***LA REDOUTE(16)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hai, mai ca vin Eu stiam ca Pastele catolic a fost duminica

Edit: dap, aveti dreptate: http://www.apropo.ro/index.php?channelID=254&art=62658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Cred ca il baga abia la toamna....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Mai, dar ce fac astia cu stocul care nu se vinde???? Unde l-au dus? Unde il vand? De ce nu apare colectie AH la aubaines????

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

La un moment dat, pe la 1 martie sa zic, a aparut anunt mare: "arrivage aubaines".

Asa ca eu cred ca o sa le bage la toamna, la aubaines, ca arrivage nou, cu mare pompa.

Eu una presupun asa:
-ca sa improspateze magazinul si sa nu aiba look de "depasit", depozit la gramada, etc, in sezonul asta pastrat numai articole de PE
-deja in perioada asta oricum nu mai prea cumpara nimeni produse de AH
-daca le aveau expuse pe site se "uzau moral" pe cand asa, in toamna, o sa aiba prilejul sa atraga atentia lor ca "noutati" la aubaines.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Am in cos produse din colectia A-H, ieri erau cu pret intreg insa azi imi apar reduse. Totusi produsele sunt inca indisponibile. Trebuie sa le bage ei undeva. Daca nu mai erau in stoc, ma puneau sa modific erorile din cos. Deci cred ca trebuie sa mai asteptam.

Eu am colete din 21, 22 si 30. Sper sa primesc ceva azi ca am batatorit cimentul de cate ori m-am dus la cutia postala degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi ca tot te-am prins pe aici...spune-mi si mie ceva te rog, ref la bulgari....pot plati si cu cardul pe la hoteluri/restaurante, etc?????? Sa stiu cam cati bani iau la mine si cati schimb

Fetele scuze ptr off topic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madau, nu stiu, ca n-am incercat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor am tras o fuga pana la posta si aveam un colet dar din pacate nu cel din 20 ci comanda din 23(una din ele)

am luat asa:

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324095276&documentid=207607&categoryid=22898600&single=&hasNext=1&hasPrev=1 n-are nicio legatura cu ce se vede in poza e dintr-un bumbac nasol cred ca se va lalai si e cu capse

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324099770&documentid=321407&categoryid=28169625&single=true&hasNext=1&hasPrev=1 sunt super incantata de ei piele int-ext am luat 38 cat port eu si-s buni(din tot ce am luat pana acum de la ei sunt singurii care-si merita banii)

si am mai luat topul alb cu bretelute si elastic la spate pe care l-a luat si ella-super si el

cadou setul de vesela mov lila-e bun avand in vedere ca e moka

acum mai astept o comanda de pe 23 si restul

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

nushulica, super! nasol cu bluza aia....

Dar sa stii ca setul nu e moka, ai dat pe el 6 euro

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

nushulica, super! nasol cu bluza aia....

Dar sa stii ca setul nu e moka, ai dat pe el 6 euro

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

si tu ai dreptate...atunci i-l dau soacra-mii cadou de craciun ca acum de ziua ei set plasticos scrie pe ea

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Mie coletul mi-a venit cu trenul si a facut 7 zile. Din doua colete date la diferenta de 1/2 ora a sosit primul, azi s-a dus sotul iar la posta....sunt curioasa cand vine al doilea.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput