Mamici de martie - aprilie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 28
gabdyd spune:
Referitor la colici .
Ceaiul (babycalm) e foarte bun. Eu beau de pe acum pentru ca am ceva probleme cu stomacul si as vrea sa le rezolv inainte sa incep sa alaptez. Nu prea ma ajuta la dureri dar la gaze... efect garantat
.
In schimb, fiti atente ca are si menta si constipa.
Eu la printesa, dupa ce mi-am dat seama
i-am dat ceai de chimen si a fost la fel de bun.
Diana
36+, mami de Julie
, 14.11.2003
Claudi@ spune:
Salut
Fetele, eu am pierdut duminica trecuta o parte din dop, care era aproape incolor, iar azi tot se scurge din dop dar maro. Ieri am facut control ginecologic, si acu nu stiu sigur, e de ieri sau ar trebui sa dau o fuga pana la spital. Contractii dureroase, alaltaseara si aseara am avut cate una in rest doar burta tare si senzatia ca apasa bebe jos plus niste dureri ca la ciclu dar nu mari.
Ieri la control mi-a zis ca bebe e cu capul jos jos si colul este scurt aproape inexistent si f putin deschis.
E asa naspa ca nu stiu ce sa fac, la medic nu pot suna ca azi este inchis, e sarbatoare, de moasa nu dau si sa merg la spital degeaba nu as vrea.
Normal cred ca n-ar trebui sa-mi fac griji dar am burta tare si asta nu-mi place deloc.
AMR 2 zlie 
Tony Leon
Rebiana27 spune:
Claudia eu zic sa mergi la spital. Mai bine mergi degeaba decat sa nu ajungi la timp sau cine stie cum altfel. Si vorbesc din perspectiva unei mamici care era cat pe ce sa nasca in drum spre spital, in masina. Am ajuns la spital cu dilatatie 7, intr-o jumatate de ora am nascut. Si, tot ca tine, ma gandeam sa nu ma duc "degeaba" la spital. Oricum vad ca mai ai 2 zile pana la DPN asa ca... Bafta si nastere usoara!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
cria_bv spune:
Claudia se apropie si la tine. Nastere usoara

Diana sa imi spui si mie ce crema ti-ai luat pt refacerea pielii dupa vergeturi ca am cautat si eu in farmaci azi si am gasit ceva da nu dau chiar 950.000 lei pe ea.
Val mie imi e frica sa merg sa dorm la soacramea care e la 30 km de Brasov, ma tot gandesc ca daca ma apuca ceva noaptea sau mi-e rau ce fac. In vizita merg da peste noapte nu stau nicaieri. In locul tau nu as merge desi cred ca ti-e dor de familie.
Bine ai revenit Laura Oana.
Gabdyd stai cumintica nu mai fa atata treaba.
Noi am dormit tot nasol noaptea trecuta, cred ca bebele m-a auzit ca ma plang ca nu misca si a facut o zarva pe la 4 dimineata, apoi s-a proptit in ficatul meu si mi-a provocat niste dureri de ficat de numa. Asta e mai e putin si trece.
Cria
36+ cu
Vlad
elyanne spune:
Karla il stiu pe dr. Popa... cat am stat internata... invatasem si dr., si asitentele... Este f. cumsecade... asta a fost impresia mea. Si f. atent cu pacientele. Am fost in salon cu o mamica ... care a nascut cu dansul prin cezariana si a venit in fiecare zi sa vada cum se simte.
Daca vrei amanunte despre tarife si cum merg lucrurile la Cantacuzino, moase, asistente... da un PM si iti dau raportu' ![]()
Amma masaj pe burtica, in sens invers acelor de ceasornic... Uneori ajuta si calmeaza durerile. Eu ii dau lui Andrei si Sab-Simplex... acu' nu stiu daca la voi se cheama la fel... E un sirop care ajuta la eliminarea gazelor.
Claudi@ fuga la spital... mai bine sa fii linistita daca n-oi naste chiar acu' 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
sherbi spune:
buna fete!
paste fericit!
felicitari celor care au devenit mamici in ultimele zile! sanatate lor si puiutilor!
eu ma simt mai bine. nu mai sunt depresiva. nu mai am nici dureri de fund, ma dau cu procto glivenol.
multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu respiratul greu la bb. al meu face ca un magarush noaptea. icneste, scoate tot felul de zgomote ciudate.
am plecat si noi cu ochii bolnaviori din maternitate si ne dam cu solutie 1% de oxacilina. sper sa treaca.
mie mi se intampla ceva ciudat. cand incepe bb sa planga de foame, incep si sanii sa curga singuri. vi se intampla asa la vreuna?
nu e regula, dar zilnic am surpriza.
al meu bb mananca noaptea din ora in ora. ma dispera, da ce sa-i fac.
si mai am o intrebare: bb al meu nu ragaie niciodata. se poate? il alaptez numai la san.
o sa mai pun poze cu iubitul meu mic.
va pup!
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
flopici spune:
Buna seara!
Val, am intrebat medicul daca am voie in deplasare cu bb si mi-a dat OK-ul. Asa ca plec linistita! M-a atentionat insa sa nu il duc in locuri aglomerate ( gen cora sau alt hipermarket) pentru ca e riscul ca contacteze o viroza, care circula in vremea asta.
Amma, mi-e destul de greu sa iti explic, dar incerc. Cu trei degete aratator , mijlociu si inela, il apa in sensul acelor de ceasornic, pe burtica care e destul de balonata, exact sub coaste : o data in dreapta ei, o dat sus, sub stern si o data in stanga...si tot asa...apas taricel, dr m-a asigurat ca nu o doare. Doar icneste putin. Dr mi-a spus ca in acest fel grabesc aerul sa iasa si largesc inele intestinului gros. ( nu prea ma pricep, s-ar putea sa spun prostii).Mie mi-a aratat medicul cum sa fac si de aceea stiu...am mare incredere in el, m-a invatat numai de bine pana acum.Si in 5 minute a inceput bb sa faca partzuri... :).
Sherbi, povestea cu cursul sanilor am patit-o si eu la inceput, acum s-a reglat. Asa ca nu iti face probleme.
Elyane, e foarte interesant ce ne zici, ca unul are colici si unul nu are. Inseamna ca chiar nu conteaza regimul alimentar pe care il duci. O sa incerc si eu sa mananc fructe. O sa incep cu un suc proaspat de portocale.
Noapte linistita va doresc!
gabdyd spune:
Sherbi, super camera si pozele, parca sunteti din reviste!
Asteptam sa vedem si pe bb.
Mie mi se pare ca suge cam des noaptea, cred ca ar trebui sa incerci sa il amagesti cu ceai, apa, suzeta, etc.
Si eu ii faceam masaj pe burtica pentru colici, dar in timpul baitei, cu sapun, si o mai si puneam sa stea pe burtica, sub supraveghere bineinteles, si in baita si in timpul zilei.
Va
, noapte buna si
SARBATORI FERICITE! la toata lumea.
Diana
36+, mami de Julie
, 14.11.2003
gabdyd spune:
Sa pun niste majorete la treaba pentru Claudi@

Bafta multa!
Se poate sa mai dureze o zi doua, la mine a iesit o parte din dop duminica, am avut scurgeri maronii de miercurea si vinerea dimineata am nascut. Fara pastile, fara perfuzii, fara injectii, fara nimic ajutator, ba chiar cu medicamente de oprire a travaliului facute cu o seara inainte, degeaba.
Fiind la prima nastere, cred ca si la tine mai dureaza macar o zi.
Ar trebui sa te duci totusi la spital, e mai bine sa fii acolo.
Diana
36+, mami de Julie
, 14.11.2003