*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)
Raspunsuri - Pagina 19

msemcu spune:
Didialex , esti o scumpa ca te gandesti a mine! Am avut o perioada foarte stresanta la munca si am fost si super agitate cu repetarea analizelor. Asadar, dragele mele, iata cum stam: fetele cresc foarte bine. Avem 1,2 gk, 1 kg si 850 g la 28 de saptamani. Au inceput in mod serios sa dea din maini si picioruse si sunt foarte fericita sa le simt inghiontindu-ma! Pe de alta parte, am primit diagnosticul de diabet gestational (chiar daca doctorita zice ca e putin fortat diagnosticul) si mai avem ceva probleme si cu analizele de la ficat! Urmarea: doua regimuri suprapuse! Partea buna: o sa mananc foarte sanatos si asta nu poate decat sa ajute si fetele!
Poohy, pupici si pt tine! Nu mai stiu nici eu nimic de Lauracatu! Sper ca e bine!
Bebeta, esti tare haioasa cu baia de la munca? Pana cand mai ai de gand sa prestezi? Ca ai si tu nevoie de putina liniste si odihna, nu?
Amely multumim pentru informatiile legate de streptococul asta afurisit!
Lulu, vreau si eu mai multe informatii despre balansoar! Suna bine de tot oferta asta!! Ca eu in Iasi am gasit numai la niste preturi de groaza!
Flavia, abia pe 25 iunie intri in prenatal? Cum asa? Dar care e DPN-ul tau? Ca eu aveam impresia ca esti inaintea mea cu o saptamana si la mine e pe 21 iunie! Oau, saracuta de tine! Mai ai multe zile de suportat sefa, dar sper sa treaca repede! Ca si raceala asta care aud ca nu te mai lasa!
Ella74, foarte interesanta povestea ta! Din nefericire pentru iesence, noi nu avem prea multe de ales! In iasi nu exista nici macar o singura clinica private in care sa poti naste! Asa ca in final ajungem tot la spital si acolo stiti si voi cum e! dar trec ele si momentele astea de groaza sic el mai important este sa fim sanatoase noi si bebelusii si sa plecam cat mai repede acasa!
Vali5, hai ca m-ai facut sa rad! Tare de tot tipa aia de la starea civila!
ManuC1010, ce super ca ati stabilit deja data pentru cezariana! Si la noi doctorita a prelungit termenul, si acum speram sa ajungem macar pana la 36 de saptamani! Asta ar fi pe undeva pe 25 mai! Mai avem insa pana atunci!
Pupici pentru toate fetele dragute de aici!
Mari 26+

chiquitita spune:
Lilky, iti multumesc din suflet si iti urez aceleasi lucruri! Ti se pare grasuta? Eu vroiam sa fie mai grasa, mi se pare mititica...31+
Luiza

dianalaura spune:
Hai ma fetelor nu mai speriati oamenii sa nu ia calciu! Si mie la analize mi-au iesit lipsa de calciu, si dr mi-a dat calciu lactic, cica se asimileaza mai bine in organism. Dar normal ca sa-l iau 10 zile pe luna, adica am inceput in 15 martie, am luat 10 zile, si acum din 15 aprilie voi lua iar 10 zile. Dar sa nu mai ziceti NU LUATI CALCIU! Totusi, cred ca un doctor are mai multa experienta, si fiecare sarcina are particularitatile ei, asa ca cel care supravegheaza sarcina stie cel mai bine!
diana 32+
STEFAN
asa creste bebe
poze

lilky spune:
chiquitita Cu placere!Eu zic ca e f bine ca si greutate, stai linistita!Trimite-i un pupic din partea mea!
Liliana +35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

mica0307 spune:
chiqui felicitari pentru bebelina grasulina . Mai miroase parchetul?
carstea colul se vede daca e deschis si la eco. Da cel mai bine cere un control pe masa. Asa vede si cat de scurt sau lung este.
Ma duc si eu saptamana viitoare la eco si o sa cer si un control pe masa.
Mica 33+
Maya Alexandra
Poze

chiquitita spune:
Lilky ! Cine e nascut la tine in familie pe 2 februarie? La mine e sotul!
Mica, din pacate da...
31+
Luiza

lilky spune:
chiquitita Si la mine tot sotul!
Cati ani are sotul tau?
Liliana +35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Amely spune:
quote:
Originally posted by Sobi
...
amely, cu cine nasti? eu cu emel - imi place mult de ea, sper sa fie ok. sotul tau ce stie de ea? ne vedem la cursuri.
...
Sobi, stai linistita, e super ok. Sotul meu ar fi fost la fel de incantat daca nasteam cu ea, ca si cu Herghelegiu. Si sa stii ca intre cei doi exista oricum relatii stranse de colaborare, ei cunoscandu-se din Polizu si lucrand impreuna. Deci daca ea considera ca e nevoie de ecografii mai amanuntite, nu ezita sa apeleze la el, ceea ce mi se pare un lucru benefic. Vorbim noi mai multe, cand ne vedem la curs

msemcu, inteleg ca si tu ai descoperit streptococul? sau te informezi preventiv? daca te intereseaza mai multe, pot sa-ti trimit PM-ul pe care i l-am trimis si lui Cristinamaria. Partea proasta e ca multe din informatii sunt in engleza, dar sunt mult mai complete...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe

monicoasa spune:
Multumesc mult fetelor pentru sfaturi in legatura cu "tusea afurisita" pe care o am de ceva vreme. Chiar m-am apucat sa imi fac ceaiuri si sodo cum mi-ati zis voi. Cu homeogene am incercat si nu s-a vazut nimic bun. Sper sa mearga cu "leacuri babesti"
Monytza in legatura cu prenatalele si vitaminele"
Dr gineco de la Ploiesti mi-a dat sa iau ELEVIT din prima luna de sarcina si CALCIU+D3 si Maltofer din luna 6.
CALCIU nu am luat deloc pt ca sora mea, care e farmacista, mi-a spus ca da contractii in sarcina si am ascultat-o, dar maltofer iau in continuare 1/zi si elevit la fel.
Dr gineco de la Elias mi-a spus sa iau in continuare elevit si maltofer, dar IN NICI UN CAZ CALCIU, Citez:"eu dau calciu la gravide ca sa le declansez nasterea". Eu zic sa o asculti si pe dr ta(daca esti f. multumita de ea)
P.S. Monytza ti-am trimis PM
Noapte buna si sa visati frumos
Monicoasa

mica0307 spune:
msemcu ati gasit nume pentru fetite? Sunt tare curioasa cum o sa stabiliti care cum o sa se numeasca? In functie de ordinea iesirii??
Mica 33+
Maya Alexandra
Poze