***LA REDOUTE(16)***
Raspunsuri - Pagina 12
cin spune:
m-am apucat sa verific codurile date de voi si la 21008 prosop de baie happy flower mie imi scrie: cadou "sac fushia"
si 49026 - set Paquetag ?? imi scrie "le sac week-end et sa pochette assortie"
felicia74 spune:
Neata!
Ella superbi balerini
Mai am dat cautare la Gigoteuse-ul ala pe google si cica e sac de dormit ptr bebelusi.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cin spune:
Hei, hei....dar au aparut coduri noi care-ti ofera "nuisette+kimono en cadeau"...nu intereseaza pe nimeni sa-si completeze setul plasticos cu o pereche de ceva nadragi? sau...nu-i nimeni curios sa stie ce "kimono" asortat va primi? ![]()
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Neata!
superbi balerini![]()
Mai am dat cautare la Gigoteuse-ul ala pe google si cica e sac de dormit ptr bebelusi.
neata,
da, sunt super faini, multumesc.
Si uite asa ma incita LR sa mai comand is data viitoare.
ella
madau spune:
Neata!!!
Feli eu am luat cateva chestii de la Soft grey, niste tricouri cu maneca lunga si scurta si niste pantaloni si-s SUPER. Ce putin tricourile au un material moale, foarte misto.
Ella foarte misto balerinii, pana la urma i-ai comandat
, parca imi amintesc ca ne intrebai cum ni se par.
Cin multumim ptr oferta, dar cred ca nu tenteaza pe nimeni sa primeasca si vreo pereche de "iegari"
, asortati la setul plasticos
La mine nici urma de aviz...inca astept
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Eu astept din 20. Am scris mail la astia de la Redoute de joi si inca n-am nici un raspuns. Cand ziceati ca intra in concediu Sabyne asta...sa-i dau si ei un mesaj, poate ma lamureste
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Madau ura, ca am gasit un tricou dragut Soft Grey.
Mai fetelor cu durere in suflet trebuie sa renunt la www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324108290&documentid=321407&categoryid=28161803&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">aceasta fusta ca am solduri mari si nu cred ca merge. Voi ce ziceti? Dar imi place de mor!
claujro spune:
Neata si de la mine!
Ceva schimbari pe site?
Aseara am fost sa mancam ceva, aici in cartier si apoi la Metro sa luam cadouri de iepurash (e non stop deschis) si m-am imbracat cu niste pantaloni battle, kaki- LR, bluza kaki LR (din setul cu pisici pe piept) si geaca de blugi la 2.94 euro...Si m-am simtit asa de bine, ma intinerea vizibil "costumatia" asta...Uite ca sunt bune si hainele LR. ![]()
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI