Mamici de martie - aprilie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Val eu saptamana trecuta am fost in plimbare la 50 km de casa ( si mai aveam exact o saptamana pana la termin) ! Imi venise asa un chef de ducaaaaaaaaaaaaaa . Am ajuns cu bine acolo, am vizitat un muzeu cam 4 ore , ne-am plimbat prin orasel si in incheiere am sta sa beau o ciocolata calda cu prajitura!

A fost tare bine ! Daca tu te simti bine ... si nu ai avut probleme pana acum poti incerca ! Sau ... poate am fost eu inconstienta ... si tu mai bine nu fa ca mine !!! Cum crezi tu ... si sotul !

Magda ... inca 3 zile Matei Horatiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Pentru fetele din Berceni care ies in vreo plimbare si o vor : donez o revista Baby de la Mami special, din ianuarie... mi-a bagat-o vanzatoarea pe gat in ideea ca e ultimul numar, si acuma vad ca o mai am... Ce are interesant: primul an din viata copilului, inclusiv cum se fac baia, imbracatul, schimbatul scutecului, masajul, gimnastica. O tin in punga degeaba

Diana 37+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Buna ziua mamici si burtici!

Intru si eu repede sa raspund la cateva intrebari.
Val, si eu am mers cu masina pana la ploiesti pana in saptamana 38. Dar nu am avut pe tot parcursul sarcinii nici o problema si de aceea am avut curaj.Tu stii cel mai bine daca te simti in stare pentru un drum de doua ore cu masina.
Legat de pompa, eu am electrica de la Avent, din aceea foarte desteapta, careia ii imprimi viteza cu mana si apoi face singura. Eu sunt f multumita. E destul de scumpa, dar cred ca face banii.

Paula, si eu as manca fructe, dar mi-e teama de colici. Nu am pb cu constipatia si bb nu a facut colici pana acum. Nici nu stiu ce sa fac...

EU am o alta problema, as manca dulce in permanenta. A mai patit cineva asa?

Noi azi am facut controlul de o luna. BB a crescu 6 cm si s-a ingrasat cu 700 g. Dr a zis ca e f bine.Am mai invat cum sa-i fac gimnastica si cum sa-l masez. In plus, are stomacelul plin de gaze si m-a invatat cum sa i le scot. Sunt foarte multumita.

Bb manaca de la san din 3 in 3 ore, iar noaptera se culca la 11.30 si se trezeste la 7.30.

Maine merg la mama la Ploiesti, sa imi iau bunatatile de Paste si il luam si pe BB. E primul lui drum!!!!!!!!!!!

Tin pumnii celor care urmeaza sa nasca!

O seara minunata!

Si sarbatori pline de lumina!

Florina, mamica de Martha Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Chiar daca as vrea sa merg de sarbatori la mama, sotul meu nu este de acord. Spune ca daca fac urat si prin Bucuresti cu siguranta nu o sa ma sinmt bine la un drum de 110 km dus. Nu as putea spune ca am problme cu sarcina dar am totusi contractii din cand in cand.

Cine stie cand o sa mai ajung pe la mama dar nu am ce face. Voiam sa merg la mormantul tatalui meu pentru ca nu am mai fost demult dar cu ajutorul lui Dumnezeu o sa merg cu fetita mea. Iar el se va bucura mult pentru ca eu cred ca ne va privi de acolo, din cer.

Karla mai bine ca o sa scapi. Dar nu inteleg, daca nasti natural de ce te internezi intr-o zi anumw? De undes stie doctorul tau ca atunci o sa nasti? La ce spital mergi?

Flopici ma bucur ca bebe Martha este bine. Cat are acum? Ca ma gandeam ca o iei deja in calatorie. Nu este prea devreme? Si eu am de gand sa o scot destul de repede din Bucuresti dar nu stiu cum este bine.

Noi o sa mergem duminica la soacra mea, 'which I absolutely adore', dar asta este. Macar nu trebuie sa pregatesc nimic. Oriocum nu as fi gatit cine stie ce.

Majorete pentru fetele care isi vor tine copilasii in brate zilele acestea.

UN PASTE FWERICIT pentru fetele care nu vor mai intra pe internet pama dupa sarbatori. SA VA BUCURATI DE SARBATORI ALATURI DE CEI DRAGI.

Pupici

Valentina 35+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aurelia bine ca mi-ai spus ... mergeam degeaba pana acolo... Cred ca o sa-mi fac curaj si o sa comand... asa, pe nevazute...

Val si eu zic la fel... stai prin cuminte... sa ai spitalul aproape... si cum mai zicea cineva... semnal la telefon Mia bine sa mai stea bb in burtica un pic... Distanta n-ar fi mare si ai ajunge la spital pana nasti... numai ca ar fi bine sa nu nasti acum... sa mai creasca un pic.

Paula pai "sfaturi" de-astea mi-au dat si mie asistentele din maternitate...

Rebiana eu incazeam apa plata la microunde... apoi puneam laptele praf peste si gata papa.

Anaanamaria felicitari Miriam sa aiba parte de mult noroc si fericire in viata!

Karla wow... de Paste... Punem majoretele la treaba... Hai, curaj ca o sa fie bine . Chiar... unde nasti si cu ce doctor...

gabdyd sa treaca... Eu nu stiu sa-ti raspund. Intreaba dr. sau la farmacie. Uite prospectul www.farmaline.ro/?cid=1&pid=2882" target="_blank">aici

Laura am citit povestea

Acu' despre colici si ce mancam... Pediatrul as spus ca trebuie sa mananc fructe, legume crude... pt. ca asa isi iau si bb-ii vitaminele.

Lista mea cu "asta nu": fara fasole, varza, conopida, muraturi, bauturi acidulate... fara ceapa, usturoi crude (pt. ca schimba gustul laptelui si bb poate refuza laptele)... fara cafea (daca nu vreau s-i tin treji) si de preferat ciocolata alba.

Daca ar fi sa mancam doar ce nu fermenteaza ar ramane morcovi fierti, orez, carne fiarta, banane... cat sa traiesti doar cu astea si ce vitamine sa le dai doar din astea...

Si ce am observat acum... cand sunt 2 bebei... Pe Andrei il doare burtica, pe Mihai nu. Si doar mananca amandoi acelasi lucru... alpte de la mama lor.

Concluzia mea... durerile de burta apar in special de la aerul pe care in inghit si trebuie sa avem grija sa nu inghita (pe cat posibil) si sa-l de-a afara dupa ce papa. Eu nu prea reusesc sa-i conving, pe niciunul. In plus, si bb-ii alimentati cu lapte praf au colici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

fetelor nu am nascut prin cezariana cum s-a scris in listuta a fost cat se poate de naturala nasterea mea nici calmante nu am luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Uf, fetelor, acum am ajuns acasa! Mai am putin si merg in patru labe! Am colindat, dar macar am cumparat tot!Ma simt mai linistita, dar doar din punctul asta de vedere!

elyanne si diana, nasc la sp. Cantacuzino cu doctorul Popa Mihail. Este doctorul meu de 10 ani.

Val, asta a fost decizia doctorului. Cred ca sunt mai multe chestii luate in calcul!Pe cele medicale le stiu, iar pe celelalte le banuiesc!

Medicale: Bebe are 39 saptamani, nu mai creste, nu are rost sa ii provoace vreo suferinta fetala ptr ca placenta nu mai e buna de nimic, si... Luca e gata sa vina pe lume!Inteleg ca nu isi mai are rost intarzierea si imi va induce/provoca nasterea! dl. dr. a fost taaaaaaaaare secretos! De fapt, am incredere in el pe deplin si stiu ca stie ce are de facut! ca eu sunt speriata, asta e alta poveste! Nu stiu cat m-ar ajuta sa stiu pasii pe care ii va urma! Parca din ce stiu mai multe ma sperii si mai tare! Asa ca...
Alte motive ar mai fi: dl.dr e de garda de duminica dimineata pana luni dimineata si vrea sa fie langa mine!

Si cred ca cel mai important motiv e ca doreste sa-mi aduca baiatul pe lume la o zi mare si luminata!

Va multumesc mult ptr incurajari! Ma simt mult mai bine sa va stiu alaturi! DIn pacate nu am numarul niciuneia de telefon sa va trimit un mesaj...dar o sa caut mai tarziu (acu sunt terminata) si daca nu gasesc va spun sa ma ajutati!

Ralucacu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Karla ti-am trimis PM cu nr. meu de telefon, daca vrei sa imi trimiti mie mesaj.

Valentina 35+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Flopici , cum ii scoti gazele din burtica, cu masaj?Zi-mi si mie , te rog. Ca si pe al meu il chinuie astea.Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Elyanne, multumesc, am vazut ca cica trebuie stricta supraveghere medicala. Mi-am dat cu el dar foarte putin. Sper ca fiind la suprafata pielii sa nu aiba nici un fel de efecte.

Karla , tinem pumnii!!!

Cam sadic dr. asta al tau, tocmai de Paste,
dar daca-i ordin ... cu placere .

Eu incep sa ma descurajez. Daca de la o amarata de glezna era sa lesin... , ce-o sa ma fac eu la nastere? Si nici nu vreau calmante sau alte medicamente. Sunt inconstienta, nu? Numai ca din cate imi aduc eu aminte, numai senzatie de lesin nu am avut la prima nastere, in rest, de toate.
Macar am primit azi si kitul de recoltare pentru celulele stem. Acum pot sa nasc linistita.

Diana 36+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput