*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Si....am luat si pt mine la spiatl:2 camasute de noapte(cu 140.000lei bucata) cu maneca scurta si un set de chilotei de bumbac!

Alyna 34+cu

Mergi la inceput

Monytza, ma bucur ca sunteti bine!Dar nu stiam ca mai trebuie sa fac analize acum!Poate mi-o da si mie sapt viitoare!

Lilky, sunt elastici chiloteii si mi-am luat o masura mai maricica decat de obicei asa ca....sper sa-mi vina!Oricum la 10 ron cat am dat pe ei.........

Alyna 34+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Am fost azi la spital sa ascultam bataile inimii copilului si a fost foarte bine. Ce frumos se auzea inimioara lui! Parca era un cal in galop. Mi-a placut tare mult!
Apoi, dupa cum mi-am propus, am inceput sa fac bagajelul pentru spital. Bineinteles, ca nu am reusit sa gasesc tot - nici timp si nici putere nu am avut sa colind tot orasul, dar mai umblu si joi.

Androix, sa stii ca nu m-am panicat, chiar simteam ca e vorba de alta persoana, nu de mine. Si nici nu am de gand sa ma stresez, pentru sunt monitorizata des si copilul nu are probleme. El isi vede de gimnastica zilnica
Cat despre cumparaturi, tare as fi vrut sa am cu cine sa merg, dar... asta e, voi sunteti mai departe.

pepsi, sa ai grija de tine si sa te faci bine! Incearca sa o ingori pe sefa ta. Tu cand intri in prenatal?

ankaa, inca putin si schimbi si prefixul!

lilky, si pe mine m-a apucat acum doua zile plansul fara motiv. Si imi era si ciuda ca plang asa... aiurea... Eu care am fost o vesela si optimista toata sarcina, nu stiu ce m-a apucat. Bine ca mi-a trecut repede.

dianalaura, felicitari pentru nepotelul tau! Ce de nou-nascuti la voi in familie.

alynta24, asa am si inceput concediul, cu plimbari. Atata m-am fatait azi prin oras si a fost asa de bine. Ma simt super sa nu mai fiu nevoita sa merg la munca.

Vad ca vorbiti de nopti nedormite. Ma abonez si eu: cand pe-o parte, cand pe alta, cand la baie, cand arsuri... Si mama mi-a zis ca ultima luna de sarcina ea nu putea dormi decat in fund. Sper sa nu ajungem si noi asa.

Nu mai am timp sa citesc paginile noului capitol, ca trebuie sa ma pregatesc. Plec la o petrecere si vreau sa ma fac frumoasa , Sau, ma rog, cat poate fi de frumoasa o butelie
Ne vedem maine!

Valentina 35+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Vali, petrecere frumoasa!

Alyna 34+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Am pus pozele cu patutul si lenjeria....
Eltekaam plecat de la 58kg si acum am 70kg si in general dorm bine doar ca in ultimile trei zile au fost un cosmar, ba la 3 ba la 5 ba la 7 dim am adormit si ma dor si oasele dar asta e mergem inainte

Byu 30+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Monytza eu am facut analizele de sange si sumar de urina acum 2 saptamani, si cand am fost la Elias p'astea l-am aratat. Nu mi-a zis ca mai fac alta data analize.
Dupa cum vad, tu tre sa le faci saptamanile astea. Pe 12aprilie sau 13 o sa ma duc la control la Elias si...crezi ca le mai fac si eu inca o data?
O saptamana usoara si bb sanatos
34 sapt cu

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cristinamaria, referitor la Streptococul de grup B, pot sa iti spun mai multe, daca vrei iti trimit si pe PM informatii gasite de mine pe net. Eu l-am descoperit prin luna 5-a in urma unei uroculturi, mi-au facut antibiograma si am luat augmentin (amoxicilina) 10 zile. Dupa 2 saptamani am repetat si nu a mai iesit pozitiv. La 28 de saptamani urocultura si cultura de col pt. Streptococ de grup B mi-au iesit tot negative. Sunt constienta ca asta nu inseamna ca am scapat 100% de el, dar o sa repet analizele respective si la 37 de saptamani, mai mult pt. linistea mea. Oricum vom programa cezariana inainte de ruperea membranelor, asa ca riscul de a infecta pe bebe scade drastic. Iar daca (D-ne fereste!) bb vrea sa iasa mai devreme si se rup membranele, voi face antibiotic intravenos la nastere, pt. profilaxie. Cam asta e planul... Eu zic sa nu ne speriem, daca avem grija si luam masuri profilactice riscul este ff mic.

Fetelor, unde ati gasit voi camasi pt. alaptare la preturi mai convenabile? Oare in Cora gasesc asa ceva? sau trebuie sa caut doar la magazine specializate pt. articole pre si post-natale?

Lulu, tot nu mi-ai zis nimic de oferta acelui nene care face balansoare pt. alaptare... Tu ti-ai luat de la el? esti multumita? Eu inca nu am comandat de pe net, fiindca astept raspunsul tau!

Pup fetele!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

33+ si David Cristian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by byu

Am pus pozele cu patutul si lenjeria....
Eltekaam plecat de la 58kg si acum am 70kg si in general dorm bine doar ca in ultimile trei zile au fost un cosmar, ba la 3 ba la 5 ba la 7 dim am adormit si ma dor si oasele dar asta e mergem inainte

Byu 30+ cu CASIAN

Poze

Sa le stapaniti sanatosi lucrusoarele de bebe!
Misto patutul!Am vazut si eu ceva asemanator la Graco si atre mi-au placut!Aveau si vibratii!Asta mi s-a parut cel mai interesant!

Alyna 34+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Vali5 distractie placuta la petrecere.
La capitolul arsuri ma inscriu si eu.Parca sunt tot mai puternice si nu trec cu nimic.Voi cum stati cu pofta de mancare?Ca mie imi vine sa mananc non-stop..si mai am destule sapt pana la nastere

ankaa

Mergi la inceput

Amely, eu am luat camasute chiar azi cu 14 ron bucata din zona Pietei Straduineti(in Berceni dupa Big) daca stii!Si sunt cu nasturasi in parti!Pun maine pozici sa le vezi!Sunht subtirele si cu maneca scurta!

Alyna 34+cu

Mergi la inceput