Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Roxana si Nature mult succes! Domnul sa va ajute!
Myral si eu cand am fost la medic aveam tensiunea 12 cu 7, desi in mod normal o am 9 cu 6, chiar 9 cu 5. Dar eram foarte emotionata ca o sa il vad pe bebe si cred ca e normal sa creasca. A doua zi la medicul de familie aveam doar 9 cu 5. Eu cred ca nu trebuie sa te alarmezi.
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine cu ceva. De cateva zile am niste intepaturi in ovare, dar nu tot timpul, ci mai ales cand ma ridic in picioare sau stau in picioare. Sunt destul de puternice. Dar pe urma ma lasa. Eu m-am speriat, si, desi am fost la medic acum o saptamana, am sunat repede sa ma programeze azi, ca de Sarbatori e plecat. Mi-e putin rusine de doctor ca o sa zica ca sunt o stresata (nu ca nu as fi ). Voi ce ziceti? E normal sa se intample asta? Eu nu am avut dureri de ovare in sarcina pana acum.
Va pup si sa fiti sanatoase!
Carmen 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Jojo_miha, de ce mergi in spital? Sper sa-ti fie bine si sa te intorci cu vesti bune!

De Ale mai stie cineva ceva nou? N-a mers nimeni sa o vada la spital?

Roxana, tu stii (sper ) ca nici eu nu te cert.. da? Ok, atunci trece-ma si pe mine pe lista.. eu vreau "ora 12", nu savarina

Carmenita, durere de ovare cand ma ridic am si eu... si parca mai zicea cineva de ea capitolul trecut.. nu te ingrijora, sunt normale.

12+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Frumoase gravidute, va multumesc tuturor pentru sprijin si ajutor. Sper sa inceteze vestile proaste pe aici pentru totdeauna, dar am o mare rugaminte la voi, nu va mai ingrijorati si va intristati cand auziti vesti proaste, nu le luati pe toate aproape de inima voastra, aveti un bebe in burtika care nu trebuie supus supararilor si necazurilor inca din burtica. Protejati-l si aveti grija de el,si de voi, oferiti-i cat mai mult calm si relaxare, si sa va bucurati de bebei sanatosi cand o fi timpul!

La noi vestile sunt aceleasi. Am fost chiar si la un medic chirurgie infantila care ne-a zis ca un copil nascut cu laparoschizis trebuie operat din primele ore de viata. Au existat copii care au supravietuit operatiei (foarte putini ce-i drept) insa exista riscul sa nu supravietuiasca la anestezie, sau daca se naste prematur acest risc este si mai mare , exista riscul sa-i fie afectate si alte organe si sa nu se dezvolte normal, in perioada cat sta in uter, sau poate sa supravietuiasca insa numai pentru o perioada de timp sau sa evolueze si acest defect si sa apara si alte complicatii mai grave.

Mi-am pus intrebarea daca doresc sa chinui un suflet in asemenea fel si la randul nostru sa ne chinuim si noi ?! Imi este foarte greu dar am ales raspunsul negativ, nu este omenesc sa tii un suflet numai din egoism si punand la baza dorinta imensa de a deveni parinti.
Sigur imi este foarte greu sa ma despart de acest copil, pentru ca simtind-ul in mine ne-a legat foarte mult si emotional. Chiar si greturile care le aveam si ameteli si stari de rau erau dovada ca copilul meu exista. Acum cand toate starile de rau si greata au trecut trebuie sa incercam sa o luam de la capat.

Cu doamne-ajuta mergem inainte si o luam de la capat. Sper sa va pot ajunge din urma cat mai curand, sau sa va pot da o veste frumoasa in cel mai scurt timp.

Taniusha

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Buna dimineata, !!!
Carmenita, durerile de ovare sunt provocate de intinderile de ligamente pentru ca uterul incepe sa se mareasca. Intr-adevar subiectul asta a mai fost specificat si in urma. Deci sunt absolut normale...mai ales ca ai mai mult durerile cand te ridici sau stai mai mult in picioare, nu le ai continuu....
Dar oricum ...daca programarea o ai deja facuta ...e mai bine sa mergi sa te linistesti.

Iuli16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaaa, si eu tot ora 12 vreau, sau o Boema
la CMU n-a venit rezultatul de la TT...penibil deja.Cica sa sun la ora 15 cand vine curierul...si ca au netul picat, si nu se pot uita in computer
eu la ora 8 seara am programare la dr, dacanu vine pana atunci chiar ca-mi bag picioarele si uit si ca l-am facut

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Taniusha....cu sigurantza ati luat cea mai buna decizie. Domnul sa va ajute si cat mai curand sa o iei din nou la drum!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Taniusha, acum am citit ce=ai scris
Imi pare atat de rau pentru voi...sunteti asa de tineri...
Sa va dea Dumnezeu putere sa nu mai treceti NICIODATA prin asa o durere.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Buna!!! sunt o de 6 sapt si as vrea sa va pun o intrebare:
voi ati avut un fel de scurgere maronie la 6 sapt?(nu e scurgere ,numai cand ma sterg ,hartia e patata de maro, pe bikini nu am nimic numai cand ma duc la baie)
Va rog sa-mi rasp si mie ca sunt c-am disperata(abia diseara ma duc la medic)

Alina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

buna
vin si eu cu rugamintea de a ma scoate din listuta.
sarcina s-a oprit din evolutie la 9 saptamani si asatfel nu voi mai fi mamica de octombrie.
va doresc tuturor sarcini usoare fara probleme si multa sanatate sa va puteti bucura de copii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Doamne, ce se intampla zilele acestea..

Alyx-Alina- imi pare tare rau, multa putere!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput