Nou stil de viata (136)
Raspunsuri - Pagina 14
Hopes spune:
Salutare la toate fetele.
Felictari tuturor celor care au slabit.
Celor care nu au reusit le spun sa nu renunte, ca tare-i grea mobilizarea
Si acum la raport.
63.3, adica -200G
Ma asteptam la mai mult, ptr. ca am tinut post, am mancat moderat...habar n-am .
La concursul urmator ma incsriu si eu, nu conteaza in ce echipa voi fi. cine ma ia...cu multa placere particip.
Carmen sanatate la Teutu
Hopes
nastad spune:
TZUNI,INDRA,ZUZILICI, DORDIA, CRYSTINA,VIOLETA 70, multumesc pentru urari 
MEPHALA, sanatate multa puiului tau!
ZUZILICI, imi pare rau ca treci prin asa ceva, stiu cum e ca am patit-o !
Capul sus ca pleaca ea ( soacra)
Dragelor de duminica o tzin numai in mese intinse.Am avut musafiri peste musafiri,m-am simtit bine in afara de ziua de Duminica cand am avut niste musafiri care si-au batut joc demine si de munca mea .
Sa-mi fie invatatura de minte, de acum incolo stiu ce fac...plec de acasa.
Am vopsit ouale, am terminat curatenia( vai de mama mea cum am facut-o!).
Doruletz e super marait , ii mai da un dinte si e racit.
Onitza e foarte fericita ca a implinit 5 ani,nu am reusit sa o conving ca implineste 4 ani.
Cam atat
Aaaaaa, am uitat sa dau raportul -500 gr .
toate fetele si spor la treaba!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
dordia2000 spune:
Olo,Liris unde sunteti???? Hai la raport!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
an-k spune:
Eu am uitat de la ce greutate am inceput concursul
, asa ca am cautat in urma si am gasit 82,8 kg acum am 79,4 kg deci am slabit 3,4 kg pe durata concursului.
Doina, la multi ani cu intarziere Onitei, deci vrea sa fie mai mare
.
Ca tot veni vorba- voi faceti preparate pentru Paste in Vinerea Mare? Mi-a zis o prietena buna ca nu se gateste in Vinerea Mare- acu' eu nu stiu ce sa zic- ca la noi in casa s-a gatit mereu de vineri, adica e prima oara cand aud, voi cum stiti? Eu deja visez ce bunatati o sa fac, si azi merg si la cumparaturi, as vrea sa iau si ceva decoratiuni...
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
ina C spune:
Buna celor mai frumoase si suple fete!
Ma bucur sa vad cum se duc kilogramele.
Bravo Claudelu, bravo alma!Sa speram ca si Cookie are vesti bune.
Sunt fericita si ca sunt albastrica, e culoarea mea preferata.
dordia, tare bine ar fi sa inceapa concursul luni, ne-ar scuti de multe neplaceri, dar e totusi Paste, e liber, e cam in scurt si nu avem timp sa ne organizam etc, asa ca va fi bine si joi.
Eu plec miine cu 74 kg si ma intorc luni seara...asa ca va urez sa aveti parte de zile minunate, cu mult soare, liniste sufleteasca si buna dispozitie alaturi de cei dragi.Sa ne bucuram de familie!

si 

tuturor fetelor!
ina C
fara raportul lui Cookie avem - 2.600 kg pierdute saptamina asta, rog pe cineva sa calculeze ca sa nu tinem statistica in loc.
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by nastad
Onitza e foarte fericita ca a implinit 5 ani,nu am reusit sa o conving ca implineste 4 ani.
Doina,Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru

Doamne, ce dulce e! Sa-ti traiasca!_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
cookie spune:
Buna ziua la fete!(era sa zic "Buna dimineata, ca asa-s eu obisnuita....
)Am incercat sa ma loghez dimineata, dar nu mergea netul?...situl? nu stiu.
Pentru raport eu zic asa: 62,1kg...se poate spune ca mi-am indeplinit targetul, care nu a fost prea exagerat...insa recunosc ca de data asta mi-a fost tare greu, nu am reusit sa ma mobilizez prea bine, sanatatea imi cam face feste, oboseala, munca...nu stiu!
Vreau totusi in concurs si eu, poate ma adopta si pe mine niste fete care sa nu se supere ca eu n-am timp de scris prea des 
Bfly spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Bfly Bineinteles ca te primim!!! Uraaaa Avem echipa...avem valoare....!!!
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
Multumesc de primire!

Promit un target mai mic un pic ca sa am spor mai mare!
Poze cu bebe shtrumf
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
nastad spune:
quote:
Originally posted by an-k
Doina, la multi ani cu intarziere Onitei, deci vrea sa fie mai mare.

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
nastad spune:
quote:
Originally posted by TzuniDoamne, ce dulce e! Sa-ti traiasca!
_
Multumesc!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris