

Mergi la inceput

Fetelor poate ma ajutati si pe mine sa scap de gripa(o tuse care nu imi da pace de 2 saptamani). Am luat sirop STODAL, care e homeopat ca altceva nu am voie si.... nimic.....tot behai ca o magarita. Cateodata ma si inec de il sperii pe sot, saracul mi-a zis sa ma duc sa imi fac exudat faringian sa nu am ceva ......ca o sa il sperii pe bb cu tusea mea.
Poate v-ati confruntat si voi cu asa ceva
Vasi o saptamana usoara.
34 sapt cu

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Monicoasa,pt tuse incearca ceaiul de ceapa.La mine a avut efect.Referitor la fier,mie mi-a spus dr sa iau si cate 3 pastile/zi,cred ca difera de la o persoana la alta.
AMELY,cred ca ti-a rasp Lulu in legat cu balansoarul.Mi se pare ca am vazut pe pag trecute sau la sf celuilalt capitol.

ankaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Lilky in legatura cu adeverinta de puericultura, sotul meu a primit-o nu de la medicul de familie ci a facut un curs de puericultura (de fapt am fost impreuna la curs) care a tinut 4 sedinte de 1h30 si la sfarsit dr respectiva care a tinut cursul i-a dat si adeverinta in urma careia beneficiaza de 10 zile de concediu.

Bebe Isabella creste

27+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

monicoasaAm incercat si eu cu Stodal,chiar cu Homeogen -pastile de supt si nu a avut nici un efect.Si mai imi si curgea nasul f rau.Ca atare am continuat cu Sterimar-picaturi de nas si mi-am cumparat Voseptol-pastilute de supt, care contin:tinctura de propolis,mentol,uleiuri volatile din menta, jneapan, levantica, cimbru,eucalipt.Sa nu fi alergica la propolis, in rest e 100% natural!Si acum mai sug cate o pastiluta, mai tusesc uneori o data de 2 ori pe zi!
petit angeBuna.Ti-au primit adeverinta la serv.?Ca uite in lege scrie ca numai medicul de familie o da.Tu ai platit ceva pe curs, ca ei sunt obligati sa-i faca instructajul gratuit si sa-i dea adeverinta.Daca vrei iti dau legea!

Liliana +35 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Unde v-ati ascuns burtici?

ankaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara, burticute!

Astazi am avut o zi grea! Parca plina de ghinion! Si ca o incununare ... mi s-a rupt o bucatica dintr-o masea! E prima care cedeaza in sarcina, desi analizele imi sunt ok! Si iau si calciu si fier si elevit! Sunt tare necajita! Oare mai am voie sa merg la dentist?

Tot astazi mi-am facut si eu vaccinul antitetanic! Nu m-a durut intepatura, insa am simtit ca-mi amorteste mana si ca mi s-a uscat gura! E drept ca ma tem de injectii ingrozitor! Dar tensiunea era buna 12 cu 6, atat ca dr de fam a zis ca am o usoara tahicardie ... o pun pe seama stresului!

Fetelor, cat este prenatalul din salariu? 75 sau 85%? Dar cele 43 de zile de lauzie? Incerc sa-mi fac niste calcule caci incep sa va invidiez cand va vad bucuroase ca stati in prenatal! Eu ziceam ca fiind in invatamant trebuie sa rezist mai mult sa nu-mi abandonez copilasii, insa cred ca sunt totusi prea obosita ca sa mai merg! Mai ales ca am inceput si eu sa ma umflu! (mainile si picioarele)

Dianalaura, sa-ti traiasca familia numeroasa!

Andrada, covorul lui Antonio e super!

Elteka, nasol ca nu prea gasesti fructele preferate in Japonica! Insa chiar daca le gasesti nu avem voie sa le mancam atata vreme cat alaptam bebeii! Fructele mele preferate sunt ciresele si piersicile! Piersici am tot mancat din decembrie incoace(scuze ... eu le pomeneam!) dar exact in perioada cireselor voi fi condamnata la ... pauza de fructe ca sa nu-i dauneze fetitei mele! Sincer ... deja cam sufar ... insa ... bebe merita sacrificiul, nu?

O seara placuta!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 32+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

monicoasa..dak le`ai facut analize;e de trimestrul 3 acum 2 saptamani..nu cred ca te va mai pune sa le faci ink o data...e suficient...Doar dak e ceva in neregula ..si nu cred ca e cazul..
Cum se face ca tu ai 34 sapt..cand ai acelasi dpn ca mine?...Bebeu` tau ce greutate avea la ultimul ecograf?

Mone+33 Maria Antonia

Mone Bebe si burtik
Burtik Mone 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Noapte buna!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 32+, Teodora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monytza

monicoasa..dak le`ai facut analize;e de trimestrul 3 acum 2 saptamani..nu cred ca te va mai pune sa le faci ink o data...e suficient...Doar dak e ceva in neregula ..si nu cred ca e cazul..
Cum se face ca tu ai 34 sapt..cand ai acelasi dpn ca mine?...Bebeu` tau ce greutate avea la ultimul ecograf?

Mone+33 Maria Antonia

Mone Bebe si burtik
Burtik Mone 33+

Monytza saptamana asta am intrat in 34 de sapt
sau nu stiu eu sa calculez?????daca DPN este 14 .08.06
Bb-ul meu la ultima ecografie (12 martie)adica la 30 saptamaniavea aproximativ 1,3Kg si dr mi-a zis ca e un pic mai mic decat ar trebui, dar ca e in regula. Poate nu sunt lamurita cu saptamanile si ma lamuresti tu, sau nu calc eu binesi noapte buna

34 cu

Monicoasa

Mergi la inceput