Nou stil de viata (136)
Raspunsuri - Pagina 15
DianaR spune:
Buna ziua. Am incercat sa fac modificarile la listuta, daca am omis ceva sau am gresit va rog sa ma corectati.
Va mai rog sa-mi spuneti toate cat ati slabit pe perioada concursului sa fac calumea calculul final. Cele care ati spus deja am scris la fiecare echipa, dar nu ati spus toate si nu am timp sa caut din urma.
Raportul meu 52.5, target atins.
La concursul viitor ma inscriu din nou cu placere. Targetul il spun dupa pasti.
Pupici!
Asa si poza mai tarziu ca acu n-am vreme.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
nastad spune:
Sa va spun o faza tare....
M-am certat cu tzutzu , ca vine foarte tarziu , abia mai vede copii,ne-am spus cateva ( ca de...ne mai spunem)si la sfarsit i-am zis : " esti batut in cap".
Mai tarziu ii pun sa manance si Oana tot il tachina:
TATI VLEAU LOLE(ROLE),
Tzutzu: mananc acum, ma lasi?
OANA:TATI VLEAU CICHICIE(BICICLETA)
Tzutzu : nu vezi ma ca mananc , ma doare capul de foame
OANA: ADE TATI,PAPA, PACI MALE SI SHTEAPTA
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
mephala30 spune:
Diana, gaseste un loc pe prima pagina in care sa treci date despre noul concurs.
Vom vota sa vedem ce zi va ramane pentru raport.
Tzuni, mai, mai, cine vorbea de memorie de elefant.
Multumesc pentru urari, sincer, m-ai surprins placut....si "La multi ani cu sanatate!" tatalui tau 
N-am pregatit nimic, Teo fiind bolnavior, nu vom avea invitati.
Dupa Pasti il vom sarbatori cu tort si sampanie.
Crystina, Khristin, cum stati cu raportul?
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
adelapop spune:
eu din pacate nu am mai slabit
am tot 72 kg, dar fata de saptamana trecuta am -500g
va pupsi Paste Fericit!!!
quote:
Originally posted by DianaR
Buna ziua. Am incercat sa fac modificarile la listuta, daca am omis ceva sau am gresit va rog sa ma corectati.
Va mai rog sa-mi spuneti toate cat ati slabit pe perioada concursului sa fac calumea calculul final. Cele care ati spus deja am scris la fiecare echipa, dar nu ati spus toate si nu am timp sa caut din urma.
Raportul meu 52.5, target atins.
La concursul viitor ma inscriu din nou cu placere. Targetul il spun dupa pasti.
Pupici!
Asa si poza mai tarziu ca acu n-am vreme.Diana,
Timeea (18.05.06)
FilmuleteLamaitele:
DianaR spune:
Repet ca se pare ca am scris prea mic si n-ati vazut. spuneti va rog cat ati slabit pe perioada concursului sa pot face calculul!
Carmen, pai am scris de mult pe listuta datele ptr concursul viitor, sau n-am inteles bine, sa le caut alt loc? Vezi ce scrie mai sus si sari cu calculul!![]()
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Dianami spune:
Fetelor, as vrea sa particip si eu la urmatorul concurs
. Am si o preferinta, daca nu aveti nimic impotriva. As vrea sa fiu cu Andre_ea in grupa, fiindca ne cunoastem si suntem colege la mamici
.
Am 1,68 m, 80 kg. Target-ul meu final este 55 de kg, iar pe timpul concursului as vrea sa slabesc 7 kg.
Raspund la intrebarile de la inceput:
1. In prezent sunt in a doua saptamana de daneza adaptata (ciuperci in loc de oua si carne). Pe viitor voi repeta daneza si Scarsdale.
2. Am facut Pilates timp de 3 saptamani, apoi m-am lenevit. Altceva nu fac...doar merg pe jos destul de mult, urc scari si alerg dupa copil
.
3. Am tinut Scarsdale si o saptamana de daneza, de la inceputul anului. S-au dus 5 kg in total (am avut oscilatii).
4. Trei mese pe zi, multe cruditati, fructe, lactate, carnea preparata dietetic, cina la ora 19.
5. O data pe saptamana sau deloc.
6. Imi place daneza, pt. ca nu trebuie sa mananc dimineata (nu pot lua micul dejun). Pe termen mai lung- Scarsdale.
7. Dietele care se axeaza numai pe anumite clase de alimente (numai proteine, sau numai vegetale, etc). Provoaca dezechilibre mari pe termen lung.![]()
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
khristin spune:
Raportez si eu stagnare, dar de fapt nici nu ma mira, cam asa reactionez eu...oricum pana in iulie cand plec in RO vreau sa ajung la 65 kg...asa ca motivatie as avea, vointa la pachet, ramane de vazut ce se intampla...
Zuzilici, cand nu te intelegi cu soacra, gandeste-te de fapt de ce ai adus-o aici....pt. Isabella, nu doar pt. tine, nu
? Asa ca incearca sa stai calma, si sa vezi lucrurile in perspectiva
Mephala, imi pare rau ca n-am mai putut sa ridic un pic echipa blue ![]()
Cami, bravo tie...esti un adevarat exemplu de urmat
.
Tzuni, pt. ce te pregatesti tu?
Puskin, multumesc de info ![]()
Noi cica vom face un Paste traditional cu friptura de miel, drob, sarmale, sper sa mentin totusi si cantarul 
Cristina
noi si poze mai noi
nastad spune:
DIANA, AM SLABIT 2.5
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
ina C spune:
Diana, iti dau eu datele pentru fetele din echipa teal , insa mie nu-mi iese calculul, deci le rog pe ele sa faca corectiile:
ina C GI=79, GF=74 P=5 kg
Claudelu GI=66.7, GF=63.8 P=2.900 kg
Cookie GI=66, GF=62.1 P=3.900 kg
alma GI=71, GF=66.4 P=4.600 kg
pe primele doua le-ai notat deja!
si acum calculul saptaminal pentru echipa teal :
pierdut total saptamina 3 kg
Total concurs: 12.8 kg, respectiv 80%
din tabelul kilogramelor rezulta 16.4 kg pierdute, asa ca ....undeva este o eroare
ina C
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
liris spune:
de la 71.1 la 67.9. adica stagnare fata de saptamina trecuta, dc-mi amintesc exact numarul de sapt. trecuta.
cele 4 (patru) gratii care este : Dordia-Nastad-Olo-Liris