Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, stiu cum simti, dar trebuie sa lasi frica acasa, pare imposibil, dar eu cred ca in momentul respectiv o sa fii f curajoasa, pt ca e vorba de puiutul tau si de faptul ca pe el il ajuti! Asta face si din cea mai fricoasa fiinta (care-s eu, vezi exemplul cu dentistul) un exemplu de curaj!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana, acu nu mai am contractii.ma doare decat burta si spatele. si eu am mai fost o tura la cupmaraturi azi ptr haine de graviduta.mi-am luat pantaloni,bluzite si cate si mai cate.tare faina burtica mai am trebeuia sa arat la toata lumea ca sunt gravi si ma mangaiam pe burta.
sabina, scuze daca ti-am facut pofta cu carnatii mei,dar sa stii ca nu sunt buni deloc

danielle 14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Mihaela am ajuns si eu sa imi fac probleme din orice desi vad ce exista probleme mult mai grave ca ale mele, oricum doctora mea ia in serios orice chestie minora cateodata mi se pare ca chiar exagereaza dar mai bine asa. Numai cand citesc cum descrie Roxana amnio pe care urmeaza sa o faca mi se face pielea de gaina. Mult curaj fetelor (Roxana si Nature) sa treceti cu bine si sa stati linistite toata sarcina.In legatura cu greutatea ar trebui sa profitati si mai ales sa nu va stresati trebuie sa mancam nu cat mai bine asta e singura perioada cand ne putem ingrasa fara probleme de constiinta si mai ales fara sa ne gandim ca s-ar uita cineva la noi ca suntem prea grase.Acum sa ma laud si eu cu bebele meu care misca aproape tot timpul si a inceput sa-l simta si taticul.Inca nu m-am obisnuit cu senzatia desi e a doua sarcina si as sta toata ziua cu mana pe burtica.Myral17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xtasya spune:

Buna seara, ne scuzati ca dam buzna asa... ca deh suntem doi, si ne incadram aici la mamici cu bebici de septembrie. Sper ca nu am gresit locatia si ca postez bine, voiam sa impart bucuria mea si cu alte mamici. Noi o sa aparem cam pe la 17.09.2007. Pana data viitoare, hai pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Roxana, scumpa mea, eu nu te cert, Doamne fereste. Eu cred ca o zic pe asta cu Viena prin prisma celor ce tocmai le-am trait cu proba contaminata la analiza de chlamydia. Dar fireste ca Dumnezeu iti va pune in minte si in suflet gandul cel bun si vei alege asa cum este mai bine pentru voi.
Xtasya, bine ati venit!!!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaradu spune:

danielle ai burtik ?? a mea e mik dar se vede un pic
eu am slabit si mult si de aia nu prea se vede
bine ca am inceput sa mananc

15+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Roxana si Nature, tin pumnii pentru astzai. Sa dea D-zeu sa fie bine si sa aveti rezultate bune!

Ripley 11+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Am si eu o mare rugaminte. Vreau si eu nr. de tel de la programari la Iosup la Fortis. Nu merge site-ul si trebuie neaparat sa confirm o programare.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nr pt programari la dr. Iosup la Fortis 0724.464646.

Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Sim!

13+

Mergi la inceput