Mamici de martie - aprilie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Karra eu prepar biberoanele de noapte de seara si le depozitez in frigider. Peste noapte insa nu am timp sa le incalzesc pana incepe sa planga Luca. Sa-l pregatesc pe loc mi-ar lua mult timp. De aceea as vrea sa stiu cum le preparati voi. Tu esti un caz fericit ca Maria mananca pe saturate la san.
Alexa sa sti ca si eu vreau sa investesc intr-un dozator de care ai tu. Tu nu mai fierbi apa sa inteleg ci o dai la temperatura din dozator, nu? Am mai auzit la o fata ca face la fel, dar pe cutie zice sa fierbi apa si sa o lasi sa se raceasca pana la 37 de grade parca. Sau nu e o regula?
Paula si eu am probleme cu constipatia ca toate lichidele consumate merg la san la productia de lapte si mi s-a "recomandat" sa nu mananc fructe. Am citit si eu in "mama si copilul" a lui Capraru ca e bine sa consumi asa ca mananc de acum, poate scap de durerile si usturimile provocate de hemoroizi.

Uitasem sa va spun, azi aveam eu DPN-ul, deci ar fi trebuit sa nasc azi...si, cand colo, Luca are deja 3 saptamani si 2 zile.

Intru mai tarziu sa mai scriu ca s-a trezit "Maraila".

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

salut dragi mamicutze a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe forum va anunt ca pe 19 martie la ora 18:05 s-a nascut ingerasul MIRIAM RIANA apgar9 ;50 cm; 3000g

ANACUMIRIAM RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna fetelor.
Am intrat putin sa citesc si pentru ca printisorul binevoieste s mai doarme m-am gandit sa va scriu.
Selene uita-t epe limbuta copilui; al meu facea asa si am constatat ca are limba incarcata, alba si am vb cu dr care mi-a recomandat sa-mi ung mameloanele cu glicerian cu nistatin. Acum e mai bine si bebe mananac pe saturate; uneori doarme 1.30 alteori 6; dupa cum are chef si dupa cat de activ e la masa. El isi ia cat are chef.
Am fost ieri la control si trebuie sa continuam 2 zile tratamentul pt raceala; in rest suntem super avem 4.300g
P;ange printu.pa

marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Va sarut mamici, bebici si burtici!
Acum am venit de la monitorizare!Sunt si mai nauca!Nu vreau sa nasc! Mi-e frica ingrozitor de taree! Dupa ce ca eram terminata, mi-au facut monitorizarea langa sala de nasteri! Era o nastere naturala cu bebe in pozitie pelviana! A durat cam 20 minute! La dilatatie 5 i-a facut un mialgin, s-a relaxat uterul si galc (asa a facut doctorul, nu altcineva, dadea explicatii!) copilu' s-antors, 5 scrematuri, 3 tipete si......liniste! Si apoi un oaaaaaaaaaaaa! Si gata! Uf, fetelor, am zis ca nasc si eu!!!! Imi venea sa fug mancand pamantul cu aparatul taras! Asta-mi trebuia sa aud?

Dar... Bebe e ok si...duminica la orele 9 ma prezint la spital. Nu am incotro! A venit timpul!Chiar daca e in pozitie pelviana, de Paste, ma paste o nastere naturala! La 39 saptamani fix!

Val,si eu imi facusem plan de duca duminica si uite ce a iesit sau va iesi !Stai cuminte, mai bine...

Va sarut! Ma duc sa mai fac cate ceva ca timpul trece parca mult mai repede!

Raluca cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Mi-am, scrantit glezna si ma dare de mor,
ati folosit vreuna din voi fastum gel?

Diana 36+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

karla: la ce spital nasti si cu ce medic?
Hai curaj

Diana 37+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Felicitari pentru Miriam, Anaanamaria! Sa fiti amandoua sanatoase!
Bafta Karla! Totul va fi bine duminica, sunt sigura, gandeste-te ce frumos e sa dai viata puiului tau de Pasti!
Puiul meu e tare marait azi. Nu a dormit decat vreo doua ore, adunate, de la 8 de dimineata. Mananca putin timp in care se strange de burtica, apoi nu mai vrea nici papica dar nici nu e linistit. L-am adormit de doua ori in brate dar l-am asezat imediat pe pat. A-propos ca si David al Mihaelei si Luca refuza patutul. Il pun acolo de cate ori doarme si se trezeste urland la cateva minute. Cum il pun in pat, ziua sau noaptea, tace. Stiu ca e rau dar incerc sa-l dezobisnuiesc.
Tzuna se spune ca bebeii se mai schimba dupa botez, ca se crestinizeaza, asa ca poate Mariuca va deveni mai linistita si va avea un program mai bun de masa si somn. Insanatosire grabnica!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

in primul si primul rand...BUNA ZIUA...FELICITARI MAMICILOR SI BAFTA VIITOARELOR MAMICI....

am si eu putin timp liber, ma tine fiumiu ocupata non stop.

acuma sa revenim la povestea noastra:
" In dimineta de 21.03.2007 la ora 08.00 fix ies de la toilete si ajungand in camera simt ceva ca se prelinge in jos pe picior, oare ce o fii, dau jos pijamaua si ce sa fie o parte din dop, am ramas stana de piatra cateva momente apoi fuga in camera la vara mea( am nascut la Timisoara si stateam la vara mea), care se pregatea sa plece la facultate si ii zic " a picat dopu`!!!".Ea mai speriata ca mine nu stia ce sa faca, eu dureri nu aveam deloc.am hotarat sa merga la facultate daca e ceva o sun. Vorbesc cu Dr pe la ora 10.00, zice ca inca nu e cazul sa merg la spital sa stau linistita si cand contractiile sunt dese atunci sa ma prezint la spital. O.K.Stau eu linistita, dureri nu aveam decat din ora in ora si asa m-au tinut pana la ora 21-22.00 cand paca incepeau sa doara mai tare si din 45-in 45 si apoi din 30 in 30 minute. astept pana la ora 24.00 HOP azi e ziua mea ma pupa tot familionu "la multi ani!!" bla bla, pe la 24.10 plec pe usa cu lacrimi in ochi GATA nasc de ziua mea si il vad pe pusti asata neastamparat care 9 luni mi-a dat batai de cap. ma duc la spital , dr de garda ma consulta SURPRIZA 1 cm dilatatie, sa pic de pe capra nu alta.zice dr"pana dinineata mai aveti de asteptat!"super fain, fac internarea, si super placuta CLISMAsi sus cu mine la salon doar sunt in "stand by". ok . vine asistenta sefa sa il asculte pe bb, alta surpriza inimiora lui bate anapoda cand prea repede, cand prea incet la un moment dat batea doar incet, gata ma pune la oxigen , perfuzii doar doar isi revine, parca e mai bine dar nu destul. pana la 7 dimi am stat asa vine dr de garda ma suie iar pe pocita aia de capra si .....dilatatie TOT 1 cm.nu se poate!!!!!gata toata lumea in juru meu, se uita peste analize, vine dr meu iara ma suie pe capra , intradevar tot 1 cm , ma pune la eco, e ceva acolo ce nu e bine!!!!( noaptea aveam contractii din 10 in 10 minute eu nu le simteam , nu ma durea nik)asistenta ma supraveghea si imi zicea acuma ai o contractie, eu ii ziceam NUUUU!!!)Doctorul meu stia ca vreau sa nasc natural fara epidurala fara nik, si ma intreaba ce vreau, va dati seama ca in momentul ala nu ma mai interesa decat bb sa fie bine asa ca ii zic " stiti ceva dom`Dr. sa ma taiati in 3 in 4 de-a lungu si de-a latu , copilu meu sa fie OK!!!Altceva nu ma intereseaza!".si uite asa am ajuns la cutit cu o minunatie de taietura de 9 copci si o COMOARA de 3900 gr si 52 cm nascut la ora 11.00 pe data de 22.03.2007.
Mai bine eu cu 9 copci decat...........nici nu vreau sa ma gandesc ...!!!

Cadou mai frumos nici ca puteam sa imi fac de ziua mea, pustiu meu va zice " Mami, eu m-am nascut de ziua ta!!!"

cam asta a fost povestea noastra.

voi revenii cu detalii despre noi cum suntem acum. cand voi mai avea putin timp liber.

s-a trezit mogaldeata asa ca tre sa fug ....

va pupam si aveti grija de voi

Laura si bb Eduard Darius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Bianca, Karla

Magda inca 3 zile !?! Matei-Horatiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Paste Fericit tuturor !!!

Eu a apuc in curand sa fac si cozonacul... cu ajutorul sotului! Dacatrecem cu bine si de noaptea asta maine dimeata e randul drobului si a rositul oualelor , pasca etc.... Sper ca Mateais sa doreasca sa mai stea macar o zi in burtica la mami ... ca sa preagatim totul de Paste!
Va invidiez pe cele care aveti mamicile aproape si va ajuta acum !

Dar o sa treaca si asta ... noi sa fim sanatosi !
Magda .... inca 3 zile Matei Horatiu

Mergi la inceput