Nou stil de viata (136)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce
Luati aminte la rugamintile mele de ieri va rog,cand or sa se aleaga echipele.

Anca, m-am uitat putin in urma, dar n-am gasit rugamintile tale.

Oricum, eu din cauza de pregatiri pentru Paste n-o sa prea am timp de stat pe net. Astept coechipiere pentru urmatorul concurs. Si sunt deschisa sugestiilor.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Raport: - 500 g, deci 73,500.

Spor la treburi tuturor !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata, fetelor!

Zuzilici, nu te mai necaji. Fii desteapta si cand o vezi pe soacra-ta, apasa pe butonul "ignore" ! Multumesc ca te gandesti la mine in perioada asta! Doamne ajuta!

Mephala, sanatate lui Teo si la multi ani sotului tau!. Pregatesti ceva bun pentru aniversare?

Roxa-boxa, bine ai revenit. Hai maaaaa, chiar nu ne zici ce-ai visat? M-ai facut curioasa raaaau! Sau macar zi-ne: era de bine sau de rau?

crystina, pupicici!

Puskin, nu vii in Rom de Paste?

Khristin, justasmallkiss

Delia, cum merge cu sala? Te tii de program?

Revin

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Intru si eu repede cu raportul : 72.9kg, adica -1kg de la ultimul raport si -2.3kg pierdute in timpul concursului.
Aici e dovada de azi dimineata :

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ruxi_g2004/album?.dir=f541scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Citesc din urma si revin,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

buna dimineata!
Astept un audit, asa ca vin repede cu raportu...-1kg. (de la 64,8 la 63,8, in conditiile in care aveam buzunarele pline )
De la inceputul concursului am dat jos doar 3 kg
fuggggggg

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Raport: 64.1kg adica fix nimic de saptamina trecuta si un mare mare PORC referitor la prestatia mea in concurs!

Zuzilici Mik si CamiMERIT!

De ieri m-am apucat de aerobic si masaj anticelulitic si ma voi tine! Pentru ca pina de ziua mea, adica peste 1luna si 9 zile, vreau sa vad o imbunatatire a aspectului meu! Mai si asa kkcios aratam in oglinda aia mare de la sala, parca eram si mai si chircita asa in toate pozitiile, se vedeau si se adunau suncile.... mi s-a facut asa o mareeee sila ... nu gindeam decit cum imi ies prin piele toate panaramele pe care le-am mincat. Oricum mi s-a acrit de tot si nu-mi mai trebuie mancare! Deloc! Apa chioara!

Roxana Bine ai revenit!

Mamica dulce concediu placut! tare as vrea si eu sa ies din Bucurestiul asta imputit... dar nu se poate acum.

Sigrid in asentimentul tau sunt si eu... stau ici, dar in concursuri nu mai intru ca mi-e rusine tare! poate daca se face mama giuliei sef de trib peste echipa puturosheniilor, cred ca doar acolo e loc de mine

Mephala pt. Teo si sa se faca bine repede repede

Cami cea care salveaza onoarea rosioarelor... jos palaria in fata ta, esti mare si tare! RESPECT!!!

Zuzilici.... iete sfat: se ia o bucata de soacra acra si se pina ies toti din ea! Dupa asta niste si somn!

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

Buna dimineata !

Mai intai va doresc tuturor un paste fericit si linistit alaturi de cei dragi!

Iar pentru raport: 66.4 kg.

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna ziuia, va salut voioasa ca am depasit pragul 80kg- de dimineata 79,4 nu e exceptional dar eu ma bucur, deci -800g de la ultimul raport. Si vreau sa ma inscriu la urmatorul concurs, dar imi voi alege o tinta mai realizabila, adica nu mai declar -6 kg ci doar -4 Doamne ajuta sa le slabesc, si daca le depasesc zau nu ma supar.

Va pup.

Adriana- Deea- An-k- Cornelia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Raport : 51,4 kg, adica stagnare !
N-am slabit in concurs decit 600g, o nimica toate.

Va sarut pe toate si va doresc un Paste fericit !

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by ina C
dordia si violeta, multumesc ca m-ati primit si imi doresc sa nu va dezamagesc.
Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Stai linistita ca nu ne vei dezamagi. Important e sa slabim nu???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput