*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)
Raspunsuri - Pagina 20

piticasigogosica spune:
Hi burticute
Ce mai faceti?
Am reusit si eu sa va citesc capitolul asta.Inca lucrez dar acum m-am mai relaxat,asta dupa un drum la Targoviste si o zi cu alte 2 audituri.
La multi ani Florina !!LA multi ani si fetelor sarbatorite in toata perioada mea de absenta.
Aropos de kg si eu am luat 14.Si nu m-i se pare mult.Am insa o burta mare si taree tuguiata.Acum la ultima eco mi-a mai scurtat termenul cu o saptamana,dar tare mi-e tama ca s-au luat dupa dimensiuni si cum eu fac copii mari sa nu nasc tot pe 23.
Pana una alta DPN actual e 15 mai ceea ce imi doresc si sper,dar...
Am sa ma semnez totusi tot cu saptamna in avans,asta din dorinta de a scapa mai repede
Va pup pe toate si de acum sper sa va scriu mai des
poze
Iri +33 si Iris

cristinamaria spune:
Lilky bafta maine la control Te asteptam cu vesti bune! Si eu merg maine la doctor!
Amely multumesc foarte mult pt informatiile trimise!!
Msemcu sa-ti traiasca fetitele si sanatate multa!
O seara frumoasa la toata lumea!
cristina 36+

tamaraspt spune:
La multi ani, Plafo!
Astazi am fost la eco bebe este bine, si ca de obicei mai mare decit virsta calculata dupa data UM, la 33 sapt si o zi are 2,7kg. S-a intors - si eu sustineam ca e cu capul in coastele mele. Pt ca nu vedea colul din cauza capului mi-a facut control pe masa si a zis ca-i lung si inchis. Si la sfirsit, la partea cu intrebari, eu tot dadeam in sus cu nasterea naturala si dr. a zis ca mai vedem. Peste 2 sapt ma duc din nou la control. Se pare ca acesta va fi ritmul de acum incolo.
Cind ne-am intors am comandat patutul, salteaua si salteluta de infasat. Miine sosesc. Pina la urma am luat patut cu 3 nivele pt saltea si o parte culisanta. Mai trebuie sa cumpar lenjerii pt patut, perdeaua si va trebui sa imbrac canapeaua in alte culori. Plus alte 100 de lucruri marunte.
Si pe seara am avut contractii mai dureroase, cred ca din cauza controlului pe masa, care-mi displace profund.
Tamara 33+

lilky spune:
cristinamaria Ms, bafta si tie maine la doctor, sa-mi spui cum a fost!
tamarasp Sa-ti traiasca micutul bebe grasunic, sa fie sanatos si mancacios!
Liliana +35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

msemcu spune:
Amely, deocamdata ma informez! Nici nu stiu exact ce analiza ar trebui facuta ca sa il descopar! E una speciala, sau iese la cele de rutina? Ar fi super sa-mi trimiti link-ul ca engleza nu e o problema.
Mica, suntem inca in negocieri cu numele! Cea care e singurica in garsoniera va fi Petra iar cea mai mica dintre gemene Maia. Ne-a ramas cea mijlocie, unde nu suntem inca hotarati si ezitam intre: Mara, Miruna, Ioana si mai nou Matea (pe asta l-am descoperit azi si inca nu am apucat sa i-l propun sotului). Chiar mi-ar fi de folos daca mi-ati da niste sugestii.
Cristinamaria la fel si tie!
Tamara, dar ce greutate frumoasa!! E super pentru varsta lui, nu?
Pupici si somn usor! fara contractii, fara insomnii si alte chestiuni de genul asta, da??!!!
Mari 28+

andradap spune:
Liviana, Lilky ... nu stau la bloc... E o casa cu cate un apartament pe nivel... noi stam la ultimul
Suprafata totala a apartamanetului nostru este 100 mp.
ioana29... pai nu stii de ce i-a prescris CALCIU dr. Monytzei? Hai ca-ti zic eu de ce... Are o sarcina normala, fara complicatii si colac peste pupaza nu are nici contractii In aceste cazuri... NU MAI ESTE INTERZIS!!! Plus ca nu cred ca a pus-o sa faca INTRAVENOS!!!
Chiqui felicitari pt. grasunica ascultatoare si pusa in pozitie...
Carstea, cel mai bun rezulatt in privinta COLULUI il ai de la eco transvaginala...
Msemcu, felicitari pentru cele 3 fetite!!! S-au facut maricele deja!!!
Pauly, ce bine ca ai scris cate ceva... ca fetele incepusera sa-si faca griji!!!
Andrada 33+ cu
Antonio

andradap spune:
Aici in ROMANIA... e trecut de 12 noaptea... deci... OFICIAL suntem pe 4 APRILIE!!!
Asa ca... PROFIT de ocazie, ca sa fiu prima care zice:
La Multi Ani, Didialex!!!
Sa fii sanatoasa, fericita sa ai parte de o nastere USOARA!!! Si mai ales... cel mai important... sa dai nastere la un
BEBE2 PERFECT SANATOS!!!!
PS: Chiar nu am vrut sa editez mesajul anterior.... na!!! Ce sa-mi faci???
Andrada 34+ cu
Antonio

numai_eu spune:
In sfarsit am reusit si eu sa citesc tot din urma, dar sunt franta de somn. Si maine ma trezesc la 4 ca trebuie sa plec la Bucuresti. Dimineata trebuie sa ajung la endocrinolog iar la 17 am programare la Iosup la eco. Inca o data iti multumesc mult ManuC, m-au sunat de la CMU si e totul in regula.
Si cum e deja 4, iti zic si eu LA MULTI ANI! DIDIALEX, nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios.
Acum am fugit la somn ca mi se inchid ochii.
Sigur maine seara cand o sa intru pe net o sa am iar o groaza de citit!
Noapte buna fara insomnii si o zi placuta maine!

lilky spune:
LA MULTI ANI DIDIALEX!
SA AI PARTE DE UN BEBE FRUMOS, SANATOS SI MANCACIOS!
andradap Ai un apartament super mare, sa-l stapaniti sanatosi toti 3!Si unde stai , in ce cartier?
Pupici!
Liliana +35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

poohy spune:
DidiAlex - La Multi Ani!
Nastere usoara, bebel sanatos, mancacios si cumintel si sa fiti fericiti toti 4
Miniuta, tu intrebai de bebe lenevos? Trebuie sa ti-o prezint pe domsoara' gagalici - care pare lenea intruchipata :)) Din cand in cand cate o miscare usoara, un sughit finut, ceva valuri pe burtica, dar nu tu lovituri, activitate intensa etc cum zic celelalte fete
Msemcu, felicitari pentru cele 3 bebeline care cresc si cresc! Multa sanatate in continuare!
Pauly, bine ai revenit!
Chiqui, felicitari pentru fetita (care e o grasunica ) !
numai_eu, multa bafta la doctor ;) Nu cred ca o sa ai mult de citit pe forum :)))
andrada, aveti un apartament frumos :) Sa il satapaniti fericiti :)
Hai ca ma lasa memoria nu mai stiu daca am mai zis sau nu:
Liviana, Pepsi, multa sanatate pentru cei mici si voi in continuare. Si pentru bebei
Mica, Sobi, felicitari pentru carucior!
He he - cred ca abia s-a activat forumul - sunt prima?
Anca 32+
poze
bebelusa