***LA REDOUTE(16)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nushulica tu in Ro tot incaltaminte 38 iti iei? Ca am pus si eu ochii pe balerinii aceia.

Fetelor, am incarcat cardul si nu ma tenteaza nimic de pe LR. Sau ce ma tenteaza nu e disponibil. Se poate asa ceva?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nushulica, deci tu acum astepti colete din 20 si din 23+ ?

Mergi la inceput

Acestea au capse pe umar?
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=101020026&documentid=452506&categoryid=12528440&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io-s prin zona, am fost iar la cutie si nimik, acum hranesc maimutza, o bag la nani si ma afund si eu in cautari

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Off topic: Ce sa mai gatesc pt pitici, ca vina azi si nu am nimic de papa, tb un felul 1 si un felul 2 si sa am si maine... Va roooooog, o idee!!!!

Edit: am vb la banca, imi deblocheaza tot mai multi bani pe zi ce trece. acum am 19.22 deblocati... Sa-i cheltui si pe astia??? Dar acum urmeaza partea nasola, ei mi-au deblocat banii eu tb sa le fac plata cu cec bancar...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
Ia uitati ce mi-a raspuns Sabine:

Hi,

I know it is not your fault but we have several parcels for other clients which have got lost too. Propably, the person of charge of ouir international business will take the decision that we do not ship anymore in your country. So, I am sending a new parcel except the short jupette 447 5534 size 102 which is out of stock. You will receive a credit note.

Best regards.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da, interesant mesaj... Totusi nu cred ca risca o piata de desfacere..sau mai stii????!!!! Mai bine si-ar pune la punct sistemul de livrare, cu confirmare de primire...ce naiba..doar e o companie mare...!!!

Si inca nu au fost reclamate toate intrzierile!!!!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Acestea au capse pe umar?
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=101020026&documentid=452506&categoryid=12528440&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Da,dar numai pana la marimea 86.

Mergi la inceput

am primit cod cu reducere 20 euro + trasnport gratuit ptr o comanda mai mare de 55 euro. Ziceti si voi, ii pot eu dezamagi?

PS: madam Sabine, ne lasi? Eu ma indoiesc ca renunta, mai degraba sunt amenintari ca e ea plictisita de noi Lasa, sa-si faca datoria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Neata!
Ia uitati ce mi-a raspuns Sabine:

Hi,

I know it is not your fault but we have several parcels for other clients which have got lost too. Propably, the person of charge of ouir international business will take the decision that we do not ship anymore in your country.

Best regards.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.

Mi-ar parea rau, ca-s fainute hainele.

In alta ordine de idei ce ziceti de astia?
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=6321798&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Mi se par faini pt excursii & calatorii. Si pt mers cu copiii in parc.
Plus ca imi par inaltuti in talie, ceea ce la burtica mea de dimensiuni variabile (fct de meniu) ar prinde bine.
Oare nimeresc masura, ca nu-s chiar chilipir ???

Mergi la inceput