Mamici de martie - aprilie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Am venit si noi de afara.A dormit copkilu' neintors, asta dupa o tura de plans dimineatza cind ma-sa n-a mai vrut sa-i dea de mancare. Da' n-a mai vomat!!! Uraaa!!! Sper sa nu ma bucur degeaba.
L-am chinuit si aseara cu maxim 25-30 minute a san, cind el ar fi stat o ora. Si n-a mai vomat nici aseara.Nu am mai vorbit cu dr, sa vedem cum merge cu noul program, sper sa nu slabeasca.I-am dat sa manince de vreo ora, ne-am jucat si acum doarme...sper bine.M-a luat si pe mine un somn.eu nureusesc sa dorm in timpul zilei; tot timpul imi gasesc ceva de facut siseara dorm de la 11-12.
Sherbi, si al meu aveam senzatia ca respira greu si dr a zis ca asa fac copiii mici.Da ei nu respira decit pe nas, nu stiu pe gura.Haraie cind respira, nu?
S-a trezit, am fugit. A dormit o juma de ora :-( .Asta nu se satura!!! Ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna mamici su gravidutze.

Eu una nu mai rezist, vreau sa nasc odata, imi vine sa merg la medic si sa-i zic sa-mi dea trimitere sa-mi induca nasterea. Nu mi-e de de dureri sau nopti nedormite, dar ma apuca panica, sa nu se intample ceva cu bebe. Of ca nu stiu ce am, cred ca din cauza ca am citit despre intamplarile din spitale cu bebeii decedati.
Mai e cineva cu DPN de pasti? Eu nu vreau sa stau in spital tocmai atunci, as da orice sa nasc azi, maine.
Cred ca ies putin la plimbare, poate, poate ceva.
Vroiam sa va intreb, cat de mult tre sa fie dopul gelatinos? Si a mai intrebat cineva, poti pierde apa asa cu picatura? Ca duminica am gasit pe chilot cam cat o aluna o chestie gelatinoasa si de atunci am mai multa scurgere si e tamponelul mereu umed dar nu tare ci un pic mai mult decat normal.

AMR 5zile Tony Leon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

buna fetelor,sunt si eu un pic stresata as vrea sa imi vina o data sa nasc si sa nu fiu nevoita sa ma duc de buna voie maine.
ma apuca frica cand ma gandesc
claudi@ eu aveam DPN de pasti dar pt.ca dr nu este maine ma duc asa ca poate ne intalnim.eu nasc la giulesti tu?
va pup pe toate si sper sa ma calmez.eu am incercat de toate, plimbari,curatenie generala....desi la 38 sapt mi-a interzis dr toate cele mentionate mai sus caci aveam risc de nastere prematura.si acum nu mai vrea sa iasa.
va mai tin la curent,asta seara o sa incerc o baie fierbinte poate cine stie.
ionela 39sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

scuze am vrut sa scriu 28 de spat ,cand mi-a interzis toatecele dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Fetele,
voi ce veti folosi pentru contraceptie cand trec cele 6 saptamani? Eu am fost la dr ieri (am fost mai repede ca am avut o scurgere care mi s-a parut ciudata dar a fost doar alarma falsa) si am intrebat si de asta. Mi-a spus de prezervativ sau ovule Pharmatex, nimic de pastile. Voi ati auzit de aceste ovule? Oare sunt sigure? Din ce am gasit pe net se pare si ca tb introduse cu 30 min inainte de contact... Cam multisor

Karra, mie pediatra mi-a spus ca atunci cand iei temperatura intrarectal tb sa scazi 0.5 grade si aceea e temperatura reala (e ceva legat de faptul ca iei temperatura in interiorul corpului - mi-a explicat dar nu mai stiu exact ...)

de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Si eu m-am apucat de plimbari, mai fac curat dar nu fac decat sa ma cinui si mai mult , ca am dureri de burta noaptea si contractii pregatitoare. A mai ramas sa ma apuc de, daca nici atunci nu se intampla cred ca o sa crap, dar macar se bucura si sotul dupa o pauza cam mare.
Eu nu stiu ce sa mai fac, am toata ziua burta tare, plus dureri, astea nu-s asa dese si tot zic, hai ca poate azi si nik.
ionela, nu ne intalnim, eu nu sunt in ro

sa pun cateva majorete la treaba si pt tine
nastere usoara, ce noroc ca nu mai tre sa astepti si maine-ti vei putea tine puiutul in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzica spune:

Salut burtici si proaspete mamici,

scuze ca nu prea scriu, dar la servici nu prea am timp, in schimb apuc din cand in cand sa citesc mesajele voastre.

Vreau sa le felicit pe noile mamici , sa aibe copii sanatosi, mancaciosi si fara colici.
Azi am fost la ecografie si bebe a stat cu spatele si a dormit bustean. De obicei misca foarte des (noaptea dorm foarte prost din cauza asta) dar acum a dormit. Saracutul are deja cordonul ombilical infasurat in jurul gatului si sunt cam stresata ... La cat este de agitat, sper sa nu se stranga prea tare.. Mai am 2 zile si intru in 37 de saptamani. Mai am 2 saptamani de mers la servici. Sper sa stea acolo cuminte. Termenul ar fi 27 aprilie. Ziua mea este pe 16 ... poate imi face vreun "cadou" .
Credeti ca sunt motive de ingrijorare din cauza "circularei" ???

Baietelul meu Andrei (4 ani si 4 luni) a avut 2 circulare la nastere, dar macar nu am stiut dinainte... acum stau stresata..

In rest, sunt destul de bine.

Va pup si va urez cele buna,

Pitzica 36w5d si Petru si Andrei 4 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

eu tocmai m-am intors din oras, am fost sa imi rezolv treburile administrative legate de concediu

Si am constatat ca am o problema ciudata: niste vinisoare rosii pe fese, unele chiar de cativa centimetri... dupa pozitie si forma cred ca de la statul pe scaun Nu mi se par a fi vergeturi, nu mai am nicaieri in alta parte... mai aveti careva problema asta? cu ce sa ma dau? desi mi-e teama ca n-o sa se mai duca...

Ma pun sa fac o ciorbita de zarzavat

Ca vad ca va anuntati mai multe la nascut zilele astea

Va

Diana 37+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Selene eu am folosit Pharmatex - ovule cu mare succes. si nu le "montam" cu 30 min inainte ... cam 5 min.

Sherbi noi la inceput ne panicasem rau la cum respira bebe. intr-o zi a sunat sotul pediatrul ca bebe acum respira greu .. greu ... de parca nu avea aer ... acum nu-l mai auzeam de loc si il miscam noi cu mana sa vedem daca reactioneaza. cica asa e normal. cateodata, in somn, respira si geme de zici ca a muncit toata ziua in mina . acum ne-am obisnuit.

noi maine plecam la tara, la bunicii lui bebe, la aer. ma cam oftica vremea asta, ca s-a facut cam frig, dar o sa-l imbrac bine pe bebe si o sa-l scot afara, iar de saptamana viitoare, cand ne intoarcem in bucuresti, vom face plimbari zilnice.
chiar asa ... ceva mamici in zona rahova-sebastian??? sa avem si noi companie la plimbare??

pupam burtici, mamici, bebei!

mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze

primele poze cu bebe matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Azi sunt varza.De parca nu as fi asa de cateva zile.
Baiatul meu nu prea mai doarme de 2 zile.A fost tare marait, nici tzitzi nu voia.Am procedat si eu ca Tzuna si am notat programul si am constatat ca nu mi-a dormit mai mult de 11 ore/zi.CE MA FAC??
Am fost cu el vineri la dr. pentru ca tusea si stranuta si mi-a dat Panadol, Ambroxol si Vitamina C si puf de nas.Pe cutia de
panadol scrie ca e pt bebi peste 3 luni.Voi ce stiti?El e mai bine; mucisorii nu prea mai sunt (apropo am folosit batista bebelusui ca m-am chinuit degeaba cu pompita) si nu are nici febra. Sa mai continui.
Vai de vai;am plecat din spital cu conjunctivita, acasa asistenta ne-a ars cu nitrat de Ag de am ajuns ls Gr.Alecsandrescu si acum raceala.
Peste asta mai suprapunem si colici si e tacam complet.
Imi vine sa ma arunc de la etaj.

Bun venit acasa Elpower.Nu te stresa cu cat mananca bebe.Daca doarme cel putin 2ore inseamna ca ii ajunge.Si eu ma stresam ca nu ii ajunge laptele(asa credeam cand plangea) si vineri am fost la cabinet cu raceala si l-a cantarit si masurat.Ei bine a luat 800g de cand am iesit din spital(2 saptamani).Nu te stresa si da-i sa mance doar san la cerere;se va regla lactatia dupa nevoia copilului.

Gore, Carmen, Cris, Diamar mult curaj si incredere in Dumnezeu.Totul va fi bine.

Mamici spuneti-mi si mie cam cat dorm copilasii vostrii?
Ce faceti cand nu dorm?

Va pup si pe mamici, pe pitici si pe gravidutze.
Intru cand mai doarme bebe.Acum am noroc ca doarem de la 3.Sper sa doarma cel putin pana la 6 cand vine mama sa-i faca baie; ca mi-e mie frica.

Marta mamica fericita de baiat Victor Mihai.

Mergi la inceput