***LA REDOUTE(16)***
Raspunsuri - Pagina 13
lilina spune:
eu astept o comanda maricica din 22 feb., OP 57
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
lavi02 spune:
Si eu astept din 22; comanda facuta de Sabine pt reglare. (pe omoloaga ei din 15 aissa n-a primit-o...)
nushulica spune:
neata si de la mine fetele
!
ella sunt super faini balerinii aia
felicia nu stiu ce sa-ti zic de fusta aia,ce pot eu sa zic este ca mi-am luat 2 fuste pana acum de la ei si sunt cam infoiate si imi fac fundul si mai mare decat este![]()
mai astept comenzi azi din 20,23(2),...si multe altele![]()
INGRID
vl-ad spune:
Buna dimineata1
Mai fetelor , despre ce coduri vorbiti?Cand se aplica aceste coduri?
Puteti sa imi spuneti si mie daca se plateste vreo taxa in momentul cumparari(inafara de cea care se plateste la posta)
As vrea sa comand si eu cate ceva dar inca nu m-am hotarat.
Eu nu am aflat de acest site decat ieri si deja m-am "virusat"![]()
Imi place de mor.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
claujro spune:
quote:
Originally posted by nushulica
felicia nu stiu ce sa-ti zic de fusta aia,ce pot eu sa zic este ca mi-am luat 2 fuste pana acum de la ei si sunt cam infoiate si imi fac fundul si mai mare decat este
felicia, acelasi lucru pot zice si eu. Am observat (la fustele pe care le-am cumparat eu) ca baga f mult material si sunt f infoiate. Totusi exact o fusta care am zis ca o dau de pomana...e imensa ca volum, tocmai pe-aia am purtat-o mult cu cizme. Daca iti place mult...eu zic sa te risti.
vl=ad, NU platesti nici o taxa la posta. Codurile sunt trecute pe prima pagina si iti dau diverse reduceri si cadouri. Taxele le platesti in momentul in care faci comanda. Ia incearca sa faci o simulare de comanda si o sa vezi ce iti adauga si ce iti scade (ca iti mai si scad niste detaxe).
lavi02 spune:
vl-ad,
la posta nu se plateste nimic. Platesti cand comanzi, 6 EUR + 10% din valoarea comenzii.
Totodata, ti se scad si taxele, -15%.
Codurile alea se baga cand faci comanda, unele iti reduc taxa de transport de 6 EUR, altele iti dau diverse cadouri.
felicia74 spune:
Daca comanda e peste 35 euro nu mai platesti nici aia 6 euro.
Cu fusta m-am convins nu e de mine![]()
Claujro ai gasit tricouri frumoase? Eu da, dar de peste 10 euro. Asta e, merita si el, nu?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Am primit mail de la ei...semnat Sabine
, si cica au livrat coletul pe 21 martie....de ce nu a ajuns????

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Felicia, nu comand nimic pana nu le vede si el. Dar asta dupa Paste, acum nu are timp sa cotrobaie. Are o predare de proiect si munceste ca un nebun de cateva zile. Bine, el e workoholic de cand il stiu... Dar o sa fac o comanda si pt el, numai pt el...
mada, stai ma ca nu sunt decat 10 zile...tb sa apara!!!!!
madau spune:
Claudia care 10...ca-s 13 zile

, of sunt tare suparata, sper sa vina totusi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2