Mamici de martie - aprilie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
kmi78 spune:
Buna fetele, greu mai ajung sa intru pe net...
asa ma revasesc in povestile voastre in leg cu mancatul cu dormitul cu kk din ce a pove Roxana, Amma;noi mai mult de 80 rar cand mancam, dar e destul de des, eu i-as da mai des iar tu Amma nu stii cum sa-i dau mai putin nici cum nu suntem multumite; Timeea cand mai varsa eu o ridicam repede la ragait dupa ce manca si parca nu prea a mai varsat, s-ar putea sa fi mai mult ca sigur surplusul de mancare, ei tot ar manca nu se stiu opri
duminica mi-a dormit 4 ore in balcon dupa ce pana la amiaza ne-am chinuit amandoi s_o adormim si nimic, cum a dat cu nasul de aer a a dormit; am lasat-o si sa planga pana a inceput sa se inece cu plansul, dupa care se oprea brusc se linistea si adormea dar cat credeti , un sfert de ora; si de atunci o tot scot sa doarma in balcon, azi am lasat-o pana m-am trezit ca ploua si eu cu copilu afara, noroc ca nu si pe ea;
ioanaradu spune:
Martutza sa stii ca si Matei cateodata doarme non-stop, adica se trezeste, mananca si doarme iar ... si cateodata sta cu ochii pe pereti cate 2-3 ore. cel mai rau ma oftica seara. dupa ce doarme toata ziua ... seara, dupa baie, pe la 22-23, nici gand sa adoarma pana pe la 2-3. norocul lui ca e cumintel, nu bazaie ... decat sta in patut si mai maraie incetisor, ca il vindeam ... hi hi hi ... dar se rezolva cu suzeta. insa iti dai seama ca daca el nu doarme, nu dorm nici eu. sper sa-si regleze somnul. pana la urma cred ca am eu pretentii prea mari de la el ... are doar 3 saptamani. :)
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze
primele poze cu bebe matei
martutza spune:
Multumesc de incurajari Ioanaradu.
Azi a fost prima zi cand am zis si eu la fel ca-l vand sau il dau la o familie cu bani sa-l creasca cu biberon ca tzitzi era ca guma in gura lui si el dadea capu pe spate si tregea de ea dar nu-i dadae drumu.
Imi vine uneori sa ma urc pe pereti.
Sper sa-si regleze somnul. Al meu cand nu doarme plange de ti se rupe sufletu de mila lui si se potoleste doar in brate sau leganat sau pe burta lu mami.
Oare l-am rasfatat?
Marta si pui mic Victor Mihai
RaisaFudulu spune:
Fetelor bine v-am regasit...am ajuns in sfarsit acasa...nu am timp sa scriu prea mult dar vreau sa va multumesc pentru incurajari...si o sa revin cand o sa-mi revin putin...sunt putin debusolata si dezorientata dar sutn convinsa ca va fii bine.....am probleme cu sanii ii am foarte tari si aia in spital m-au speriat ca o sa fac mastita...a mea micuta nu vrea san si de aia am facut niste noduli
pupici si cand am tinp va povestesc
am pus poze cu printesa
Diana
37+
cu RAISA-MARIA
dallina spune:
Fetelor, dragutelor eu iarasi aud plescaituri in burtica cand se misca bb, nu tot timpul dar asa o data la doua zile,am mai intrebat cu ceva zile in urma daca a mai patit cineva asa, dar nu am primit raspuns.E vreo problema?
36+cu bb
dianiana spune:
Sa va povestesc ce am patit eu...duminica seara am inceput sa sangerez si m-am speriat. era si o durere ca o ghiara jos. sun la medic nu raspunde. ma plimb si tot controlam si apoi ma linistesc caci s-a oprit. ma culc. dimineata iar sange. zic hai la spital. plecam amandoi debusolati. la 7 si ceva sunt acolo, sun la medic si ii spun. zice ca ne vedem la spital. merg, ma vede si imi zice ca e de la firul de cerclaj. trebuie scos. nu imi zice mai mult. imi scoate firul si pleaca. apoi asistentele ma interneaza. ma trezesc dusa in sala de nasteri. eu intrebam dar nasc azi, ca am doar 38 de spat neimplinite??? erau chiaune. m-au dus la ras si la clisma si monitorizari si apoi m-au controlat si si-au dat seama ca nu mi s-au rupt membranele. dar ele au presupus ca de aia m-a oprit medicul meu. si uite ca am stat pana la ora 17 la Elias degeaba. m-au trimis acasa.
acum stau pe aici si astept sa se rupa apa. dar ce ma bucur ca am dormit in patul meu aseara.....
Dylan spune:
Buna ziua, fetelor!
Felicitari celor care au nascut si nastere usoara celor care mai au putin!
Eu sunt mamica lui Dydu (2 ani) si il astept cu nerabdare pe Tommy (36 sapt).
Vroiam sa spun fetelor care au pui mici sa aibe multa rabdare cu bebei si cu sanul, sa nu abandoneze idea alaptarii la san ca am o cunostinta careia ia venit laptele dupa 2 saptamani;
mamicilor care au lapte dar bebeii nu vor sa bea sa nu renunte nici ele ca bebeii nu stiu sa traga si se enerveaza de foame. Din bibi curge mult mai usor decat din titi si ca atare unii bebei prefera bibi, dar e doar chestiune de timp sa invete sa traga si din titi. Rabdare si insistenta, iar daca sanii devin grei si simtiti ca plesnesc, trebuie mulsi neaparat, sub dus cu apa calda muls sanul cu mana daca nu cu pompa. Eu n-am suportat pompa pentru ca am avut sfarcul prea mare pentru modelul de pompa pe care il aveam si ma durea foarte rau. N-am cautat alta pompa pentru ca m-am muls foarte bine cu mana. In plus nu trebuie scos foarte mult lapte, nu trebuie golit sanul pentru ca astfel glandele vor face si mai mult lapte. trebuie scos doar atat cat sa decongestionezi sanul. oricum, in cateva saptamani se vor regla toate foarte bine. Important este sa stiti exact de aveti de facut ca sa nu pierdeti lapticul atat de necesar bebelusilor.
Sanatate si toate cele bune!
cria_bv spune:
Dianina asa te-ai facut cu un ras moca![]()
Karla nu stiu poate te poti da cu un unguent ceva, nu ai pe cine intreba, pe medicul de familie daca nu poti pe dr tau ginecolog.
Dallina si eu mai aud zgomote prin burta, eu m-am gandit ca or fii si matele ca la ce inghesuiala e pe acolo.
Claudia punem majoretele pentru tine?
Cria
36+ cu
Vlad
kmi78 spune:
DALLINA nu stiu ce sa -ti zic de plescaituri mi-e nu mi s-a intamplat sa aud, da bine ca misca, nu cred sa fie pb
MARTUTZA ce de probleme ai si tu, sper sa treaca toate cu bine , macar bine ca mananca; nici noi nu dormim f mult in 24 h , dar cand e o zi mai proasta noaptea sigur e mai bine, sau a doua zi, ; si s-a intaplat si invers sa doarma prea mult ziua si seara sa nu o pot adormi, asa ca...
ELIANNA AI O MANDRA SUPER , ce ochisori negrii are, mi-as dori si eu sa ii aibe Timeea tot negrii dar deja vad ca se deschid la culoare, ea cum i-a avut la nastere, sau aveti voi ochii negri? si parul carliontat....
Amma23 spune:
Fetelor, voi ce mai mancati ca io sunt in pana de idei raude tot. Si avetitimp sa faceti de mancare? Eu am ajuns sa maninc o data pe zi, seara cind vine sotu' de la serviciu in rest mai bag cite o bucata de branza, un pahar cu lapte...
Ma gandesc acum ca de asta nu se satura puiu' ...cu ce maninc ce lapte fac?!
Chiar am nevoie sa-mi dati idei de mancaruri...please