***LA REDOUTE(16)***
Raspunsuri - Pagina 14
lilina spune:
mada, perioada de livrare este 8-18 zile, asa ca nu dispera
pt.mine ar fi nasol sa nu vina pana sambata
ca am luat acolo cadouri pour tout la familie (nu stiu dak-m scris bine)
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
vlada spune:
Neata fetelor !
Madau io am primit colet comandat pe 7 abia pe 28....deci io zic ca tre sa ai multa rabdare, asa fac cele trimise cu trenul....
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
Parca ne vad, dupa Paste, un nou val de comenzi...
![]()
Am primit si un newsletter de la Kiabi (ca m-am intergistrat peste tot) ca au reduceri mari pt Paste, astia de LR nu baga nimic...?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Bai toate ca toate, mie comenzile mi-au venit in max 14 zile intotdeauna, sper sa apara pana maine, poimaine, ca aveam ceva cadouri ptr Paste in el si ar fi pacat
.
Reduceri....astia nu cred sa bage ceva, cel putin n-am vazut nimic pana acum
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Fetelor, eu cred ca spatamana asta ei au vacanta dupa Pastele catolic... Saptamana trecuta a fost inainte de Paste... pregatiri alea-alea.... deci s-ar putea sa mai intarzie coletele! Rabdare, ca vin (zic eu)![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
vlada spune:
Pai sunt pe drum coletele deja...nu e vorba ca sunt ei in concediu...
Si la mine a fost singura data cand a intarziat asa mult....acum astept din 22
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
Mie mi-a zis cineva ca Pastele lor cade cu al nostru.
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
nushulica spune:
felicia anul asta pastele catolicilor pica tot pe 8 ca si la noi
asa ca nu le mai cauta scuze

INGRID
madau spune:
Bai ce concediu, ca mie mi-a venit de vineri coletul din 21

, hai sa zic ca ala a fost trimis cu avionul si poate de aia a ajuns mai rapid....sper

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Mai, dar ce fac astia cu stocul care nu se vinde???? Unde l-au dus? Unde il vand? De ce nu apare colectie AH la aubaines????
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI