***LA REDOUTE(16)***
Raspunsuri - Pagina 17
nushulica spune:
fetelor am lipsit un pic ca am fost la spital la sora mea tocmai a nascut o fetitaaaaa

de 3.1kg
o va chema erica![]()
asa,...
felicia da aici port 38 si am luat balerini 38 sunt buni ...imi dau un pic impresia ca sunt marisori din cauza ca au elastic la spate dar sunt buni asa
lavi da astept comanda din 20 si a doua comanda facuta pe 23 si 25,26,27,29(2 comenzi), si 1 aprilie care nu e pentru mine dar tot eu o astept![]()
lavi mie imi plac pantalonii cum arata in poza si m-as baga...dar astept sa luati voi sa vad daca ma risc sau nu![]()
INGRID
lavi02 spune:
Sa va traiasca Erica! 
Multam de parere. Raman in cos. Oricum, pana nu primesc tot ce am de primit, nu mai dau alta comanda. E prea stresant.
felicia74 spune:
Lavi par ok.
Nu merge niciun cod ptr reducere jucarii sau produse solution maison?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Sa va traisca micutza Erica!!!! 

Sunt misto pantalonii!!! 
iote: http://www.us.redoute.com/laredoute/Layout/Layout.asp?
madau spune:
Gata am culcat si eu maimutzica
Nushulica sa va traiasca micuta Erica, sa fie sanatoasa si iubita!!!!

Aissa io m-am cam saturat de amenintarile lui Sabine
, nu-i poti scrie ca e vina lor ca nu ajung coletele....in fond sa faca dovada ca le-au trimis si e vina Postei Romane...pana atunci, tot sistemul lor e de kk
. Scuze, dar sunt super nervoasa acum, asa i-as scrie vreo 2
Lavi misto pantalonii..ai grija la masura, ti-ai mai luat pantaloni, fuste de la ei?
Claudia ce sa vedem la situl ala?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Pai asta i-am scris ieri, cand a zis ca nu imi retrimite si ca o sa imi dea refund dupa 11 aprilie, ca nu e vina mea ca se pierd coletele ci a sistemului lor de expediere.
Iar azi i-am raspuns ca sper ca managerii lor vor reconsidera aceasta idee (daca ea chiar exista) avand in vedere ca piata pe care o au si inca o mai pot castiga aici e f importanta.
Ma rog, inteleg ca o sa imi retrimita si coletul asta, insa nu ma mai bucur de nimic inca, avand in vedere ca 15 (reglarea din 7) nu a ajuns, 21 inca nu, sa vedem ce o mai fi.
Andreap ce spui, imi lansezi o comanda azi? Am pus si bani pe card.
Sa traiasca Erica!
nushulica spune:
fetele multumesc frumos !!!
...offf tot am in minte imaginea ei cand ne-au aratat-o asistentele alea si mi s-a parut mica,mica,mica![]()
sunt asa de bucuroasa cand stiu ca ,teoretic, ar trebui sa primesc in fiecare zi colete de la LR
...o sa am dulapul plin de paste![]()
INGRID
aissa spune:
Nushulica si eu am zis ca primesc multe colete si nu a venit decat unul...offf. Ma gandesc ce caraghioase suntem cand ne bucuram ca ne vin coletele. Daca erau de la Quelle neachitate nu ma supara intarzierea, dar asa....
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Fetelor, eu cred ca spatamana asta ei au vacanta dupa Pastele catolic... Saptamana trecuta a fost inainte de Paste... pregatiri alea-alea.... deci s-ar putea sa mai intarzie coletele! Rabdare, ca vin (zic eu)
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pastele catolicilor e tot pe 8 aprilie

Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
madau spune:
Bai eu am facut o fixatie deja ptr niste sandalute noi de la adidas, cred ca maine ma duc si pun bani si le comand, acum cat mai gasesc masuri mici, ca asa am luat teapa si cu celelalte chestii cand le-au redus nu mai aveau decat masuri mari
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2