Mamici de martie - aprilie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
diamar spune:
Buna mamici si gravidutze,io va scriu din spital,maine la 7 fara un sfert dimineatza intru in cezariana,sa-mi tineti pumnii,multa bafta tuturor!
diamar mamica de roxana (11.02.1999)si bb +38
cria_bv spune:
Val stai linistita ca si eu am dpn 28.04 si daca nu se grabeste puta poate apuc chiar mai. Eu zic ca ne asteapta fetele pe toate numa ca nu o sa mai avem noi rabdare.
Mirachi bine ai venit printre noi.
Gore78, Carmen94, Cris incurajari
Azi am umblat tare mult am fost la spital pt cultura de col, apoi la banca, politie tot o treaba (mi-au murit laudatorii).
Cria36+ cu Vlad
lauramar spune:
PHILI asa este dar macar tu stii ca in 11 iti vei vedea puiul,pe cand eu astept sa vina.....in data de 9 merg si eu la un control sa vedem dar nu prea da semne ca ar vrea sa iasa inainte de termen.
Si la mine e tot mai greu,dureri de oase ,nu pot sa dorm,drumuri la baie dar ce sa facem trecem noi si peste astea....si ne asteapta altele.
laura38+4arianna
dallina spune:
Fetelor, vreau si eu sa ma lamureasca careva:se poate sa ti se rupa apa dar sa nu curga in cantitate mare ci in picaturi?adica sa fie scurgerea asa un pic cate un pic iar lenjeria sa fie doar un pic umeda?Poate ca ii o prostie ce intreb eu dar mie imi e frica sa nu cumva sa pierd din lichid si ca o toanta sa nu-mi dau seama.Va rog sa nu radeti de mine dar in ultima vreme imi trec tot felu de scenarii prin cap unu mai idiot ca altu.
Va pup.
36+cu bb
karla32 spune:
Fetelor, nu mai pooooooooooooot! Am niste dureri reumatice cumplie pe ambele picioare! Nu stiu ce sa fac. M-am dat cu spirt, m-am infofolit, imi vine sa urlu! De la vreme stiu sigur ca este dar parca niciodata nu m-au durut oasele atat de tare!Ce sa fac oare!? Nu pot sa iau nimic!!!
Raluca 37+ cu Luca
dallina spune:
Karla 32 , imi pare rau de tot ca pe langa neplacerile tipice sarcinii te mai lupti si cu altceva.Eu stiu ca nu avem voie sa luam calmante asa ca singurul remediu natural pe care il stiu impotriva reumei este impachetarea cu foi crude de varza.Sper sa te ajute.Multa sanatate.
36+cu bb
roxygeo spune:
Buna ziua la burtici si la proaspete mamici!
Io azi n-am mai suportat..si dupa o criza de plins la telefon a venit sotu` acasa si am mers la doctor...de cind m-am trezit am vomat intruna (secretie gastrica, mi s-a explicat) si stari de greata cit cuprinde...nu ma puteam da jos din pat de ametita ce eram, iar aseara am facut cunostinta cu citeva contractii tare dureroase...asa ca azi l-am sunat pe dr...dar tocmai azi e la un seminar...isterie generala pe capul meu si dupa o serie de telefoane am ajuns la o doctorita la CF2, care a reusit sa ma linisteasca....asa ca azi peripetii la noi in program...
Va pupic
Roxygeo 37 fix
dallina spune:
Fetelor cum pot sa iau nr. de tel ale voastre ca sa va anunt cand e momentul.Am intrat pe yahoo la grupul nostru dar nu stiu unde sunt nr.de tel.Please help me.
36+cu bb
ralualexandrei spune:
Astazi am o zi tare proasta,cred ca e si de la vreme.Maria e sacaita,bebe e sacait si el ,si eu nu am nici un chef sa ies si sa-mi fac cumparaturile ,cu toate ca trebuie daca vreau sa evit aglomeratia de la sfarsitul saptamanii.
Felicitari proaspetelor mamici,sa le traiasca bebelusii si sa se refaca repede!
pt cele ce urmeaza si nasteri usoare.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3