Mamici de martie - aprilie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 29
elyanne spune:
quote:Conteaza si regimul alimentar cat de cat... ca atunci cand era madra mica, am mancat 2-3 sarmale si s-a cunoscut
Originally posted by flopici
Elyane, e foarte interesant ce ne zici, ca unul are colici si unul nu are. Inseamna ca chiar nu conteaza regimul alimentar pe care il duci. O sa incerc si eu sa mananc fructe. O sa incep cu un suc proaspat de portocale.
Dar fructe mananc si uite ca pe Mihai nu-l deranjeaza.
Dar mere, pere, banane... sunt bune. Citricele cu masura... Inca n-mancat portocale...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
sherbi spune:
multumesc GABYDB pt. complimente. pe bb il poti vedea in bblushi de martie aprilie.
o sa mai pun poze ca am mai facut cateva.
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
magdutah spune:
tocmai am scos si cei 2 cozonacei din cuptor !
Sunt asa de bucuroasa ! De acum poate veni si BB 

Claudia ... si surprizele !!!

Magda ... inca un pic fara
Matei Horatiu
Crina_mio spune:
Buna seara burticute, mamici si bebici,
Gata cozonacii, pasca si ce alte bunataturi mai pregatiti pentru Paste??? Eu anul asta sunt o puturoasa. Nu am pregatit absolut nimic. Plecam maine dimineata la mama si ne rasfata ea. Sper sa reusesc si eu sa fac maine dupa ce ajung un tiramisu, ca tot e f. simplu de preparat.
Bine ai venit acasa Wolf Elena. Speram sa te refaci repede, ce e mai urat a trecut, si asa cum spui si tu comoara de langa tine nu te lasa sa te gandesti la experienta urata prin care ai trecut. Important e rezultatul.
Jaana, bine te-ai intors acasa. Sa-ti traiasca puiutzul si sa fie sanatos.
Mihaelaa felicitari pentru nasterea ta naturala. Asteptam sa ne povestesti,a sa mai prindem si noi curaj cele care suntem pe ultima suta de metrii.
Bianca, Karla si Claudi@ va tinem pumnii. Sa aveti o nastere usoara si bebei sanatosi, frumosi si papaciosi.

Val - eu de la inceputul sarcinii am facut in fiecare wk. cate un drum de ~90 km si o sa plec si maine (chiar daca implinesc 38 de saptamani). Dar asa cum spunea si magdutah cel mai bine faci asa cum simti tu. De fapt, am vazut mai tarziu ca ati hotarat sa nu mai plecati. Se pare ca eu sunt cam inconstienta. Ma simt destul de bine, doar ca dijn cand in cand (asta ca sa nu spun destul de des) ma inteapa colul (banuiesc ca asta este). Asta poate fi semn ca se aproie marele moment??? Sper ca nu si sa mai rezist cateva zile. Poate ajung sa nasc pe la Campulung sau chiar Brasov, ca ar fi cele mai apropiate localitati de Rucar. Dar stiu eu ca bebelina mea o sa stea acolo cumintica pana dupa sarbatori.![]()
![]()
![]()
laura_oana – felicitari. Ce cadou frumos ti-a facut baietelul tau!!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
Majorete pentru fetele care isi vor tine copilasii in brate zilele acestea.

Sa aveti un Paste fericit si plin de lumina alaturi de cei dragi
Crina 37+
Maria Stefania
mirachi spune:
quote:
Originally posted by sherbi
buna fete!
paste fericit!
felicitari celor care au devenit mamici in ultimele zile! sanatate lor si puiutilor!
eu ma simt mai bine. nu mai sunt depresiva. nu mai am nici dureri de fund, ma dau cu procto glivenol.
multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu respiratul greu la bb. al meu face ca un magarush noaptea. icneste, scoate tot felul de zgomote ciudate.
am plecat si noi cu ochii bolnaviori din maternitate si ne dam cu solutie 1% de oxacilina. sper sa treaca.
mie mi se intampla ceva ciudat. cand incepe bb sa planga de foame, incep si sanii sa curga singuri. vi se intampla asa la vreuna?
nu e regula, dar zilnic am surpriza.
al meu bb mananca noaptea din ora in ora. ma dispera, da ce sa-i fac.
si mai am o intrebare: bb al meu nu ragaie niciodata. se poate? il alaptez numai la san.
o sa mai pun poze cu iubitul meu mic.
va pup!
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
trebuie sa-l tii in brate ,pe verticala sau intors pe burtica pana ragaie.si fetita mea ragaia foarte greu si doar daca insistam,dar alfel dadea multe basinute...dar e mai indicat sa ragaie...iar chestia cu sanii care curg e normal...asa cum bb si-a format un oarecare program de masa asa si corpul tau si-a format un oarecare program...mie incepeau sa-mi curga cand se apropiau ora de masa.
Mamica de alexuta mica

faceti ceva pentru copiii abandonati http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97403
UITAREA ESTE ULTIMUL LEAC PENTRU LUCRURILE PE CARE LE-AI PIERDUT
NU LASA SOTIA SINGURA LA NECAZURI,CA NU INTOTDEAUNA O GASESTI SINGURA SI LA BUCURII
NEPASAREA ESTE CEL MAI MARE HANDICAP
Lili_g spune:
Buna la toate mamicile.
Vreau sa va urez tuturor un Paste Fericit!
Sa va bucurati de bebelusi, natsre usoara la toate care asteptati bebele. Sa petreceti Sarbatoarea Invierii in liniste si pace sufleteasca.
Va imbratisez pe toate cu drag.
Lili
DE PASTE
Azi, v-aduc o veste buna
Sfanta cu adevarat,
Ce in univers rasuna;
"Printul pacii a-nviat!"
Boldul mortii cu putere
L-a zdrobit, l-a sfaramat,
Si din tainica tacere
Pentru veci, a inviat!
A-nviat, e gol mormantul ,
El e-n slava, glorios,
Canta cerul si pamantul
A-nviat Isus Hristos!
Cant si eu cu bucurie
Acel cantec maiestos,
Ce rasuna prin campie;
"A-NVIAT ISUS HRISTOS!"
elyanne spune:
Sa aveti un Paste Fericit, alaturi de cei dragi! 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
39+