*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)
Raspunsuri - Pagina 3
Madi spune:
Buna burtici!
De azi sunt si eu in concediu prenatal asa ca voi avea mai mult timp de scris. Din pacate momentan am niste probleme cu mama mea, care e internata, asa ca mai trebuie sa alerg si prin spital. Chiar acum am venit de acolo si mi-am facut o mie de nervi! Spitalele din Romania sunt sub orice critica! De altfel tot sistemul sanitar!
Urez si eu tuturor burticilor care si-au sarbatorit ziua de nastere! Multa sanatate, nastere usoara si bebei sanatosi!
Vorbeati de dureri de degete si maini umflate. Si la mine este in continuare destul de rau, ma dor degetele noaptea, nu imi pot strange pumnul...destul de tarziu imi revin, insa durerea persista. Eu am si o senzatie de amorteaza la varfurile degetelor de la mana dreapta.
Elteka din pacate nu prea au efect exercitiile la mine. Nu am simtit nici o ameliorare. Continui totusi sa le fac, poate...cine stie...
ManuC eu mi-am luat saltea din fibra de cocos.
Sambata am fost si noi la cumparaturi de haine pentru bebe si am luat vreo 3 body-uri, o paturica, un costumas si cateva scutece de finet. Eu le-am luat in special pentru spital, si pentru zilele de imediat dupa, ma gandesc ca pe urma voi tot primi hainute, asa ca nu are sens sa cumpar foarte multe. Acum vreau sa le spal si sa le calc ca sa le pun in bagaj...pe care inca nu am inceput sa il fac, oricum.
Madi +
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
byu spune:
Eu inca nu mi-am luat saltea la patut dar nici nu cred ca trebuie sa imi iau pt ca am cumparat un set de lenjerie care are pilota si voi folosi pilota pe post de saltea, oricum bebei nu au voie sa stea pe prea moale din cauza spatelui.
Byu 30+ cu CASIAN
Poze
lbelciug spune:
Buna burtici!
Urez si eu cu intarziere La multi ani sarbatoritilor cu nume de floare!
Elteka, minunata sarbatoarea asta Sakura! F frumoase pozele! Nu stiam ca acesti pomi fac doar flori, nu si cirese.
Paflo, multumesc tare mult pt raspunsul privind leucocitele. Azi am aflat partial rezultatele de la hemograma si se pare ca aceastea au scauzt la 8.9 (nu stiu unit de masura). Oricum Matei e mai bine de cand i-am schimbat tratamentul. Am vb cu o alta pediatra care mi-a indicat Hidrasec, Biotics si antibiotic Ciprinol. Imbunatatirile sunt vizibile pe toate partile: scaune normale, pofta de mancare, tleranta la alim noi, stare generala f buna. Doamne ajuta sa-si revina si la greutatea avuta anterior acestui episod urat.
Pepsi, sunt alaturi de tine si imi pare tare rau ca nu te inteleg sefii. Mai rezista un pic, stiu si eu cat de utili sunt banii, dar nu te neglija nici pe tine. Multa sanatate si incearca sa te tratezi si cu naturiste.
Apropo de cumparaturi pt BB, eu v-as sfatui daca aveti posibilitatea sa mergeti si la Dragonul Rosu. Stiu ca e aglomerat si ca e departe, dar eu una am fost uimita in 2005 sa gasesc acolo produse pt BB de bumbac 100% la 50% din preturile din magazinele bucurestene.
alynta27, n-am "prins" eu discutia de la inceput, dar pot sa-ti spun ca toate contractele individuale de munca au la baza contractul colectiv de munca stabilit la nivel national. Deci e posibil ca majoritatea prevederilor sa coincida.
dianalaura, sa-ti traiasca nepotelul!
Vali5, concediu placut si odihneste-te cat mai mult, acum pana nu apare BB!
CristinaMaria, nasti prin cezariana? Poate e mai bine asa avand in vedere data apropiata a nasterii si prezenta streptococului. Oricum, trateaza-te cat mai repede!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 30s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Madi spune:
quote:
Originally posted by byu
Eu inca nu mi-am luat saltea la patut dar nici nu cred ca trebuie sa imi iau pt ca am cumparat un set de lenjerie care are pilota si voi folosi pilota pe post de saltea, oricum bebei nu au voie sa stea pe prea moale din cauza spatelui.
Byu 30+ cu CASIAN
Poze
Byu imi dau si eu cu parerea, nu stiu daca e bine cum spun eu...Intr-adevar bebeii nu au voie sa stea pe moale...ma gandesc, pilota nu e prea moale pentru spatele bebelului? Ideea la saltea tocmai asta este: este tare pentru a tine spatele bebelusului drept. Cel putin salteaua aceasta cu fibra de cocos e tare si e recomandata pentru ca nu se deformeaza usor.
Madi +
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by ManuC1010
buna fetelor
am fost si noi azi la eco si suntem foarte bine :)
putin dolofane chiar :)
avem deja 2,5 kg! cu o saptamana mai mari
am o intrebare epntru fetele care si-au luat patutul. Ce fel de saltea ati luat? din fibra de cocos?
multam de info
34+
Nu am luat inca salteaua, dar sper sapt viitoare dupa Paste. Ma gandeam la una din aceea gen relaxa cu 2 fetze...1 mai dura si una mai moale pt mai tz.
Cred ca byu are patutz pliabil de aceea nu are nevoie de saltea.
Eu personal din mai multe motive am preferat lemn. Banuiesc ca si tu tot lemn...sau am inteles gresit?
lulu26 spune:
Eu inca nu m-am lamurit ce-s cu chilotzeii de unica folosintza. Cum adica nu te lasa in spital? Eu voi naste la giulesti si nu am auzit inca de regula asta.
Andradap am vazut ca ai aproape acelasi termen ca si mine , tot la giulesti.
ManuC1010 spune:
da. e patut din lemn. Am luat kombi lux de la babydesign.
ei spun ca salteaua are dimensiuni pe care nu le prea pot gasi pe piata. Iar ei au doar salteaua cu cocos la 3 mil.
Nu stiu insa daca sa o comand sau nu.
34+
numai_eu spune:
Buna gravidute!
Azi nu prea am chef de munca asa ca am intrat sa va mai citesc, poate reusesc si eu sa ajung in sfarsit la zi cu cititul.
Vazuand listuta de pe prima pagina, am observat ca am ales pentru baietelul nostru doua nume foarte "la moda" in perioada asta. O sa il botezam David Andrei, tati nu a fost asa de incantat de David la inceput, dar pana la urma a acceptat.
Acum sunt tare stresata din cauza varicelei, sotul meu a reusit sa-mi transmita si mie teama ca poate varicela l-a afectat pe bebe. Desi mi s-a spus de mai multi medici ca varicela nu este teratogena, si cu atat mai putin la varsta asta a sarcinii, am mai citit pe net unele articole care zic ca ar exista totusi un risc de afectare neurologica la un numar de cazuri. Si cum vineri la ecografie ne-a zis ca vede cum au inceput sa i se formeze circumvolutiunile cerebrale, a cam reusit sa ne sperie. In plus am mai citit pe net ca varicela poate da hipotrofie fetala si am vazut ca bebele IulieiBraila cred, avea la 29 de sapt 1900g, iar al nostru are abia 1400 am cam inceput sa fiu din ce in ce mai speriata. Voi ce mai stiti de afectarea fatului de catre varicela? Poate reusiti sa ma mai linistiti voi. As vrea sa mai fac o morfologie 3D la unul din cei 3 ecografisti renumiti din Bucuresti, dar din pacate cred ca e cam tarziu deja. Am sunat la Herghelegiu la Medsana si are totul ocupat pana la jumatatea lui iunie. Poate ma puteti ajuta cu numerele de telefon unde ii pot gasi pe Pop sau pe Iosup.
In plus, astazi m-am simtit si cam rau. Am facut vreo 2-3 crize de hipoglicemie cred, imi era greata si imi era cand cald, cand aveam transpiratii reci, am mancat ceva si pana la urma mi-am revenit. Si doctorita de familie ma tot omoara ca m-am ingrasat prea mult si sa reduc painea si dulciurile din alimentatie si glicemia imi este si asa mereu sub limita normala. Stiu ca sunt un pic cam multe 13 kg la 29 de saptamani, dar chiar asa exagerat sa fie incat sa trebuiasca sa tin cura? Si am reusit si sa fac puroi la una din unghiile de la picioare, nu am mai ajuns sa imi scot colturile bine si pana am ajuns la pedichiurista deja facusem puroi. O fi suficient sa-mi dau cu betadina sau cu rivanol, fara sa mai pun si antibiotic local, ca de inghitit antibiotic in nici un caz nu ma apuc pentru o unghie.
Imi cer scuze ca iar am scris o gramada. As aprecia daca ati reusi sa imi raspundeti macar partial la framantarile mele.
Va pup, va urez o zi buna in continuare si ma reintorc la lucru acum, mai spre seara o sa mai citesc si eu din urma si poate o sa reusesc si eu sa va mai raspund din cand in cand la intrebari.
lulu26 spune:
Nu stiu de ce...dar nu-mi inspira incredere salteaua cu cocos...
Ca veni vb...eu am luat set complet lenjerie+ aparatori. Voi cum le spalati la masina? bagati cu totul si pilota si aparatorile. Am eu o pb cu dezinfectatul...desi cred ca uneori exagerez...cert e ca tb sa fac cumva si mi-e teama sa nu stric...mai ales aparatorile alea.