*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

da eu am patut pliant, iar acea pilota nu este chiar asa de groasa .....am sa pun poze in seara asta

Byu 30+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

numai_eu iata cum pot sa te ajut pentru eco la domnul doctor Iosup:
-eu am o programare la CMU pentru miercuri 4 aprilie ora 17 si am fost astazi. ti-o pot ceda daca vrei. chiar ma pregateam sa dau anunt pe forum. Nu stiu exact cum se procedeaza cand cedezi programari, dar ne descurcam noi. Spune-mi doar daca te intereseaza
-daca nu poti sa mergi miercuri, suna la 0724464646 la clinica Fortis a doctorului Tutunaru. acolo face ecografii si Iosup. Vezi daca au liber cand vrei tu. daca nu spune ca vrei neaparat eco si o sa iti dea numarul de mobil a doctorului Iosup. Vorbesti cu el si stabiliti cand se poate sa mergi.

Daca te decizi pentru miercuri anunta-ma ca sa stiu daca mai spun cuiva de programare

bafta

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Salutare BURTICUTZE!!!

Noi am tot fost plecati week-end-ul asta si putinul timp (adik mai mult seara/noaptea) l-am petrecut in pat... odihnindu-ne!!!

GABIU, ABRAS... LA MULTI ANI!!! Sa va dea D-ZEU bebei sanatosi si mancaciosi!!!

Azi am fost de dimineata si am cumparat si COVOR pt CAMERA lui BEBE... Am pus poze cu el AICI.

Si... DA... are dreptate Liviana.. .cu preturile din Dragonul Rosu... (ca noi de-acolo am luat covorul... )Si erau asa de multe hainute pt. bebe si iar ma uitam la ele si "salivam"...

Paflo, mersi mult de raspuns desi recunosc ca nu e chiar IMBUCURATOR!!!

Alyna24, Cristinamria am reusit si eu in sfarsit sa intru pe forum!!! Mersi mult... si PE VIITOR nu va mai ingrijorati... ca de-acum am cam intrat in linie dreapta!!!

PS: Azi vorbind cu prietena mea (rezidenta pe gineco) si descriind simpt. pe care le-am avut eu zilele astea (contractii dureroase, neregulate, senzatie de apasare pe colon cu nevoia de a defeca...etc ) am aflat ca PUSTIUL COBOARA... Adik incepe scurtarea colului... si cica sa am grija!!! Ooof... sa vedem acum ce-o mai zice si dr. mea... Eu una astept... sa vad... cand o fi, sa fie! NU mai imi fac griji si nici planuri sa vina mai devreme!!!

Hai ca ma duc si eu sa mananc ceva!!!

Va pup!!!

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Ella 74, Cristinamaria Ms, o sa intreb.Dar de ceilalti ce parere ai, cei care strang burtica?
Lulu 26 Poate nu-ti inspira incredere pt. ca nu stii despre ce este vorba ?
Cel mai important accesoriu pentru sanatatea copiilor!
Fibra de cocos compactata este practic un burete natural din lemn:
De ce este important?
· permite aerarea (aerul circula prin salteluta , avand cel mai redus risc de apnee);
· fiind o structura din lemn, este stabila termic. Asigura confortul termic, vital pentru bebelusi!
· structura din lemn absoarbe excesul de umiditate, asigurand un mediu uscat si sanatos ( mediul umed si temperatura favorizeaza dezvoltarea germenilor, larvelor si micro-organismelor care se afla in fibrele naturale).
· forma fizica este cea mai stabila dintre toate saltelutele destinate copiilor. Nu se deformeaza in timp, respectiv revine foarte usor la forma initiala!

De ce sunt Saltelele oferite de Babycomfort cele mai bune din lume:
· sunt fabricate in Austria, cu o tehnologie revolutionara, foarte costisitoare( autoclava) ce asigura:
· tratarea placilor din fibra de cocos sub presiune si temperatura inalta pentru distrugerea oualelor , germenilor si larvelor care se afla in structurile naturale ;
· in aerul introdus in autoclava, se injecteaza un agent antiseptic, care asigura neutralizarea in timp a aparitiei si dezvoltarii de culturi microbiene si alti factori periculosi pentru dezvoltarea copiilor;
· sunt inlaturate particulele poluante, existente la celelalte tipuri de saltelute vegetale( iarba, segras,etc), pe care, fiind uscate natural, se depune praful si toate pulberile toxice existente in aerul zilelor noastre;
· structura din cocos este invelita in netesut PE antialergic, si tesatura de bumbac, absolut netoxica, atestata OKOTex;
· Saltelele Biokokos sunt o minune tehnologica, avand o structura de contact in care compactarea superficiala fibrei de cocos se face cu latex natural, special tratat pentru copii, iar stratul intermediar, intre miezul din fibra de cocos si husa din bumbac, este realizat din netesut din lana merinos, de cea mai inalta calitate.
Cercetarea tehnologica avansata a creat, in sfarsit, ceva foarte util pentru om!

Recomandare: intoarceti saptamanal salteaua.
Cele mai bune rezultate se obtin prin folosirea impreuna cu cearsafurile frottierate sau jersey din bumbac, ambele cu elastic pe toata lungimea conturului, care nu necesita calcare, fiind extrem de confortabile.
Preveniti efectele scurgerii de lichide ( din regurgitare, transpiratie, etc.) folosind protectia impermeabila pentru saltea, care permite fierberea.

Liliana +35 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Suna a reclama...daca te uiti si la alte produse cu aceeasi destinatzie ai sa vezi ca au cam aceleasi caracteristici. Cat despre site-ul pe care il mentzionezi nu este singurul care are saltele cu cocos.
Astept pareri de la persoane care mai au bebei si au folosit saltele de acest tip sau altul.Pana una alta nu putem decat sa citim ceea ce ne dau drept caracteristici, avantaje, dezavantaje...producatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by lulu26

Eu inca nu m-am lamurit ce-s cu chilotzeii de unica folosintza. Cum adica nu te lasa in spital? Eu voi naste la giulesti si nu am auzit inca de regula asta.
Andradap am vazut ca ai aproape acelasi termen ca si mine , tot la giulesti.

lulu,

nu-i o regula pentru toate spitalele, insa indiferent cum ajungi sa nasti (natural sau cezariana), imediat dupa,intelegand prin asta prima zi, nu ai voie cu chiloti pe tine, de nici un fel, nici macar de unica folosinta; e sigur asa la Municipal si la CMU , unde nasc eu.
de aia am zis sa intrebati inainte sa-i cumparati.

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

lulu, asta am vrut sa zic si eu cand am citit descrierea de la baby comfort

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

ok...o sa intreb neaparat. merci de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Gata m-am intors si eu de la cumparaturi. Am fost la Ikea (de care au fost tare dezamagita.nu am reusit sa cumpar nimic, nimic pentru nu mi-a placut nimic) si la carrefour de unde am mai luat cate ceva pentru paste. Mai urmeaza o tura maine si probabil inca una joi.

dianalaura sa-ti traiasca nepotelul.

poohy eu port de fiecare data cand ies singura verigheta. Ca nu vreau sa starnesc mila sau compasiune.

andrada de unde ai luat covorasul si cat ai dat pe el?

Mica 33+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

lulu si manu Sa zicem ca aveti dreptate, desi saltelele sunt import Germania si puteti sa cautati firma pe internet sa va lamuriti, sunt intr-adevar si alte firme care au saltelute cu nuca de cocos.Dar de ce nici una, ma rog exceptie fac cei de la babydesign, nu scriu nimic despre ele?Eu am vazut si salteluta de la babydesign, si nu mi-a placut si la targ am vazut si saltelutele de la babycomfort, am vazut si sectiunea si saltelele.Sunt f tari, cred ca sunt super pt. bebici.Si asta nu e parerea mea, e discutata si cu alte mamici care si-au cumparat.
De ex. cele cu iarba de mare se deformeaza si miros urat.Ma rog ar fi multe de spus, dar eu ma documentez de anul trecut si nu am nici un interes sa fac reclama la nici una din firme!As fi putut f bine sa spun ca e buna salteluta de la babydesign ca de acolo mi-am luat patutul.Lulu, in caz ca nu stii noi incercam aici sa ne sfatuim una pe cealalta ce e mai bine pt. viitorul nostru copilas, nu sa facem reclame gratuite!
p.s.Poate imi dai si mie te roglulu adresele pe site dupa cum ai spus ''daca te uiti si la alte produse cu aceeasi destinatzie ai sa vezi ca au cam aceleasi caracteristici.''
Liliana +35 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput