Nou stil de viata (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si acum raportul!!! 88 kg cu greu obtinute si sper ca pe 12 sa incep tot cu atat!!! Desi....se poate sa mai pun ceva.

Nu putem incepe concursul lunea??? ca asa ne-am tine departe de tentatiile de weekend stiind ca luni dimi tb sa dam raportul!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Am 62 kg, deci am mai slabit jumatate de kg de joia trecuta. La concursul asta trebuia sa slabesc in total 4 dar am reusit doar 2. As vrea sa particip si la urmatorul, dar nu ma pot decide ce culoare sa fiu si in ce echipa. Poate ma "adopta" cineva. Astept propuneri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna fetelor!

In primul rand Felicitari! tuturor celor care au reusit sa isi atinga targetul sau sa se apropie de el, cat si celor care au reusit sa slabeasca pe parcursul acestui concurs chiar daca nu au ajuns unde au vrut.

Spre rusinea mea raportez stagnare, adik 71 kg! M-am inecat ca tiganul la mal! Sper sa ma iertati negrutzelor!
Se pare ca n-am reusit sa scap decat de 2 kg, in loc de 5 kg. Ce-i drept au avut loc o serie de schimbari in viata mea din ultimile luni, plus ca n-am facut deloc miscare. Sper ca la urmatoarea editie a concursului sa merg mai bine!

Ma inscriu, asadar, si eu pentru concursul din 16 aprilie. Vreau sa rog viitoarele albastrele sa ma primeasca si pe mine, daca mai e loc.

Violeta vreau cu tine pentru ca ma ambitionezi cu inversunarea ta de a rezista tentatiilor!

Dordia, Ina C sunt sigura ca si voi o sa ma sustineti moral in batalia mea cu kilogramele astea nerusinate care nu mai vor sa dispara!!!
Sper doar sa ma pot ridica si eu la nivelul asteptarilor, daca ma primiti!

Cristina saru' mana pentru sfat! Am intrebat de Chamomilla la farmacie si am primit "flit". O sa intreb si de Dentitox (parca asa se numeste, nu?) Deocamdata folosesc Calgel si se pare ca il linisteste cat de cat sau doar mi se pare mie. Vom vedea cum evolueaza treaba. Dinti mai sunt de iesit o gramada. De-abia se vad varfuletzele la primii doi de jos.
Banuiesc ca la fiecare dinte voi avea de tras cu el, nu?

Va pe toate si va doresc spor la pregatirile pentru sarbatori!

Poze cu bebe shtrumf

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Intru si eu in fuga doar cat sa dau raportul ca m-a cocosat Eric, nu mai pooot. 84 Kg= minus 1 Kg in ultima saptamana si minus 4 in cele 5 saptamani de concurs. Din pacate nu mi-am atins tinta de 5 kg.
Cu siguranta particip la urmatorul concurs!

Cornelia, mami deEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Poza un pic mai tarziu ca bateriile sunt varza, le pun acum la incarcat.

Cornelia, mami deEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Diana, eu am slabit saptamana asta si tot cu porcu am ramas. Da-mi te rog o floricica, nu de alta dar macar sa ma simt si eu mai bine

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Tzuni , nu mai zic nimic .. eu zic ca era de bine, cand lupti ca sa se termine cu bine....inseamna ca e de bine, nu? Mi-a placut fiindca a fost super SF si magic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Felicitari Cornelia, ai merita un premiu, ca fara tine ar fi fost tare jos echipa. Tu tii superdieta? Ce rezultate ai vazut cu ea?
Pentru concursul viitor astept sa ma adopte si pe mine cineva... si poromit sa imi propun un targhet mai mic (cum am mai zis) si sa nu trag in jos echipa. Ma fac cuminteee- pe cuvant!

Adriana- Deea- An-k- Cornelia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Tzuni , nu mai zic nimic .. eu zic ca era de bine, cand lupti ca sa se termine cu bine....inseamna ca e de bine, nu? Mi-a placut fiindca a fost super SF si magic...

It's the first day of the rest of my life!

Ioi tu, faina treaba... Hai s-o punem de-un film!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Bfly Bineinteles ca te primim!!! Uraaaa Avem echipa...avem valoare....!!! Am inebunit de tot fetelor.De foameeeeee! Dar nu mananc ca abia ce am servit pranzul constand in piept de pui cu ardei copti. Si ma chinui la apa plata cu lamaie!!!
Mai...mie trebuia ieri sa imi vina ciclul...si....nik. Oare d-aia ma simt umflata???

Deci cum ramane cu data inceperii noului concurs. Eu tare as prefera luni din motivul pe care l-am expus!!! Daca voi vreti tot joia...ok!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput