Mamici de martie - aprilie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

pfuai, abia au trecut doua zile... fetelor, eu imi iau campii cu regimul asta de odihna, de stat in casa cuminte!!! nu mai pooot, vreau sa ies sa ma plimb, sa vad si eu copaci si iarba, vreau sa iesim si noi la o iarba verde....vreau sa fac curatenia de Pasti...

ufff.

asta e. ea sa fie sanatoasa.

http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

quote:
Originally posted by elyanne
[brMi-am mai adus aminte de un www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/" target="_blank">site cu hainute... sper ca nu se considera reclama... Mie mi se par f. bune, din ce vad in poze... sunt ceva mai scumpe... De cand zic ca ajung sa le vad in realitate... Daca ajung, va zic ce si cum...

Mii de scuze pentru intruziune.
Eliana, mi-am trimis eu parintii zilele trecute in cercetare la adresa de pe acel site (ei stau chiar pe Bd. Al. Obregia) si mi-au zis ca magazinul de desfacere nu mai exista, vand numai pe Internet. Cred ca ar merita un telefon inainte, ca sa nu faci drumul degeaba.
Si eu suspin dupa hainute de acolo.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Bianca iti tin pumnii sa ai o nastere usoara.

Fetelor sfatuiti-ma si pe mine cu ceva. As vrea sa plec de Paste la mama care este cam la 110 Km de Bucuresti. Tinand cont de faptul ca in doua zile intru in saptamana 37 ar fi OK sa fac acesasta calatorie?
Pupici

Valentina 35+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Buna fetelor!
Intru si eu repede cat doarme asta mica ca nu mai am timp de absolut nimic!
Actuale mamici vreau sa va dau un sfat mai ales pentru cele care sufera de constipatie...mancati fructe cat alaptati nu va luati dupa doctori si aisstente.Mie mi-au interzis sa mananc fructe..numai compot si m-am constipat de am facut hemoroizi si scaune cu sange si riscam interventie chirurgicla si fata intarcata..Nu e adevarat ca fermenteaza..De cand am inceput sa mananc normal cate o portocal ape zi si seara la culcare un mar ies normal..copilul meu doarme mai bine, nu are diaree si nu nefermeteazxa nimic cum au zis doctorii
Sfatul meu luati-va carte Mama si copilul a dr. Caprru si o sa vedeti cate sfaturi utile si bune sunt acolo...mai ales sa nu umblati in urechea copilului cu betisoare de urechi si nici i nasuc cu ser fiziologic deoarece contine efedrina si ii face agitati.
Deci mancati normal fara varza fasole usturoi si ceapa..dar mai ales mancati fructe, legume si nu in ultimul rand iaurt..ca nu fermenteaza..e deja fermentat..laptele de vaca fermenteaza si da colici
Va pup
Paula mamica fericita de Eliana Ioana

Sarbatori cu bine si linistite alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici si la proaspete mamici!

Acu` la B1TV - emisiune cu indemnizatii, alocatii...

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna fetelor!

Va doresc un Paste Fericit, sanatate bebelusilor si voua si sa petreceti fericite aceste sarbatori sfinte!

Astazi imi rezerv exclusiv ziua pt pustiul meu, adica nu fac nimic nimic in casa!
Miine o sa stea ca tati si eu fac mincare!
Va sarut pe toate si incerc sa stau cu ochii pe voi!
Bianca si tuturor celor care vor sa isi faca un cadou de Paste

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Val eu nu te-as sfatui sa pleci... Eu am nascut la 37 saptamani si 5 zile; cu 2 zile inainte sa nasc am fost la control si nu aveam deloc dilatatie dar mi s-a rupt apa si a tb sa ajung rapid la spital. Poate vine mama ta la tine... E mai sigur asa

Si acum problema cea mare !!!
Cred ca Alexandra incepe sa refuze sanul! Suge cam 5-7 minute la cate un san, apoi ii da drumul, il apuca din nou si instant incepe sa tipe! Si nu mai am nici o sansa sa apuce din nou! Satula nu e ca daca ii dau biberon mananca (chiar si 60 la unele mese).
Daca ma mulg, iese lapte. Ma gandesc ca poate ii vine mai putin lapte si se enereveaza...
Pot sa mai fac ceva sa manance numai san? Sau poate mi-a scazut mie productia... si tb sa lucrez la asta! De cand am avut mastita avem numai probleme din punctul asta de vedere! Nici scaun nu mai face in fiecare zi, nu stiu daca de la mine sau de la laptele praf!!!!!! OFFFFFFFFFFFFF!

de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Selene de vreo 2 zile si a mea face la fel...dar mai mult seara sau cand e obosita...ce am obs e ca-i vine lapte fff repede si mult am obs cand ma mulg...ei i se umple gruta de lapte si nu stie ce sa faca si incepe sa urle....prima data amcrez ca am mancat eu ceva si nu e bun laptele dar m-am muls si i l-am dat la biberon si a mancat si nu a mai scherlait deloc....ma mai gandeam si ca poate nu am lapte dar din mom ce i se umplea gura de lapte si am vaz ce jet aveam cand mulgeam ....insemna ca nu reuseste ea sa inghita tot ce-i vine si cu tetina...ca am de la avent vine mai greu si doar pe un canal nu pe 10 ca la sa ii este mai usor...in fine cert este ca dupa ce a facut intr-o seara asa...ma pregateam deja noaptea sa-i dau biberon...dar ea a supt de la san.....si pana a doua zi seara numai san a mancat...aseara a facut iar figuri...i-am dat biberon...si azinopate a mancat doar san si de dimineata la fe....cred ca in functie de cat e de obosita.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neatza fetele....noi ne-am linistit,e mai greu cu intorsu noaptea de pe o parte pe alta,dra in rest e bine...eu nu am facit nimic de paste,de fapt i-am dta lu mama sa imi vopseasca oua si sa-mi faca cozonac...k in rest nu imi treb,k oricum o sa fim numai in vizita...la socrii,la parintii mei,la nasi si tot asa...deci dak mai fac si ceva sigur o sa se strice...am scapat de data asta!!!
Bebelina mea e tare jucausa azi...asa face de cand m-am trezit...bravo ei,ma bucur si imi place tare mult sa o simt!
Maine facem 36 de sapt!!!nici nu am crezut k o sa ajung pana aici...sapt viitoare merem la doc...cred k miercuri!

PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Mady 35+ cu Raluca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza la amiaz ,

eu in sfarsit am dormit ca de obicei

Eu o sa fac cate ceva bun de mancare... nu miel ca nu-l mancam, si nici prea mult dulce ca nu prea ma pricep... si tati ma intelege ca nu prea am chef oricum o sa stam singurei pe-acasa, si lenevim

Val_: eu iti propun sa nu pleci nicaieri, ca e mai bine... Eu am refuzat un drum la munte (unde imi place foarte mult) tocmai ca sa stau aici langa spital, medicul meu, si cu semnal full la telefon N-am vreun semn ca ar putea sa se intample ceva, dar paza buna trece primejdia rea.
Frica mea ca vi atunci cand imi refac buletinul, ca o sa trebuiasca sa merg in Oradea... dar o sa merg la vagon de dormit noaptea cu trenul, stau o zi acolo, si noaptea urmatoare vin inapoi... cred ca asa ar fi impactul minim. Si ma rog sa nu se intampla ceva tocmai cand o sa fiu pe drum

He he, bebelinul meu face balet prin burtica... ma bucur, ca nici aseara n-a prea zburdat ca de obicei... cred ca pur si simplu si-a schimbar programul

Va las, spor la ce faceti azi, si va doresc o zi excelenta!

Diana 37+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput