*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)
Raspunsuri - Pagina 18

pauly spune:
buna fetele,
am intrat si eu putin pe la voi sa vad ce mai faceti.
noi suntem bine, am fost ultima oara la eco la 28 de sapt, cand bebelina avea 1,200 kg, perfect sanatoasa si foarte miscareata.mai nou nu ma mai lasa sa dorm noptile..ii miscareata rau.
elteka raportez 9kg+.te-am ajuns.
cat despre camera bebelinei, o parte din mobila(patutul,comoda, cosuletul de scos din spital care ii totuna cu cosuletul de botez, si baldachinul) vin imediat dupa pasti si dulapul mare la sfarsitul lunii mai deaoarece ii comandat in Italia si dureaza pana il fac.
promit sa pun poze.
v-am admirat si pozele voastre, si cu burtici si cu lucrusoare de bebe, sunt foarte frumoase si unele si altele.
kay esti o fata deosebita, si crede-ma ca te inteleg perfect si eu ma mai simt cateodata depasita de situatie...dar trecem noi si peste asta.
eu recunosc ca am mare un mare sprijin in sotul meu care ma ajuta, ma iubeste si ma linisteste enorm.LA MULTI ANI
, scumpa kay.
UREZ LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR CARE SI-AU ANIVERSAT ZIUA DE NASTERE.(scuze de intarziere)
dinalaura sa-ti traiasca nepotelul.
va pup si am sa mai revin
30+
Riana Alessya
bebelina mea

michigan spune:
salutare burticute
hai ca mi-ati dat ceva de lucru
de citit vreau sa zic
vreo 2 capitole si ceva
dar asa-mi trebuie, sa-mi fie rusinica pentru faptul ca nu am mai intrat de multa vreme
am mai avut ceva de rezolvat legat de serviciu si mi-a cam luat tot timpul si cum in iltima vreme obosesc foarte repede, nu am mai putut nici macar sa stau in fata calculatorului sa vad ca mai faceti
la multi multi ani Paflo
la multi ani] tutuor floricelelor de mai -iunie
( sper sa primiti urari si cu putina intarziere din partea unei burtici mai lenese)
[red]monicoasa
daca inca mai ai probleme cu tusea, pe langa stodal eu am luat niste pastile de supt homeogene 9
acum n u stiu daca siropul sau pastilele
sau cele doua impreuna
dar si-au facut efectul destul de repede
oricum intrasem putin in panica pt ca tuseam foarte tare
mai ales seara
nu puteam sa adorm
imi dadeau lacrimile si nu mai vorbesc de incordatul burticii si de durerea pe care o simteam in coaste
in doua zile cu pastile si sirop mie mi-a trecut
[red]carstea te-ai lamurit cumva cum sta treaba cu prima de nastere in invatamant?
eu am intrebat la scoala dar se uitau la mine de parca le vorbeam de ozn-urile care s-au vazut aseara in oras!
presupun ca nu ne costa nimic sa depunem o cerere
atat timp cat dau prima de instalare in primul an ar trebui sa dea si prima pt bebe
daca mai afli ceva sa transmiti mai departe
nici un ban care ar putea veni nu trebuie pierdut din vedere, mai ales acum
acum va pup pe toate si ma duc sa-mi schimb semnatura
mihaela
29 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

lilky spune:
Fetelor,
Mi-am inceput pregatirea ca merg maine la Municipal de dimineata la control.Sper sa fie bine sa nu se fi deschis colul, ca miercurea trecuta era aproape deschis si burtica tare!
Si nu vreau sa nasc acum, de joi de abia intru in sapt.36 si am inteles ca daca nasti incepand cu sapt.37 nu e nici un risc,insa cel mai bine e sa nasti in sapt.38.
Si ma ustura asa tara piciorusele, ca am dat cu depilat. pana la genunchi, fata ma ustura ca m-am ''pensat'', ce mai, nasol...Asa e si la voi?
Liliana +35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Sobi spune:
ioana, legat de bagajul de spital cred ca nu-ti trebuie mare lucru. am vazut acolo tampoane mari pentru mamici (un fel de pampersi) si am vazut ca bebele-fetita era imbracat intr-un body roz de la ei. oricum eu imi iau la mine slapi, chilotei de unica folosinta, o camasa de noapte, haine pentru scos bebe din spital si pompa de san - sa ma invete asistentele sa o folosesc.
am o prietena care naste cu peltecu la spitalul unde e el director, vorbea numai bine de el.
amely, cu cine nasti? eu cu emel - imi place mult de ea, sper sa fie ok. sotul tau ce stie de ea? ne vedem la cursuri .
monytza, doctora mea mi-a recomandat din luna a saptea sa iau tardiferon (1 / zi) + materna sau elevit (1/zi). in luna a sasea am luat calciu + elevit.
Andreea 27+ Vladut
POZE

carstea spune:
BUNA FETELOR !
tare harnice ati fost!va citesc cate un pic de la pranz(bebe nu ma lasa sa stau prea mult in fund).Cred ca a fost luna plina pt ca nici eu n-am inchis un ochi toata noaptea ,dar cum sunt in concediu de ieri am recuperat vreo 2 ore azi pe zi.
Motannel,lucrezi in invatamant?Le-ai zis ca ai dreptul la salariu bonus pt nastere?
Maine mergem sa ne vedem cu bebe la doctor.SI JOI SCHIMBAM SAPTAMANA!!!34 LA NUMAR
VA PUP PE TOATE?

monicoasa spune:
LA MULTI ANI, Paflo!!!Sa ai parte de sanatate multa , fericire,nastere usoara si bebeu sanatos si mancacios!
Monicoasa

carstea spune:
SI INCA O INTREBARE !
CUM SE VEDE DACA AI COLUL DESCHIS? CONTROL PE MASA SAU ECHO?
EU STAU PROST LA CONTROLUL PE MASA IN SENSUL CA NU MI-A MAI FACUT DOCTORUL DIN DECEMBRIE. VOI CE ZICETI?

chiquitita spune:
Buna fetele!
Am venit de la eco. Bebita are 1900kg, avem 31 de saptamani si 2 zile si s-a intors cu capul inainte. Colul e scurtat dar inchis si o sa fac pauza si cu elevitul.
Va pup si LA MULTI ANI Paflo!!31+
Luiza

lilky spune:
carstea Se vede daca ai colul deschis si pe masa la control, dar se poate vedea si la eco, unde se poate vedea mai bine:adica dc e deschis de la interior...Eu ma duc maine la control pe masa!
Liliana +35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

lilky spune:
chiquitita Ce bebita-fetita cuminte ai si grasuta si intoarsa cu caputul in jos. Sa-i dea Dumnezeu sanatate, sa te bucuri de ea!
Liliana +35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2