*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)
Raspunsuri - Pagina 5
lulu26 spune:
Asta incercam si eu sa zic...ca ma intereseaza ce e bine pt bebe. Daca tu stii, ai vazut si ai si pareri despre un anumit produs..e fix ce ne interesa.
Despre salteaua cu iarba nu am auzit nici eu lucruri placute.
Spuneam ca inca sunt in balantza intre salteaua gen relaxa si cea cu cocos...intre acestea 2 inclin mai mult spre relaxa.
Acum sper sa s-a lamurit
Cat despre atitudinea agasanta...no comment
lilky spune:
lulu Lucrul care mi se pare cel mai interesant la salteluta asta este ca bebe poate respira prin ea, nu stiu daca este valabil si pt.saltele gen relaxa, de asta eu inclin spre ea.Oricum, asta este ideea:LUAM CEI MAI BUN PT. PRICHINDEI!Eu am incercat sa fiu cat mai corecta, chiar imi pare rau ca ai inteles altceva...
Liliana +35 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
lilky spune:
ella74 N-am voie cu chilotei la Municipal?Ce veste proasta.Ai idee cat timp, prima zi poate?
Pozele mele 1
Pozele mele 2
poohy spune:
Numai_eu, multa sanatate Imi pare rau ca nu pot sa te ajut, dar o sa fie totul bine Daca te uiti pe prima pagina (intre link-urile de la sfarsitul listei cu gravidute) - pentru 29 de saptamani este trecut 38.6 cm 1153 grams => 1,400 e f bine ;) Mie doctorul mi-a zis ca dupa 25 de saptamani in sus fiecare bebelon se dezvolta altfel, nu mai urmeaza atat de mult media statistica
Eu te inteleg cu glicemia - cand mi se face rau nu am ce sa fac - tb sa mananc ceva, pentru ca este bebe la mijloc. Si eu am la fel - stari de lesin, rau, greata, daca nu mananc.
Am pus 12 kg pe mine, si stiu ce chin o sa fie sa le dau jos, insa daca bebe e bine, totul e bine
Mica, pe mine ma enerveaza mentalitatea asta. Nu inteleg care e problema lor. Si ce, daca as face bebeul singura, care ar fi problema? Preferau sa omor bebelusul? Dar cred (sper) ca nu multi au ideile astea.
Anca 32+
poze
bebelusa
ELTEKA spune:
Numai eu, eu zic sa nu te ingrijorezi, poate a scris Iulia gresit sau a masurat doctorul aiurea...Pe aici imi spun mereu ca marja de eroare la masuratori dupa ce creste bebe e FOARTE MARE!!! Cel mai sigur e ce s-a masurat cand avea 14-16 saptamani, mi-a zis dr ultima data. Al meu avea 27s,5z si 1299 gr (si cica era cu o saptamana mai mare!) dar la spitalul meu nu se schimba data, ei nu garanteaza ca au masurat exact, dat fiind ca bebe e asa mare!
Imi amintesc ca una din mamici (poate Liviana sau Cristalina) zicea la inceputul Odiseei noastre ca a facut eco exact cu o zi inainte de a naste, cica superperformanta masina, si ca in realitate bebele a avut cu vreo 500 de gr mai mult!!!!
Dar e valabil si invers!
Cat cu hipoglicemia...Incearca sa mananci putin si des (la vreo 3-4 ore). Eu zic sa nu faci cura de slabire in nici un caz acum, dar poti sa tai dulciurile (daca reusesti).
Hai ca mai avem un pic, curaj!
Ralucami, ti-am trimis PM cu lista, poate imi zici ce mai ai tu si eu am uitat (de pe lista lipseste vanita, am cumapar una de la Babies cu 999, de la Bruin. Imi placea una cu 2999, ca avea suport de cap - a mea nu are decat stop intre picioare, dar pt 3 luni nu are rost sa investesc, plus ca aia scumpa era parca un pic cam mica)
Liviana, nu ne-ai mai scris demult, mi se facuse dor. Intr-o zi m-am uitat la pozele lui Matei Asa e cu ciresele, eu abia asteptam sa vina vremea, ca imi plac de innebunesc, si cand colo ciresele sunt printre cele mai arre si scumpe fructe aici. Ca sa nu mai zic ca in decembrie ati vorbit de piersici, ori d'astea nu sunt si pace. Si nici caise. Si nici prune Adica tot ce as manca eu... Mama, dar nu vin eu in Romania? Am sa ma pierd intr-o livada o saptamana, na!
DidiAlex, n-am facut eu pozele alea, ci un musafir american (turist ) Da' cand ajung la alimentara iti fac o poza la rafturi, sa vezi cum nu e boaba de litera "citibila" de una ca mine....Si ce legume sunt, de nici acum nu le cunosc...
Androix , daca e asa cu scutecele - nu mai stau in cap sa caut. Clar ma descurc fara/cu ce am ca inclocuitori.
Byu - felicitari noua pentru schimbat prefixul Ia hai sa ne "masuram: tu cum stai cu kilogramele? Cum dormi noaptea?
Pepsica, curaj, curaj! Si mai da-ne si noua, ca tare bine o faci!
Pentru fetele din clubul cu dureri de maini: mie dr mi-a zis ca e de la luat in greutate in general, si de la acumulat de fluide peste noapte in extremitati. Eu am observat ca in zilele in care beau apa mai putin ma doare mai putin...Fiindca atunci cand ma chinui sa trec de 1,5 litri, mi se umfla mainile si picioarele...Eu nu ma mai fortez...Dar tot nu-mi vine sa cred ca trece imediat dupa nastere...Eu am impresia ca niciodata "n-o sa ma mai fac la loc" si ma ia cate o depresie...
Gata, va las, ca a trecut de miezul noptii aici, dar cand voi va bagati in patuc, o sa vin deja sa va citesc.
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
lilky spune:
Am si eu o intrebare, mai este cineva inscris la doctora Stoica Manuela Anca, doctor de familie, str.Drumul Taberei 92, bl.C7, sc,C, et.1, ap.81. Ca am probleme, de fapt sotul meu cu certificatul de absolvire a cursului de puericultura, nu vrea sa-l dea.Si ne-a spus ca are si alte gravidutze care au fost la ea si nu au cerut asa ceva, cand legea e clara.Va rog ajutati-ma!E vb de concediu paternal la nasterea primului copil!
Pupici!
Pozele mele 1
Pozele mele 2
Alyna24 spune:
Lilky, tare as vrea sa te ajut cu acei chilotei insa nu i-am probat si nici desfacut caci se pare sunt sterili!Iti spunea o alta fata parca cum sunt!
Felicitari fetelor care au schimbat saptamana!
Andrada, ia ai tu grija cu plimbatul!Bine....eu vorbesc?Imi place mult covorasul!Cat ati dat pe el?La ce ora ati fost in Dragonul Rosu?Aveau cumva pe nuante de portocaliu si verde sau portocaliu si bleu?Ca asa s-ar putea sa facem in camera la bebe!Asta daca iti aduci aminte ceva de nuante!
Si....Mica, de ce nu ti-a placut nimik?????Chiar nu merita sa batem drumul pana la Ikea?Ca eu aveam de gand sa merg zilele astea!
Eu azi nu m-am putut abtine si i-am luat cate ceva lui bebe:2 caciulite ,2 bavetici, 2 body-uri si un prosopel pt baita cu colt.Pe toate am dat 55ron.
Ce frumos e sa faci astfel de cumparaturi!
Alyna 34+cu
ankaa spune:
Fetelor,da c spor aveti la scris.De azi dimineata pana acum ati umplut la pagini...am avut ce citi
LULU26 mersi pt rasp despre fier.O sa iau si eu tot 1/zi.
ankaa
lilky spune:
alyna24Dar esti sigura ca iti vin chiloteii?Eu eram curioasa daca sunt elastici sau sunt din hartie, poti sa-ti dai seama prin punga?
Pozele mele 1
Pozele mele 2
Monytza spune:
Buna burticutze!
Cam slabutza activitatea din ultimile zile...nu mai sta nimeni acum pe net?..tocmai cand v`ati luat majoritatea concediu?
Am fost si eu la doctor pt control si ecografie...Bebelina mea e bine sanatoasa si vioaie..are in jur de 2 kg si sta ghemuita toata mai in jos...burta mea e goala sus..asta probabil pt ca are si unde sa se mista,au avand o inaltzime peste medie...
DPN a ramas 21 mai..si doctoresa zice sa incercam nasterea naturala,avand in vedere ca sunt tinerica si slabutza inalta si cu bazinul bun pt nastere normala..Nici cu tensiunea nu sunt probl pt nastere...pt ca eu numai mare n`o am..uneori e atat de mica ca ma ingrozesc...abia ca atinge 10.6..am avut chiar si 8.5 tensiunea cu puls de 94
Printre altele...mi`a dat o listuta de analize pt trimestrul trei de sarcina..ce trebuie sa i le aduc pana la sf lunii asteia...plus calciu efervescent si maltofer,cate o tableta pe zi din fiecare.
numai_eu..nu`ti fa probleme..si eu am vazut diferente mari de greutate...bebelina mea..la 29 sapt avea 1.200 kg..si doctorita mea mi`a zis ca e normal dezvoltata..si greutatea e corespunzatoare..nici mare si nici mica...acum la 33 sapt are in jur de 2 kg si e vioaie si f sanatoasa...asa ca...nu iti mai fa sange rau degeaba..pt ca fiecare copil se dezvolta in mod diferit...ca si noi dealtfel(de ce unii suntem mai scunzi..mai slabi...mai grasi sau mai inaltzi?)
Mone+33 Maria Antonia
Mone Bebe si burtik
Burtik Mone 33+