***LA REDOUTE(16)***
Raspunsuri - Pagina 15
felicia74 spune:
Hai, mai ca vin
Eu stiam ca Pastele catolic a fost duminica
Edit: dap, aveti dreptate: http://www.apropo.ro/index.php?channelID=254&art=62658
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Mai, dar ce fac astia cu stocul care nu se vinde???? Unde l-au dus? Unde il vand? De ce nu apare colectie AH la aubaines????
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
La un moment dat, pe la 1 martie sa zic, a aparut anunt mare: "arrivage aubaines".
Asa ca eu cred ca o sa le bage la toamna, la aubaines, ca arrivage nou, cu mare pompa.
Eu una presupun asa:
-ca sa improspateze magazinul si sa nu aiba look de "depasit", depozit la gramada, etc, in sezonul asta pastrat numai articole de PE
-deja in perioada asta oricum nu mai prea cumpara nimeni produse de AH
-daca le aveau expuse pe site se "uzau moral" pe cand asa, in toamna, o sa aiba prilejul sa atraga atentia lor ca "noutati" la aubaines.
cris-gabi spune:
Am in cos produse din colectia A-H, ieri erau cu pret intreg insa azi imi apar reduse. Totusi produsele sunt inca indisponibile. Trebuie sa le bage ei undeva. Daca nu mai erau in stoc, ma puneau sa modific erorile din cos. Deci cred ca trebuie sa mai asteptam.![]()
Eu am colete din 21, 22 si 30. Sper sa primesc ceva azi ca am batatorit cimentul de cate ori m-am dus la cutia postala degeaba
madau spune:
Lavi ca tot te-am prins pe aici...spune-mi si mie ceva te rog, ref la bulgari....pot plati si cu cardul pe la hoteluri/restaurante, etc?????? Sa stiu cam cati bani iau la mine si cati schimb
Fetele scuze ptr off topic
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
fetelor am tras o fuga pana la posta si aveam un colet

dar din pacate nu cel din 20
ci comanda din 23(una din ele)
am luat asa:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324095276&documentid=207607&categoryid=22898600&single=&hasNext=1&hasPrev=1 n-are nicio legatura cu ce se vede in poza e dintr-un bumbac nasol cred ca se va lalai
si e cu capse
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324099770&documentid=321407&categoryid=28169625&single=true&hasNext=1&hasPrev=1 sunt super incantata de ei piele int-ext am luat 38 cat port eu si-s buni(din tot ce am luat pana acum de la ei sunt singurii care-si merita banii)
si am mai luat topul alb cu bretelute si elastic la spate pe care l-a luat si ella-super si el
cadou setul de vesela mov lila
-e bun avand in vedere ca e moka![]()
acum mai astept o comanda de pe 23 si restul![]()
INGRID
claujro spune:
nushulica, super! nasol cu bluza aia....![]()
Dar sa stii ca setul nu e moka, ai dat pe el 6 euro
![]()
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujro
nushulica, super! nasol cu bluza aia....
Dar sa stii ca setul nu e moka, ai dat pe el 6 euro![]()
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
si tu ai dreptate
ca acum de ziua ei set plasticos scrie pe ea

INGRID
gabi25 spune:
Mie coletul mi-a venit cu trenul si a facut 7 zile. Din doua colete date la diferenta de 1/2 ora a sosit primul, azi s-a dus sotul iar la posta....sunt curioasa cand vine al doilea.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze